21 November 2013

aku suka cerita hantu

eh dah lama aku tak dapat email expose mistik korang.
sebab tu jugak aku takda apa nak share.
cepat la. email la aku.
aku suka baca cerita hantu.

aku ada few la yang kawan-kawan cerita n all.
tapi tu la malas nak type. hahah.
kong ajo kan. suruh korang email, tapi sendiri malas.
plus aku lupa keseluruhan cerita. kang aku cerita tak mari tak best gak.
tengok la if rajin aku cerita la.
if not tunggu la korang email.
if tak email gak, jawabnya berkubur la expose mistik punya segment.


8 comments:

  1. patut la, menunggu jugak expose mistik ni, upe nya xd owg cerita kee, hehe~ hantu un takut nak keluar kot masa sekarang, sebab kecoh sgt psl dia dekat villa nabila

    ReplyDelete
  2. Jngnlah segmen nie d ttp. Best tau bc pngalamn hantu org

    ReplyDelete
  3. Jngnlh ttp segmen nie,peejah. Best tau bc psl hantu2 nie

    ReplyDelete
  4. patutla sy tggu tiap2 pagi jumaat xde .. sampai sy scroll cerita expose mistik yg lama2..sampai dh khatam pon hehehe..

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...