06 July 2013

Lamanya

Suami ku ni kalau bersiap kemain lama.
Aku dah mandi. Suruh dia mandi dia.
Abis siap, keluar bilik dia masih depan pc.
Now mandi kemain lama. Aaaaa.
Kang tunggu dia pakai baju pun lama. Confirm carik baju n spender pun x jumpa padahal ada je dalam almari tu >_<

Kejap lagi ku dah masuk kereta apa bagai.
Mesti dia amik penyapu pastu sapu segala kemas2 dulu.
Oh suami.


Menunggu ngan penuh sabar.
X keluar mana sangat.
So konsep malas make up n rambut basah.
Hahahah lantak. 
Zaman nak market sangat dah berlalu. 

Ok bye. Ku nak terus tabah menunggu dia siap.


1 comment:

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...