21 June 2013

siang hari pun seram.

today ramai pulak hantar kisah expose mistik kat aku.
aku memang sangat sungguh ni.
tak tau nak buat apa.
so mari baca email mereka.
selalu aku tak baca. terus masukkan kat folder je.
nanti nak publish ke apa baru aku akan baca.
edit ejaan ke apa semua. sekali gus la buat.
tapi tadi baca.

ada cerita yang simple.
ada yang very detail.
ohoiii. tapi tetap seram.
padahal ni siang ni. tetap meremang2 bulu roma aku ni hah.
nasib siang n terang benderang ni.
so berani la.
kalau la baca malam n aku sorang.
memang ada kemungkinan aku amik kunci kereta terus tidur rumah mama.
suami pandai2 la. siapa suruh lepak n biarkan diriku kesepian sendirian n ketakutan kan.

tak sabar lak nak share nanti2.
tapi waiting list lama lagi ni.
so stay tune la yea.

usually ramadhan aku tak share cerita expose mistik.
amacam? tahun ni nak share ke tunggu nanti raya baru share?

7 comments:

  1. oloh..share je la..xpe bulan romadhon setan kena ikat..kita yg jd setan nyerr napsu tgi kalah depa..hehehe

    ReplyDelete
  2. share share tak nak tgu lepas pose hahah!

    ReplyDelete
  3. shareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum peej.
    saya follower baru, dah addict baca expose mistik. Gigih bace sampai nak masok tandas opis pun takot melampau2.ish keji sungguh.
    Terima kasih buat saya takot, tapi tak geti nak serik baca tetiap hari.

    ReplyDelete
  5. share je, alaahh time pose apa lah sangat, tak takutlah...~ ehehehe..

    ReplyDelete
  6. share je. nak baca jugak hiiiiii

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...