07 May 2013

Harap bersabar

Aku x mintak pun nak sakit macam ni sampai masuk hospital.
Tapi nak buat macam mana kan.
Patut 2 hari ni esok dah masuk 4 hari.
Thank u untuk semua wishes.
Sorry x dpt layan or reply sbb mmg i is tak sihat.

Maybe la kot tak semua customer ku pembaca blog. So tak tau aku sakit ke apa.
Aku mcm stress tahap dewa bila dpt email mcm2 soalan.
Aku lak x dpt jawab sbb aku kat hospital, nak check buku pun xde.
Pastu xde reply kt email masuk lak whatsapp, sms apa semua.
Uwaaaaaa.

Tak Keruan aku kat hospital ni.
Mmg x rehat la badan n otak ni hah.
Diminta bersabar, nanti aku dah discharge aku akan reply semua yea.

Di sebabkan takda ketenangan.
So aku kena off la data la apa semua ni.
Kalau x mmg payah.
Xleh nak off hp terus takut suami aku or parents aku call.
Harap semua faham n takda la lepas ni calls or sms lak masuk.

Sabar ye. Aku discharge. Sihat sikit akan ku attend kepada semua kamu ye.

7 comments:

  1. its ok pija.
    yg penting u sehat.yg lahen2 jgn pkirkan sgt.tenang kan hti n kuatkn smngt.
    wish u cpat sembuh

    ReplyDelete
  2. kak peej,

    mmg ada sepupu shamsul yusuf kat HKL.

    dia doktor, nama dia dr anwar fazal.

    hensem kak. kim slm kat dia ea, kata saya suka baca tweet dia. :)

    ReplyDelete
  3. kak peej,

    mmg ada sepupu shamsul yusuf kat HKL.

    dia doktor, nama dia dr anwar fazal.

    hensem kak. kim slm kat dia ea, kata saya suka baca tweet dia. :)

    ReplyDelete
  4. Discharge je nnti nk kena attend mcm2 ye..bile peej nk rehatnye..kesian peej.

    ReplyDelete
  5. Discharge je nnti nk kena attend mcm2 ye..bile peej nk rehatnye..kesian peej.

    ReplyDelete
  6. Semoga kak peej cepat sihat. :D Yang pasal email tu, akak setkan auto-reply email la, senang camtu takyah pikir2 dah. :)

    ReplyDelete
  7. get well soon peej..
    rest je la, xpayah pikir bisnes ke apa je buat masa ni..

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...