23 December 2012

Menangkap.

Hoi selalu complain tak gi mana.
Hari ni dpd petang sampai la ke 4ish am ada kerja n kesana sini.
Ni br selamat kat umah n berehat sebelum tido
Sambil online kt phone ni.
Amik kau, pinggang sakit bebenor ni.
Tua sangat uolls.
Tangkap pinggang.
Eh serious nak massage ni.
Nak pergi daripada sehari ke sehari x pergi2.
Serious la nak ajak noy pergi.
Payah sungguh nak keluar ngan dia tu sekarang. Busy sesajo.

Bestnya if dpt massage or spa ke kan.
I wantttt.

1 comment:

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...