19 December 2012

Kereta Hilang


Salam kak Peej,

nak mintak tolong letak kat blog boleh tak? 

My husband punye Satria GTi kena curi semalam (18/12/2012), (12-7am) around Dato Keramat/Semarak Area. 
Standard silver GTi colour. Plate Number CBK 70. RPF1 16" silver rims. 
In case ada ternampak atau ada info, please contact ny husband, Wahidi Roslan  013-9329670



Photo: My Silver Satria GTi, reg. no CBK 70 was just stolen this morning (12am - 7am) around Dato Keramat / Semarak area. If you guys happened to see it somewhere, do let me know. Thanks.




Kereta ni kesayangan Husband. was used by his brother. Apartment ada remote punye kunci untuk bukak gate. tapi tak tau la ada orang lupa nak kunci balik gate atau pon memang ade orang dalam terlibat. 

Doakan kereta kami dijumpai semula.

Thank you kak peej, 
Rgds, |ielah

1 comment:

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...