27 December 2012

Kekura.

Awal bangun. Ni dok pusing sana sini sambil merengek.
Sejuknyaaaa.

Start kelmarin tak sihat pulak.
Memula rasa hidung x best n batuk.
Badan x panas lak.
Tp rasa macam nak demam tu ada dah.

Bangun tido terus Mr.B kata badan panas.
Uwaaaaa. Demam la pulak.
Nyangkit ngan noy la ni.
Sbb kelmarin tu lepak ngan dia. Pfffttt.

Ni terjaga sebab mulut kering.
Sebab hidung tersumbat so tido mulut ternganga.
Cea konon. Padahal selama ni pun ntah2 ternganga.

Ohoiii sejuk nya pagi ni.
Dok berselubung dah ni.
Rasa nak blk umah mama.
Tp rasanya nak drive pun tak larat.

Semalam pun semua urusan post Mr.B uruskan. Aku dlm keta tertido.
Gi makan. Blk umah tido again.

Terjaga sbb Mr.B kejut sebab dia nak vacuum tempat aku tido tu.
Then later adik Mr.B satu fam datang.
Sebab adik dia rindu abang dia.
So sweet. Heheh.

Tak mengadap pc lagi ni.
Nanti larat aku reply emails semua yea.
Ni pun pakai blogger app kat phone je update ni.

Ok tu je. Nak makan ubat n tido blk.
Ubat ni bikin ngantuk betul la.
*tarikselimuttidurmacamudang*





3 comments:

  1. Kesian nya...dah pi tidur semuga bila bangun nanti badan dah sihat semula ya.

    ReplyDelete
  2. kta pun tgh baru nak baik demam ni. tp still selsema, batuk hidung tersumbat. get well soon, yah!

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...