09 October 2011

Buduh

Buduh punya blogger. Sesuka hati reveal. Thanks to few lovely readers yg bg tau kt twitter. Berpeluh nak delete. Dah la line maxis slow. Nasib ada iPod noy. Ni pakai wifi Starbucks. Bagus iPod ni, senang boleh tukar code sekali. Phewwww. Sapa x faham abaikan je entry ni. Oh ni type guna iPod. Kalau x faham maknanya auto correct la tu ye. Taaa, nak minum kopi n mkn rv cupkek.

2 comments:

  1. peej, starbucks ada rv cupcake ke???

    ReplyDelete
  2. Memang tak faham pun peeja, so buat2 tak tahu je tapi nak gak comment kat sini.

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...