04 July 2011

T-peej

Malas nak update.
Sebab 2-3 hari ni sibuk mengadap zara sofea je.
Pc tak sentuh langsung.

Seronok.
Sebab dia dah pandai mengagah kan.
Aku kan tak reti sangat ngan baby-baby ni.
Tapi since dia pun nak besar.
So dah tegap sikit.
Berani la dukung.
teruja ok dia tengok aku.
Ternganga. Mesti dia cakap dalam hati, 'wah bery big!'.
Pastu agah je kemain suka.
Mungkin eksperasi lebih kot.

Aku still tak tau nak bahasakan diri apa.
Noy mak uda.
P.G pak ngah.
Yang aku kejap aunt peej, kejap t-peej, kejap t-ja.
So semalam dukung dia sambil dia ngadap aku kita orang tanya.
"Nak panggil apa ni?"
"T-jaaa?" Dia termenung je nganga.
"T-peej?" Mengekek dia gelak senyum semua.
Sebut berkali-kali pun suka.
Ye la. T-peej ok.
Hiahiahhiah.

Nanti dah dah besar suruh dia panggil kak peej la.
Feeling muda selalu.
*pout*

Sat lagi dia balik dah :(
Then aku nak keluar ada few urusan.
Nanti boleh la gigih update balik.
Gambar berderet ni ;)
Ok tata.



Sent via BlackBerry from Maxis

10 comments:

  1. Ya Allah comeynye zara ni

    ReplyDelete
  2. Chomelnyaa baby zara..!
    dah lama tak pegang baby gak ni..

    ReplyDelete
  3. panggil apa apa je lah peeja, tapi jangan kak peej boleh jadi terbalik dunia ni kalau dia panggil dengan panggilan itu ok katanya ibu saudara.

    Zara ni memang comel la banyak ikut muka Ayol.

    ReplyDelete
  4. geramnye!!! dpt geget nih!em! :)

    ReplyDelete
  5. geram nih! klu dpt geget nih!! em! :)

    ReplyDelete
  6. so cute... geramnye... ^__^

    ReplyDelete
  7. peej.nnt aku nk simpan name nurzara sofea utk anak pompuan aku bole??hahaha. jgn bgtahu org.shhh :P

    ReplyDelete
  8. melebar dia senyummmmm......hi zara!!

    ReplyDelete
  9. t-peej.. wow nama mcm artis hip hop yang baru la wei!ahhaha...

    auntie roshidah...panggil kak peeja pun takper.. hehehe.. qyum tu masih panggil adik lelaki saya jajat je.. dia start panggil qast tu mommy since qast ada qyum..sebelum ni panggil nanee..

    ReplyDelete
  10. alololo comel muka zara kena agah.. :D

    panggil kakak pun care gak hehehe

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...