28 February 2011

Terganggu.

Tadi elok depan pc.
Jenguk2 kerja.
Then blog hop mana patut.
Tiba2 ter-fb hop pulak. ;p

Pastu edit2 pic.
Eh bukan edit. Watermark je.
Tiba2 sampai kat picture asam pedas makan kt melaka hari tu.
Huishhh. Lapar mencucuk2.
Ayam dah la br keluarkan dpd freezer.
Tah bila nak lembut :/

Dah set nak masak goreng2 n sambal aje.
Tiba terasa nak makan kari ayam la pulak. Hahah.
Eh nak masak apa ni. Xleh fikir pulak.
Mana satu nak tah.

Oh kesimpulan entry ni.
Elok nak update blog la nak buat kerja la, jadi terganggu sebab laparrrr.
Ok now what?!
Tsk :(
Sent via BlackBerry from Maxis

5 comments:

  1. la..igt nk wt asam pedas ayam..slurp!

    ReplyDelete
  2. Peeja ayam masak asam pedas sedap tau, resepi orang johor tu..

    ReplyDelete
  3. cepat2 thawed ayam tu dlm microwave...xyah tunggu lama2, leh masak laju2 pastu update blog lagi hehe

    ReplyDelete
  4. lapar memang selalu menganggu konsentrasi...haih

    ReplyDelete
  5. buyui - tak cukup bahan.

    sh rosidah - tau. tp pija suka if letak bung akantan. takda pulak kan. so xleh buat. :p

    yatie - microwave takdak. mcm mana itu? hahahha

    alfi - kannn. rasa nak marah2 pun ye kan.

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...