20 February 2011

Selamat apa yea?

Cannot sleep.
Dah main game.
Main worm.
Tension sebab selalu main quick game je. Menang :)
Tapi bila main campaign. Payah betul nak lepas level. Bengangggg.
Rasa nak bunuh orang.
Ceh. Nak bunuh kelakatu pun terkulat2 nak bunuh orang konon. Hahah.

Ke twitter.
Twitter yg x best sbb ubertwitter suspended. Kena pakai twitter 4 bb. X suka.
Terus xde mood nak ngadap twitter.

Then tgk tv. Tah apa2 cerita.
Ni tgh tgk anaconda pulak.
Hadap je la kan.
Tgh golek2 kat tilam lulu join.
Pandai sangat.
Mau tido sama2 ke?
Geram kan tgk pic tu. ;p

Like kucing, like tuan.
So nak ucapkan selamat malam.
Eh ke dah boleh wish selamat pagi eh?
Apa2 aje la kan.
Ok ta-ta.
Sent via BlackBerry from Maxis

9 comments:

  1. pandailah lulu cari port...comel hokeh!

    ReplyDelete
  2. haha, sebuk je budak lulu tuh yerk.apa2 pun, slamat tghari peej.haha

    ReplyDelete
  3. geramnye tenguk lulu. gebu btol la dak jantan ni. eeeeiiiii!

    ReplyDelete
  4. sama je muka ngn tuan..cumil..:)

    ReplyDelete
  5. hye peej.....im your new follower :)
    dah lama jadi silent reader:)
    baru sekarang nak tegur peej kan ...helo helo !

    ReplyDelete
  6. syoknyer kucing leh join lending samer.. :)

    ReplyDelete
  7. Ni namanya posing untuk tatapan readers. Dah polok2 simanja ni pun tak boleh tido ke tak pe nanti bila dah kawin guarantee boleh tido lena.

    ReplyDelete
  8. hanie - kucing? haha

    shahrizat - lulu mmg manja n baik gilaa.

    sharpshouter - dia mmg suka nyelit.

    cik1356 - tu la. dia baik sgt. sayangggg.

    buyui - hahha. mmg x la. lulu muka panjang.

    xamyraa - hello. thanks sbb bersuara. asyik sepi je kan. :)

    nasaoji - tu la. suka betul dia.

    sh rosidah - hahaha. kalau dah kawin lg la tak lena. ;p

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...