12 February 2011

Golek-golek

Saje nak share pic dua ni tergolek2.
Geram kan.
X tahan betul.

Busy betul lately.
Bukan busy apa pun. Busy ngemas sana sini.
Kan umah baru settle buat plaster ceiling tu. So berabuk kemain.
Then before proceed buat lain.
Kena la cat2.
As usual aku kena la kan.
Tapi xpe. Bukan banyak pun.

Tu pun nasib dah amik daily maid tu.
Tolong ngemas. So xde la penat sgt kan.
Membantu sangat :)

Ni aku kat saloon ni.
Nak color rambut ;p
Roots dah ketara sangat. Buruks.
Tadi ada tanya kat twitter.
Elok color macam sekarang with highlight ke?
Or brunette xde highlight.
Ramai kata brunette.
So ikut suggestion mereka la kan. :)

Huish ramai lak kat saloon ni.
Full house. Kena tunggu turn ni.
Ok chiow.

Btw, weekend korang macam mana? ;)
Sent via BlackBerry from Maxis

9 comments:

  1. kucing kedua to tomey gilerrrrrrr

    ReplyDelete
  2. ohh...kedua2 gmbar mmg comeyyyyyyyy

    ReplyDelete
  3. sumpah rase nak peluk2 cium dedua!

    ReplyDelete
  4. Weekend saya sgt bohhhsan... org sumer pakat balik cuti panjang kan.. saya dok bz kena bwat assignment T.T

    ReplyDelete
  5. weekend aku sama mcm dua gambo kuceng tu, tergolekkkkk aje.. peej, nk tgk rambut baruuuuu!!

    ReplyDelete
  6. deyumm , ur catty so cute lahh ! nak satu bole tak kaka ? wuttwutt ~ ngee

    ReplyDelete
  7. sabtu di umah, tak ke mana, en. somi p mancing..

    ahad di umah tak ke mana, en. somi p tournament dart!..

    hurgghhh...bose wehhh.. :(

    ReplyDelete
  8. peej, nak contact daily maid tuhh

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...