19 December 2010

Hoih penyakit tau.

Aku demam lagi.
Macam2 a. Antibodi gila x kuat.
Asyik demam aje. Padahal baru demam ari tu. :/

Aku pun x sure demam apa ni.
Demam urat sebab penat sangat ke.
Or demam sebab ada kena hujan few nights back.

Yang pasti rasa sejuk sampai ke tulang.
Macam udang je dalam comforter.
Badan je panas, tapi flu n batuk xde.
Ok la. Itu aje. Semoga cepat sembuh.
Nak sambung baring n kalau2 tertido lagi bagus.
X larat.


Sent via BlackBerry from Maxis

9 comments:

  1. ai pn blk mcm seram sejuk je rasa..sbb musim hujan sama kot...semoga cpt sihat k?

    ReplyDelete
  2. Deman urat, macam mama semalam..
    Muntah, beraks..dah tuh demam, punya lah sejuk sampai tido pakai stokin tapi bila bangun pagi..Alhamdulillah
    mama dah sihat..

    ReplyDelete
  3. cian peeja..hehe
    better g klinik laa..skang ni musim denggi..kene jaga2 k...take care...huhu

    ReplyDelete
  4. pg klinik peej kalu teruk sgt....cek apa yg patut ok...semoga cpt sembuh peej

    ReplyDelete
  5. lately ko asyik demam jek ye peeja..aku rasa ade kena mengena ngan unstable hormon la..sebab ko nak kawen kan?? ekekek..!!

    but the fact is could be the weather..hujan sepanjang hari tibe2 panas meledak..

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...