21 May 2010

Funny people~

Rasa nak tergelak pulak aku baca komen kat bawah ni.
Gila ke hapa weyh? Tiba2 merempan xde hujung pangkal.

Sebelum merempan sila check dulu. Aku ada sebut nama sapa2 ke yg sampai terasa n nak marah bagai.
Keluar bab agama bagai. Over ok.

Jangan la jadi manusia yang macam paham n assume things.
Aku rasa general gila kot entry tu.
Pagi2 dah ada orang call aku, sebab ingat aku marah kat dia ke.
Hahaha. Buduh tau. Tak pasal lepas tu aku xleh tido.
Then tadi ada orang ym. Aku tanya la dia tau ke aku cakap pasal sapa?
Dia sebut la 2 nama ni.
Not even close ok.

Ok pengajaran. Jangan la memandai2 buat2 paham if tak paham sebenarnye.
Ada yg komen ckp x paham entry aku ni. Kat twitter pun.
Senang je aku jawab, "if aku bukan aku pun aku rasa aku tak paham entry tu. So aku tak paham kenapa orang macam paham2 aje"

So entry tu lebih kurang sesuai utk org penuh kemarahan la.
Sbb general je.
So kau letak la mana2 nama kau suka. Assume la.
Janji lepas tu ala2 rasa legaaaa aje. Ngehhhh. Serious lega ok. :)

Akhir kata, hentikanlah menunding jari kepada individu2 x berkenaan yg obviously takda kena mengena pun. Jangan cepat melatah wahai manusia2.
Sent via BlackBerry from Maxis

Memang sepadan sangatlah~

yang sorang tu memang la terserlah bangangnya.
Ingat yang sorang lagi tu mangsa keadaan aje. Kesian je tengok. Ala2 helpless.
Ghupenya sama aje. Bangang n baghal jugak.
Elok la. Sesuai sangat.
Lama sangat spend masa sama2. Tu yang terjangkit tu.
Teruk betul virus ni. Merebak.
Mintak dijauhkan la. Nauzubillah.

Wah gila dramatik.
Tp serious. Merebak.
Berwaspadalah anak2 ku. ;p
Sent via BlackBerry from Maxis

17 May 2010

Apakah bunyi-bunyi di tengah malam?~

Pagi tadi tido around 4ish am.
Elok nak tido terdengar bunyi-bunyi.
Sangat sesuatu.
Bunyi dia," AHH!...AHH!...AHH!"
Serious weyh. Suara macam perempuan.
Aku dah macam, "apakah. Siapakah main ni? Kuat gila suara"
Bunyi tu sama ajeee. Xde pelbagai.
Aku abaikan je la. Try tido.

After 20 mins aku still xleh tido.
Serious rasa terganggu ok.
Aku dah macam, " hoih, lamanya. Seronok betul perempuan ni. Hebat gila lelaki tu"
Hahahah matiklah kak nam tiba2 pikir pasal kehidupan seks orang kan.
Tp ye laaaa. Dah kuat gitu suaranya kan.

Then tak puas hati aku bangun. Lalu depan bilik noy. Hahahah
Ye la mana tau perempuan tu tebiat malam2 nak masturbate ke apa. Ye laaaaaa, mana la tau kan.
Hmmm takda bunyi. Bukan dia
Then aku masuk blk aku again. Aku jenguk ke luar. Mana tau ada anjing ke? Cik ponti ke?
Tapi pakah pulak nak bunyi mcm tu kan.
Tengok takda jugak.
So aku suspek jiran2 kot.
So lantak la.

Tp setelah hampir bape puluh minit masihlah x stop. Adalah x munasabah ok.
Apakah lama benar.
Aku dah syak benda lain
Aku tgk la keliling bilik. Mana tau ada apa2 ke kan.

Aku try tutup kipas.
Makin lama makin slow.
Elok nak stop tu kipas tu bunyi. AHHHHH! Agak kuat.
Wtf!!!!!! Apekah kipas aku moaning ni?
Baru beli kot. Pastu if ye la nak bunyi pun. Boleh x kau bunyi kreok2 ke. Nget2 ke. Kenapa kena 'ah ah'?
Ke kipas pun boleh horny2???
Bodoh tau. Tak pasal2 aku terpikir kisah kehidupan seks orang tau.
Elok stop takda bunyi. On dia bunyi again. Aku goyang2 kan sikit br dia stop bunyi tu terus.

Bodoh punya kipas.
Kacau minda org tgh2 malam.
Malam yang sepi dan sejuk lak tu.
Tak pasal meratapi nasib diri.
Muahahahah. Motif meratapi nasib diri? Lariksssssss.
Sent via BlackBerry from Maxis

03 May 2010

Dah macam sahur~

Semalam kan lapar. Takleh tahan.
Ingat ok la. Tunggu je hari ni kan.
Sekali around 2ish am lapar melampau. Esp noy la. Aku ok lg la.
Tangki simpanan besar. Tahan boleh lagi la.
Tapi if dapat makan lagi la ok kan :D

So amik kau pukul 2.30 pagi blend cili bagai. Buat sambal sotong.
Then goreng telur dadar. Masak nasik 2 pot.
Noy siap masak broccoli butter la.
Amik kau meal lengkap terus.
Pastu siap bancuh sirap bandung. Hahah gila over. Lantak. Mmg terbaik.
Siap P.G dah naik atas pun later turun makan. Dia kata tak tahan bau sedap sangat. Nggeee.
Masak sendiri/makanan rumah mmg kepuasan maksimum kan. ;p
Ok hari ni nak makan apa pulak yea?
Sent via BlackBerry from Maxis

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...