10 March 2010

Harapnya bukan hangat2 taik ayam la kan~

Just got back from a movie.
Alang2 kat sana beli dumbell ini.
Noy la semangat kan. So ok la.
Pemalas2 pun kena jugak la.
Katanya trauma jadi macam cerita click tu kan. Hahah.

Beli yg berat 5lb.
Ok la kan. Start slow2.
Tp kalau dah dua ketul macam ni.
Boleh tahan lenguh la angkat.
Letak 1 plastic je kan. So angkot 10lb. Gilo
Yg lawak, baru angkat mcm tu aku dah berpeluh2.
Noy dah gelak2 tanya2, "apesal kau berpeluh2 ni?"
Banyak la. Berat ok.
Bukan berpeluh aje. Siap rasa nak terberak semua ada. Nice.
Hohoh. Harapnya berjaya. ;p
Sent via BlackBerry from Maxis

12 comments:

  1. lepas nie ketul2 la tangan ko...

    ReplyDelete
  2. good luck, dear!! tk sabar nk tgk peej slim....

    ReplyDelete
  3. wehhh i pon ada kottt dumbelll tuhhh.taklah berat sgt tapi adalah terase leguh2 pastuh.hahaha tapi besh kot.i punya warna pink :)

    caiyokkk peejaaa!!!!

    ReplyDelete
  4. nom nom nom... mcm drumstick

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya Peej...go go Peej..

    ReplyDelete
  6. slmt maju jaya peej..smoga pasni akan jadi mantop melatop..

    ReplyDelete
  7. babe, tp jgn main suke2 angkat je tau.once tgn u dah ade muscle, then u stop tgn u akan menggelebeh lagi horrror...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. waaaaaaaaaaaaaa smue pon semangat nak kurus... ini tak buleyh jadi!

    ReplyDelete
  9. Hey peeja!

    Gigih nak angkat dumbell...
    Takyah la kurus..
    Kalau semua orang kurus, sapa nak gumuk?

    Hahahahahha!!!

    Saya bercakap sambil memandang cermin.

    Anyway, gud luck!

    Sila la jalan-jalan di

    jaritekankibod.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. komen saya adalah seperti semua di atas..

    ReplyDelete
  11. chaiyoook peej!

    i pun ade beli ni before, kaler purple punye, ntah brape lbs, tapi huh, skrg dah bersawang-sawang kt tepi katil, kadang2 I jadikan penghadang kat tepi pintu jek (-__-)

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...