30 March 2010

dengki dengan aku ke apa ni?~

hoih benci tau macam ni.
aku bukan la selalu sangat dapat nak mengadap pc ke apa untuk nak update.
sekali sekala aje.
ni bila angin mau update sudah sampai.
blogger pulak buat hal.
upload pic boleh. tp lepas upload tu macam kosong aje.
macam damage picture ke apa.
tapi try jugak tekan kasi attach.
tapi kat macam kosong takda apa.
tgk html dah ada. apa niiiiiiiiiiiiiiiiiii???
aku je yang kena macam ni ke apa ni?

aku ingat nak abiskan la entry- entry yang sekian lama tertangguh ini kan.
takda la banyak mana kan, ye la katanya pemalas nak ambik pic kan sekarang.
actually bukan malas la. sebab dah lama sangat tak ambik pic if keluar ke apa.
sampai dah terlupa pun.
ye la. susah weyh. tah apa kena penyakit manusia2 ni.
semua tak bagi ambik pic la. tak nak masuk blog la. macam-macam kerenah.
so aku pun sudah jadi malas mau ambik pic ke apa.
so blog ni akan semakin berkurangan watak-watak pelakon tambahan semua.
kena tengok muka pelakon utama aje :D
so bersiap sedialah untuk muntah-muntah ok.

tu pun aku tah apa penyakit.
menyampah tengok muka sendiri kat blog.
macam segan pun ada. hahah gila kan. padahal blog sendiri.
so macam terbayang. aku sendiri pun menyampah.
ni pulak kalau orang lain tengok kan. lagi la muntah hijau kan.
so maybe tak lama lagi. muka manusia pun takda lagi.
tinggal haiwan, makanan, benda dan dot dot dot aje.
lain-lain tak payah sudah.

korang rasa macam mana?
haruskah teruskan macam blog ni zaman dulu2? penuh cerita2?
or just cerita benda2 biasa2 macam makan2, benda2 n maybe kucing ke apa?
atau dengan keadaan yang super malas ni. abaikan je la blogging ini?

shit gila melalut sudah entry ni.
serious tadi aku nak update pasal tempat makan baru aku jumpa yang marvelous.
tapi sebab pic tak boleh nak letak.
tak pasal jadi entry luahan perasaan pasal blog pulak.
ok la. tu aje. buhbye.

10 March 2010

Harapnya bukan hangat2 taik ayam la kan~

Just got back from a movie.
Alang2 kat sana beli dumbell ini.
Noy la semangat kan. So ok la.
Pemalas2 pun kena jugak la.
Katanya trauma jadi macam cerita click tu kan. Hahah.

Beli yg berat 5lb.
Ok la kan. Start slow2.
Tp kalau dah dua ketul macam ni.
Boleh tahan lenguh la angkat.
Letak 1 plastic je kan. So angkot 10lb. Gilo
Yg lawak, baru angkat mcm tu aku dah berpeluh2.
Noy dah gelak2 tanya2, "apesal kau berpeluh2 ni?"
Banyak la. Berat ok.
Bukan berpeluh aje. Siap rasa nak terberak semua ada. Nice.
Hohoh. Harapnya berjaya. ;p
Sent via BlackBerry from Maxis

07 March 2010

Potong ke tak?

Aku dah agak buhsan dengan style rambut ni.
Dah la pemalas kan. Usually ikat aje. :p
Especially sekarang kan musim panas, tak sanggup nak lepas2 rambut. Dah la aku jenis berpeluh aje.
Tapi aku nak rambut panjang sampai my waist. Macam lawa ajo.
Motif nak rambut panjang tapi ikat?
Anyway, tiba2 terasa gedik nak fringe.
The last time ada fringe masa umur 21.
Eh bukan aku still 21 ke? Wah matiklah verangans kan.
N mmg buruks la time tu. Sebab rambut aku ni bukan dengar ckp. Suka je nak lentik2.
Plus orang cakap muka bulat tak sesuai ada fringe.
Tp semalam saje gedik2 try mcm mana rupa kalau ada fringe. So hasil mcm dlm gambar tu.
Ok ke x?
Tp macam takut lak if potong kan. Kang kalau buruk, menyesal sudah.
So how? Harus potong ke biarkan aje?
Sent via BlackBerry from Maxis

01 March 2010

Memang gila & jakun dia ni~

Semalam tido pukul 5 lebih kot sebab tengok tv.
Tadi around 9 dah terjaga sebab dengar noy bising2.
Sebab PG bukak tv kuat2 n lepaskan kucing.
Tau la kucing kita orang tu gila. Terlompat sana sini. Mmg tak tenteram la tido kan.
Terpaksa bangun. So terus pergi drive through Mc D.
Makan sausage mc muffin with egg set. Nom nom nom...
Tiba2 dengar bunyi kucing nak bergaduh.
Ingat hannan kacau lulu.
Rupanya hannan nak gaduh ngan kucing luar.
Rumah aku mmg byk kucing tah mana2 menumpang makan. Suka dorang la.
Yg tak tahan. Hannan siap kembang2 bulu. Kucing luar tu pun dok ngiau2. Hahaha
Bengong gila ok. Padahal dah tentu ada sliding door.
Lepas tu kucing tu relax aje. Dah tau xde motif kan.
Hannan la kecoh.
Dasar jakun ok dia ni.
X pernah kena belasah kan. Dah kena sekali baru sedor diri kot.
Me so sleepy la. Mata terkelat2 dah ni. Ok la afternoon-afternoon. Hohoh...konon mcm night2 la. :p
Ok tata
Sent via BlackBerry from Maxis

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...