21 February 2010

Panassss!!panassss!!!

Omg, what happen with our world?
Mmg satu dunia panas ke, malaysia je ke? Ke aku je yg rasa panas ni? Maybe dosa lebih ke kan..haha.
Cannot tahan la, berpeluh2 aje x kisah siang malam, baru lepas mandi ke apa ke tetap panas jugak.
Sekarang tengah seksa sbb maybe panas sgt, minum air kurang, rokok lebih ke. Sekarang gusi sakit. Bila gusi sakit.. Gigi pun sama. Herghhh...
Pastu semalam period, so kena deal dengan period pain lagi.wtf.
Then sebab panas n kering, kulit tangan aku semua mengelupas2. Semalam gatal kopek2 kulit, sekali kopek overdose sampai tersiat n luka. Uwaaaaaaa.
N nowwww, bangun tidur..semua sakit tu masih ada.
Hidung rasa x selesa, bila korek taik hidung adalah merah2 mcm darah2 kering. Haihhh, lepas satu2 la. Panas sangat.
Nak snow plisssss. Wah tiba2
Ok bye-bye.
Sent via BlackBerry from Maxis

10 comments:

  1. kalo snow malaysia abis la kak.. ahahhaha... 2012~ we were warned... :P

    ReplyDelete
  2. mmg panas pun skrang ni dek..akak pun sama nose bleeds...seksa je sakit hidung kan...
    kalo snow....aiyohh,...gumbira!

    ReplyDelete
  3. sekarang memang musim kemarau...
    takpun ada 'mad scientist' tgh buat eksperimen main2 dgn cuaca kot...
    ;p

    ReplyDelete
  4. kat swk hujan..:)

    ReplyDelete
  5. Mama dah kata dah....Minum air kosong banyak2...
    Mama okay jer..ahli sorga lah katakann...he he he

    ReplyDelete
  6. kak, saya rasa awak panas sebab makan tapai banyak sangat kot. heee

    ReplyDelete
  7. salaam peej.kat spore nipun sama,panas memanjang,tapi alhamdulillah semlm ptg hujan turun lebat skali.best!

    ReplyDelete
  8. mmg panassssssssssss but lately ni alhamdulillah ade hujan petang2... so ok sket

    ReplyDelete
  9. bestnye kalau snow kan peeja...
    huhu~

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...