23 February 2010

Nothing seems to be working~

Sikit hari korang pun boleh muntah baca update aku. Memanjang pasal gusi. Haha
Ye la, x baik2 ok. Mencikkk.
Aku dah buat segala petua. Sama aja.
Dah x tau mau buat apa lagi. So last resort, kasi tampal koyok.
Ok la rasa berangin. Konon bg kurang denyut la.
Padahal psychology je tu. Tatap sakit ajo. Fuck.
Tp melampau lak angin koyok ni. Rasa mcm pijau kena cili padi lak pipi ni.

Oh sekarang ni aku gigih ber-twitter. :D
Kita byk live update la.
So follow me on twitter ya'll.
It's peejburhan ;p

Ok la, x boleh fikir.
Pipi gila berangin.
Bukan pipi je ni. Sebelah muka terasa bagai di tikam2.
Ok buhbye.
Sent via BlackBerry from Maxis

9 comments:

  1. pegi klinik amek ubat tahan sakit or antibiotik.
    atau pegi sensei cina dia bagi ubat
    kaler kuning makan tido insyaallah bengkak surut.

    ReplyDelete
  2. heh, kesian sungguh tgk...pg jumpe doktor dah? erh, ayat tunggang tebalik...sruh doktor inject gusi bengkak itu...

    neway, aku tgk kau dok update thru blackberry...best tak?? wuwuw, planning nk tukar blackberry tp kang kalo tak bets, nyesal plaks...

    ReplyDelete
  3. Takuttt doktor kerr peeja??
    tapi kawan karib peeja kan DR?? tanya dia jer lah..dah tuh kita beli obat kat pharmacy. Okay tak??

    ReplyDelete
  4. alalala. . cian. . kak peej. . ade permintaan neh. . nnt ckp kat kak aisya(adeq jonet). .saya kem slm. . cvkp kat die. . kenal lg tak muka ini??dloo selaloo kitorg mandi swimming dlm kem kluang same2. . sekali ngan rabiah n akmal. . mase tuh jonet suka study. . hehehehe. . die tak join. .

    jgn lupe ehh!!

    ReplyDelete
  5. Kesian you. I penah sakit gusi bengkak sebab gigi bongsu nak tumbuh. It got infected and bernanah. Almost 2 weeks terseksa. Went to the doc and she gave me antibiotic and painkiller. Bile makan painkiller baru bole tido. Also try to kumur with air garam. And kalau u ade gambir sarawak bole try jugak. Sau betul2 kat tempat sakit or kat pipi, akan rasa kebas. So tak rasa sakit.

    ReplyDelete
  6. try amek panadol. insyaallah ilang.

    ReplyDelete
  7. makan ponstan jer peeja...

    can buy at pharmacy..ada 250g or 500g. (gram ker miligram eh? lupa plak..)

    ReplyDelete
  8. 500g tu dah setengah kilo! hahaha... mati overdose budak nih karang..

    ReplyDelete
  9. wehh..

    bettter pg cek kt dokter gg.
    cos if sakit tu means gg tu ok lagi, baru nk bkembag penyakit tu.
    nnt da trok sgt penyakit tu tak rase sakit pe da. pdahal time tak sakit tu sbnanye gg da nk rosak, sbb da smpai kene saraf dlm gg.

    bhye tau sakit gg sbnanye!!

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...