13 February 2010

Membuak-buak~

Dulu ingat lagi, miskin baju.
Satu sbb Malaysia ni mana cater baju size2 besar ni.
If ada pun mahal aje. X mampu.
Cea macam sekarang mampu kan.

Dulu baju jalan ada la x sampai 10 kot.
Pusing la baju yang sama aje berulang kali.
Ni demam dah ok. So naik atas nak kemas.
Tgk baju2 adalah seperti gunung.
So simpan2 baju, adalah terkejut sebab almari dah x muat ok.
I mean dari manakah datangnya ini semua?
Hoh tgk je pic tu.
Yg pasti jawapan soalan di atas ialah kerana my sister spoiled me.
Takpa syukur je la kan.
Thanks noy.
Lepas ni akan insaf dan jgn beli baju lagi.


Sent via BlackBerry from Maxis

3 comments:

  1. Bertuahnya dapat adik mcm noy...

    ReplyDelete
  2. if ade yg tak nak pakai dh tu bolehlah letak kat pre loved .. mane tahu.. kot2 sesuai ngan kite ni ke.. susah btul nak carik baju size bsr2 sket kat msia ni :(

    ReplyDelete
  3. eh jgnlah insaf. beli baju adalah menyeronokkan! :P

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...