15 February 2010

Macam2 rasa..ngeh~

Adalah dekat klcc.
Konon nak tgk wayang, tapi gila ramai manusia. Gilaaa.
So makan kat nandos aje.
Then check wayang lagi. Still ramai. So takpelah.

Tadi time hisap rokok. Ada lelaki tgh busy2 ckp pakai ear piece tu. Sekali dia pusing terus siku terlanggar belakang aku.
Serious senak sampai ke depan ok. Sakit gila dada. Sesak nafas rasa. Tp dia ckp sorry la.
Then tgh jalan2 nampak dua lelaki comel. Sorang white, sorang lg mcm chicano. Sexy gilaaaaa. Harus la mesmerize kan. Sekali masa dia lalu sebelah, dia siap cakap, "hey baby". Pitammmmmm!!!!!!!

Aku as usual speechless. X tau nak buat apa.
Bg tau jonet, dia emo2. Siap nak bg penumbuk. Dia ingat yg cakap tu org kenya ke, africa ke.
Bila ckp chicano hot, tiba2 kata kenapa aku x kejar balik. Gila minah tu.
Sekarang ni rasa nak sengih aje. Terharu mak nok. Terus hilang rasa senak kena hentak tadi. Hahahah.
Oh sukaaaaaa. Hati bunga2 :p


Sent via BlackBerry from Maxis

8 comments:

  1. rugi ko tak 'hey hotness' balik kat dia.. haha

    ReplyDelete
  2. what is a chicano???

    ReplyDelete
  3. hye baby doll... asal xkejar...

    ReplyDelete
  4. sebab mak ni kan pemalu uolls. serious tak tipu. orang tegur boleh keras aje tak buat apa. lepas tu baru menyesal kan. haihhh..

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...