23 February 2010

Nothing seems to be working~

Sikit hari korang pun boleh muntah baca update aku. Memanjang pasal gusi. Haha
Ye la, x baik2 ok. Mencikkk.
Aku dah buat segala petua. Sama aja.
Dah x tau mau buat apa lagi. So last resort, kasi tampal koyok.
Ok la rasa berangin. Konon bg kurang denyut la.
Padahal psychology je tu. Tatap sakit ajo. Fuck.
Tp melampau lak angin koyok ni. Rasa mcm pijau kena cili padi lak pipi ni.

Oh sekarang ni aku gigih ber-twitter. :D
Kita byk live update la.
So follow me on twitter ya'll.
It's peejburhan ;p

Ok la, x boleh fikir.
Pipi gila berangin.
Bukan pipi je ni. Sebelah muka terasa bagai di tikam2.
Ok buhbye.
Sent via BlackBerry from Maxis

21 February 2010

Panassss!!panassss!!!

Omg, what happen with our world?
Mmg satu dunia panas ke, malaysia je ke? Ke aku je yg rasa panas ni? Maybe dosa lebih ke kan..haha.
Cannot tahan la, berpeluh2 aje x kisah siang malam, baru lepas mandi ke apa ke tetap panas jugak.
Sekarang tengah seksa sbb maybe panas sgt, minum air kurang, rokok lebih ke. Sekarang gusi sakit. Bila gusi sakit.. Gigi pun sama. Herghhh...
Pastu semalam period, so kena deal dengan period pain lagi.wtf.
Then sebab panas n kering, kulit tangan aku semua mengelupas2. Semalam gatal kopek2 kulit, sekali kopek overdose sampai tersiat n luka. Uwaaaaaaa.
N nowwww, bangun tidur..semua sakit tu masih ada.
Hidung rasa x selesa, bila korek taik hidung adalah merah2 mcm darah2 kering. Haihhh, lepas satu2 la. Panas sangat.
Nak snow plisssss. Wah tiba2
Ok bye-bye.
Sent via BlackBerry from Maxis

19 February 2010

Boleh overdose~

Sejak wedding tu mmg overdose tapai ok.
Tapai daun yg uncle mahmud sponsor.
Then tapai dlm tupperware kecik2 yg acu sponsor.
Tu pun byk bg2 orang. Ye la siapa mau makan banyak2 kan.
Aku bukan gila tapai sgt. Rasanya sejak hari tu baru makan 3 pack je kot.
Ni ayol blk, mak mertua dia bg lg berapa bekas tah. Besar2 pulak tu.
Matiklah makan tapai sampai berbuih2 mulut. Hohoh.
Tiba2 terasa tamak nak makan.
Eventhough ada yg kecik2 tu.
Tp aku tetap mau makan yg ini. Yg besar punya. Nom nom nom.
Eh dah lama x makan tapai ubi. Sedappp woooo.
Napa dah xde orang buat ke? Dah x nampak lama.
Sent via BlackBerry from Maxis

Apakah tanda-tanda ini semua?~

Since the wedding, badan adalah super sakit semua.
Ok before this pun sakit, tapi now mcm super duper sakit. Uwaaaa.
Paling sakit right now ialah shoulder back. Damn painful.
Tekan pun sakit gila. Pakai segala jenis benda2 urut ni pun rasa seksa aje. Xde rasa lega pun. Sama aje.
Kaki pun sama. Sampai peha2 semua sakit. Wth la.

Rasa macam nak urut aje.
Tapi aku mana pernah urut2 ni.
Sebab seriously aku geli.
Sbb tu aku sakit la macam mana pun aku tak pernah suruh sesiapa urut.
So mmg aku x tau la mcm mana rasa sedap kena urut ke apa.
Tp dah sakit macam ni. Teringin la pulak kena urut.

Ingat masa kecik2 if kena urut papa or mama, mesti bengang je.
Mcm apa ni nak urut2 konon sedap la apa la.
Jawapan standard dorang, " nanti kau dah tua, kau tau la"....
uwaaaaaaaaaaaa..
Apakah makna ini semua.
Adakah kerana aku sudah meniti hari2 tua.
Omg, my birthday is next month. Can I skip that?...pfffftttt.
Sent via BlackBerry from Maxis

15 February 2010

Macam2 rasa..ngeh~

Adalah dekat klcc.
Konon nak tgk wayang, tapi gila ramai manusia. Gilaaa.
So makan kat nandos aje.
Then check wayang lagi. Still ramai. So takpelah.

Tadi time hisap rokok. Ada lelaki tgh busy2 ckp pakai ear piece tu. Sekali dia pusing terus siku terlanggar belakang aku.
Serious senak sampai ke depan ok. Sakit gila dada. Sesak nafas rasa. Tp dia ckp sorry la.
Then tgh jalan2 nampak dua lelaki comel. Sorang white, sorang lg mcm chicano. Sexy gilaaaaa. Harus la mesmerize kan. Sekali masa dia lalu sebelah, dia siap cakap, "hey baby". Pitammmmmm!!!!!!!

Aku as usual speechless. X tau nak buat apa.
Bg tau jonet, dia emo2. Siap nak bg penumbuk. Dia ingat yg cakap tu org kenya ke, africa ke.
Bila ckp chicano hot, tiba2 kata kenapa aku x kejar balik. Gila minah tu.
Sekarang ni rasa nak sengih aje. Terharu mak nok. Terus hilang rasa senak kena hentak tadi. Hahahah.
Oh sukaaaaaa. Hati bunga2 :p


Sent via BlackBerry from Maxis

14 February 2010

Rezki..rezki..

Hohoh. Jonet dtg membawa kegembiraan.
Dia bawakkan nasik dagang.
I likeeeeeeee.
Prob is rumah aku byk piranha.
Semua dok aim nasi dagang gue. Sobs. Hoh nak makan pun x senang.
Sent via BlackBerry from Maxis

13 February 2010

Membuak-buak~

Dulu ingat lagi, miskin baju.
Satu sbb Malaysia ni mana cater baju size2 besar ni.
If ada pun mahal aje. X mampu.
Cea macam sekarang mampu kan.

Dulu baju jalan ada la x sampai 10 kot.
Pusing la baju yang sama aje berulang kali.
Ni demam dah ok. So naik atas nak kemas.
Tgk baju2 adalah seperti gunung.
So simpan2 baju, adalah terkejut sebab almari dah x muat ok.
I mean dari manakah datangnya ini semua?
Hoh tgk je pic tu.
Yg pasti jawapan soalan di atas ialah kerana my sister spoiled me.
Takpa syukur je la kan.
Thanks noy.
Lepas ni akan insaf dan jgn beli baju lagi.


Sent via BlackBerry from Maxis

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...