30 November 2009

sorry for the inconvenience~

sorry kepada sesiapa yg nak masuk dlm blog ni x dpt.
jgn nak emo2 ke apa.
mmg aku private n aku sorang je ada excess.
so no such thing as pilih kasih or what so ever.

aku ada masalah yg x boleh nak terangkan kat sini.
so aku mmg perlu tutup blog ni untuk keselamatan.
ok maybe aku yg paranoid sorang2.
but we never know kan. so aku ambik langkah berjaga2 aje.
so bila benda tu dah settle.
n dapat comformation dpd pihak itu baru aku berani bukak balik blog ni.

so harap maaf..
terima kasih.

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...