20 October 2009

tafsiran mimpi~

lately ni aku mimpi asyik la menakutkan.
ok la, maybe tak menakutkan untuk korang..tapi aku takut la.
and why lah everytime pun kena mimpi macam ni.
bagi la mimpi geli-geli ke, bercinta ngan michael scofield ke.. best la sikit kan.

oh mimpi yang menakutkan itu melibatkan kekasih lama.
kenapa eyh asyik mimpi dia?
orang cakap apa yang kita mimpi sebab before tido kita terlalu banyak pikir pasal tu.
ye ke? rasa macam x aje.

oh mimpi-mimpi adalah seperti
  1. dia found out aku ada bf baru lalu amukan puaka
  2. datang rumah n stalk me. then ask for forgiveness. bila aku x layan dia macam mengamuk and nak jumpa jugak aku. siap sampai panjat2 bumbung rumah. uwaaaaaaaaa, takuttt!!!!
  3. then entah macam mana dia baak geng carik aku. pastu tau aku ada orang lain *motif mimpi asyik ada org lain?haha* tiba2 ada kereta n pengebom berani mati, bom bangunan sebelah aku. nasib mak selamat uolls.
banyak la.
x ingat pulak apa.
yang pasti aku bangun ngan keadaan yang takut la.
eventhough aku selalu marah orang kacau aku tido.
tapi in this case, at times aku suka kena kejut.
imagine if x bangun. tah apa2 la lagi yg jadi kat mimpi tu.
oh mimpi ini sudah berlanjutan selama 2 minggu.
mak adalah takut uolls.

ada la jugak tanya2 orang.
dorang kata kalau mimpi kita kena bunuh, maknanya orang tu sayang.
apa ke jadah jauh perginya kan.
ye la i know la, mainan tidur la..bla bla.
tapi still takut. lets say i decide to move on. adakah akan di tikam terus.
ada sesiapa kat sini tau pasal mimpi??

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...