17 December 2008

kronologi sebelum ke wedding!

mcm cilakak je tajuk entry..
tp xpe la kan..saje nak feeling gune perkataan poyo2..
tah betul penggunaan tu ke x..
janji sedap bunyi..jadik la kan.. ;p

nway, niat di hati nak bgn awal n gerak awal..
last2..pukul 11ish baru bgn tido..
so siap2 semua..
dlm kul 12 lebih aku gerak ke umah ben..
dah la sengal je nak kuar..
i mean dah tentu umah aku ade kenduri..
so aku lelu2 la kat org2 ramai..
pakai lawa..tp pergi majlis lain..haha..bagus kan..

amik ben...
then kite ke barber shop..
ben gedik..nak pergi setiawangsa punya..
sebab dah biasa die kata..
hello..barber shop je..hasil sama..
mcm la pakai hair stylist ke apa..
so aku call tina..tanya area melawati ade x..
nasib ade..
so kesana..

aku nak area tu..sebab later nak ke rumah tina..
senang..xyah patah2 balik..
aku pergi wed ngan tina..
sebab aku xde card..x sampai..
so ikut die la senang..

kene ok..
aku x suke die nak rambut ala2 indo mee..
me not loike..
so..sile potong ok... ;p



:: snap dpd dlm kereta je..hujan adelah lebat..x kuasa aku nak masuk.. ::

then ke rumah tina..
boleh x ajib x siap apa lg..
baru hegeh2 nak wrap hadiah..herghh..
tp xpe..nasib die siap x lama...

lepas tu x pasal aku kene layan ben amik2 pic..
benci ok..
banyakkkkkkkkkkkkkkkk lak tu..x reti2 nak stop..
tp xnak aku tepek semua..
sebab mcm tu gak rupa die..
kalau tetibe bertukar jadi michael scofield ke..suke gak kan..haha..

:; aku tepek 1 je...sebab yg ni senyum..so aku suke..lain2 semua pandang2 lain la apa la..konon feel modeling lak..uwekk-uwekk ::

pastu tu xpe lg..siap complain2..cakap gelap la..x nampak la..
hello..die yg gelap..salahkan aku lak..
dah bukak2 lampu pun malap..abis mcm mano..
dah kuar umah..aku paksa die snap pic aku lak..heheh..
nasib hasil lawa..wahh lawa ke?

:; gile gedik siap nak amik ngan pressie..huhu ::

pastu mula la bebel ben tu.,.
die kata..ni la cara2 org ikhlas amik gambar..lawa je..
aku amik x ikhlas...
what ever la ....hhaaa...

aku ingat die berakhir di situ..
takkkkkkk...
nak jugak gambar kat luar lak..x sukerr...


:: kau tgk tu..menyampah kan ::
:: pastu die nak amik pic ngan ajib lak..ish..over betul la.. lain betul muka dorg ni kan..memula aku kenal dulu..aku x percaya je dorg ni adik beradik..tp bile tgk mak ben..baru la aku tau mana dtgnya muka ben..hhaa..keji..sorry tina..aku terkutuk mak mertua kesayangan kau..hahaha ::
:: amik pic di dalam kereta..apesal teks aku mcm tgh meyusukan anak..buruk je..ish..makin lama makin huduh la aku ni (mcm selama ni cantik ;p) ..BEN DO SOMETHING!!! ..haa..jgn nak pikir bukan2..bukan 'do something'..i mean..ben keji la..cepat la kawin..nanti hilang seri aku tau....gagga...sorry ye..aku mood gedik ni ::


sebenarnye ade gak aku kene snap2 pic ben banyak2..
again aku x kuasa nak tepek sini..

jalan adelah jam..sebab tu kite org lambat ke wedding itu..
maybe sebab hujan kot..
yg tina boleh lak ckp, " apesal jam ni..semua nak bg wedding ceera ke?"
haha..buduh..

sangap jam2..
so aku suruh ben snap pic me n tina ...


:: me & tina..again i look like shit... ::

gemuk la haih aku ni..
muka mcm pasu bunga..
maybe aku kene 'masturbate' lg kot utk kurus..

ok la..wedding ceera nanti aku sambung lain entry ok..

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...