24 October 2008

masih rajin~

hari ni aku rajin lagi..
rajin nak masak je..
so seperti biasa..
after subuh aku dah kuarkan bahan2 nak masak..
wahh..semangat gilo..
tah apa angin masuk ni..
angin chef kot..ngehhhhhh...

so menu hari ini ialah...


:; ikan goreng ::
:: ayam masak kunyit bersama capsicum n sayur pokok ::
:: n asam pedas ::

wah...sapa la yg rajin n pandai masak tu...
cantik plak tu..*haha tetibe *

:; ni muka dah penat ni..coverline..kene la aksi vogue sikit..ngeh..kening aku gile horror weyh...see..kemalasan aku..kening pun malas nak buat.. ::

ikutkan nak buat telur dadar n sayur..
tp kerajinan aku terhenti kat situ la...
so xpe..ni pun kire ok la kan.. ;p

15 comments:

  1. ko nampak kurus dlm gambar itu! dan ko punye ayam kunyit bersama asam pedas sungguh mengancam jiwa ragaku

    ReplyDelete
  2. mak aih.mungkin u patut bukak kedai mkn? =p

    ReplyDelete
  3. wah.. giler rajin masak ni..
    bleh wat menantu.. huhu..
    asam pedas tuh sedap nmpk..

    ReplyDelete
  4. peej..asam pedas tuh nampak best...dah lama tak masak asam pedas,,,heheheh

    ReplyDelete
  5. asam pedasssss sedapppp oooo pekat! mesti sodap!!!!

    ReplyDelete
  6. pija... sayur pokok tu ape ekk??

    ReplyDelete
  7. ak ah saya setuju.. peej nampak kurus dgn muka vouge itu.. buat selalu ok..

    ReplyDelete
  8. sgt la lazat babe!
    ptt la ben syg..=)

    ReplyDelete
  9. ha'ah..mmg rajin..anak sapa lah nih...hihihi..!
    untung arr nanti kalau ben kawin dgn ko.. makin sihat la laki ko nanti peej, sbb dpt bini pandai masak u..!

    ReplyDelete
  10. kalau ko tmbh telur dadar and sayur, da jadi menu satu meja kat restoran.. wahah. hebatlah.

    weh, kite tag ko psl wedding kat blog. silalah buat kalau rajin.. hoho. xD

    ReplyDelete
  11. sis nmpk kurus la dlm pic entry ni...series..

    ReplyDelete
  12. kalau pepagi dah masak gini bley ah mad redo1 singgah sebaik sahaja sampai kL nanti ek... make sure masak bebanyak tau... hehehe...

    ReplyDelete
  13. rajin ok...subuh dah kuarkan bahan2... asam pedas tu nampak yummylicious tul

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...