29 April 2008

artsy us~

kan dok lama sangat kat secret recipe tuh..
bosan la pulak kan..
n kan aku ade cakap..aku sembang2 ngan ben pasal tunang n etc..
tetibe aku tgk..die kuarkan pen...
mcm tulis2 something kat tisu paper..
muka pandang aku..angguk2..
pastuh tulis2..ye-ye je..
macam amik nota la konon kan..

pastuh aku cakap la kat die..
" andoku(manjaku) tuh tulis nombor tedipuin(telefon) tuh nak agi(bagi) kat tape(sape) tuh??"

die x jawab..muka concentrate lagi...x sukerr...
pastuh die pass kat aku tisu tuh...
boleyyy x??????

:: die lukis aku konon..gile buruk ok lukisan die...herghhh ::


ok..kan ade yg tanya mulut masam tuh mcm mana...
mcm tuh la..
kire kalau normal..kire aku x senyum ke..x buat pout ke..
bentuk bibir aku mcm tgh masam la..kire mcm kebawah..
tp sangat over ok lukis mcm tuh..xde la over mcm tuh bibir aku..grrr..
aku ingat lg..nyampah ok..

adik beradik aku pun suke ejek aku..
kire jiran aku..ade satu pakcik tuh..kite org panggil die raman misai..
tp bile time die 'ala2' tetibe die cukur misai..
so die jenis bibir masam gak..
so dorg suke ejek aku..konon mcm bibir uncle raman time siram bunga..x sukerrrrrrrrr..
dah la selalu kene ejek ngan dorg..nih ben pun sama je..herghhh..

so aku mintak pen die..
aku pun lukis gak gambar die..hahahahha..
ini lah hasil die..

:: ngeh..ngeh..ngeh.. ::

ben bengang je aku lukis hidung die mcm tuh..
muahhahahaa..amik kau..dah kata hidung die mmg macam tuh kan...
xmo ngaku lak.. ;p
ikutkan aku xde la keji kan..tp sapa suruh lukis bibir aku mcm tuh..heheheh..
merajuk je die..tp merajuk ngade2 la..xde la bebetul ke apa..

tp in a way..seronok la jugak..
bosan2 pun..dapat ngarut2 ngan ben..
dah lama x mcm nih kan..
lepak sama2..spend masa lama2..
rasa mcm loving gile je..rasa mcm sayang banget sama die..hohoho..

♥bye-bye...muaxx♥

6 comments:

  1. hahaha mcm2 je la korg ni. eh nnti raman misai keluar, ko snap ah gmbr dia :P kitorg nk tgk jugak camne gerangan rupa uncle raman tu (padahal aku yg nk tgk hahah)

    ReplyDelete
  2. ~ sweet la korang nie. ader talent la u lukis2 tuh. :P ~

    ReplyDelete
  3. ini pun buleh jadik ke, macam2 la korang nie, =P

    ReplyDelete
  4. tomei la korang..lovey dovey..
    weeiii terror gak awak melukis ek..santikk..

    ReplyDelete
  5. singgah kjp,
    agak2 kau..gile apa tetibe aku snap gambar die lak..kang bini die kejar aku ngan oenyapu kang..die ingat aku syok kat laki die ke apa..x kuasa ok..haha..


    mizzamy,
    i love art ok..serious i sangat menyesal form 4-5 x amik art stream...sbb i pandai lukis2 je..bab colouring x reti..tgk la..if ade rezeki..teringin nak amik art class..for personal satisfaction je la..heheh..

    ReplyDelete
  6. ceera,
    xde keje kan..ish ish ish..


    darling8tabby,
    tuh lukis main2 je tuh..saya sangat suke ok lukis2..tp dah lama lak x lukis..ye la..dah asyik ngadap pc je kan..

    ReplyDelete

Heyyyyaaaaaa...

Bila anak mengikut.

Aku memang kalau drive mulut akan bising. Memanjang je dok mengata kalau kereta lain buat salah. Bukan reti nak tekan hon ke apa. Memang...