#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Advertise Here?

ok lately ni ramai pulak tanya pasal iklan kat blog ni.
banyak betul soalan n adalah penat jugak menjawab ye.
so buat tab ni terus. senang boleh refer sini.

so aku sertakan sekali hits blog ni.
daily n a month punya.
so boleh refer ye.
oh ni yang paling latest la. kalau rajin aku akan update dpd semasa ke semasa je.
kalauuuuuuu rajin. ;p

*click for larger view

:: 2011 ::

ok takda la ramai mana. biasa-biasa aje.
normal unique visitor up to 3.3k la.
weekend selalu half of it la. sebab ramai jalan sana-sini kot. so malas mengadap blog.
plus aku pun selalu weekend tak update pun. ;p
kalau hits tak sampai 3k tu, usually aku tak update apa la. 
so macam suam2 kuku je orang yang masuk. ;p
so macam tu la.

:: 2011 ::

ni pulak weekly punya.
sampai la cukup sebulan.
tengok sendiri. tak tau nak bagi tau apa.
hampeh. haha. motif nak tepek tp tak nak huraikan? ;p

anyway. if rasa2 nak iklan kat sini sila email yea.
so far aku buat iklan entry biasa, sticky mode sehari, n sticky mode 2 hari.
iklan kelip2 banner kat tepi untuk sebulan or 3 bulan.

so if rasa2 nak iklan kat sini.
sila email ke 

email : nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
subject : iklan

ok itu aje. terima kasih daun keladi.
ish tiba2 teringat masak asam rebus keladi. sedap gila. tsk.
tiba2 cerita makanan. haha. gila.
ok byeeeeeee.

[EDITED]


*click for larger view.



:: May 2012 ::

:: June 2012 ::

:: June 2013 ::

:: August 2013 ::


3 Comments:

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said... [Reply to Comments]

Wah, rank yg bagus.. :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Insyaallah mesti ramai nak masuk kan iklan kat sini, peeja ni popular juga tau.

Lensa Axfar said... [Reply to Comments]

hai peej kalau ada produk leh contact u
tengs!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...