Instagram : @peejburhan

Fame Cosmetics dengan produk terbaru.

wah lama kak jah tak bersiaran kan.
tolonglah kemain lama entry terperam dalam draft tak dapat nak siapkan.
abis tu siang busy kerja.
ada masa sikit ingat nak curi update blog. tetiba sibuk non stop.
tau-tau dah time nak balik kerja.
balik pulak sibuk uruskan anak, by the time anak tidur. ngan mak dia pun tidur takleh bukak mata dah.
maaflah ye.

tapi hari ni i curi masa update sikit yea.
takleh panjang lebar. :)

nak cerita pasal tak lain dan tak bukan pasal...tadaaaaa

Fame Cosmetics la kan. keh keh keh.
so Fame dah melangkah satu lagi langkah ke hadapan.
langkah dengan 2 produk baru. yeayyy suka.


Mascara n Eyeliner.
loveeeee kan? memang love pun.
i jarang ok puji produk sendiri secara berlebihan.
tapi yang ni i memang suka.
so far pakai 2 ni memang tak pakai lain dah. hihi.


seeee.. lawa kan mascara n eyeliner ni.
eyeliner on point sangat. mascara terpaling suka.
aku suka waterproof mascara. tapi prob pakai mascara waterproof adalah nak remove susah.
n kalau tak remove betul2 nanti abis comot bawah mata.
dah la mata dah sedia panda. campur comot bertambah panda la.
well well well..dengan fame n eyeliner mascara tak begitu ye.

remove pun senang je. n takda kesan comot.
terpaling best adalah hari tu balik lewat, letih n tertidur ngan make up.
selalu sebelum ni bangun tidur mesti comot gila la.
tapi mascara Fame n eyeliner tak comot pun. elok je takda berlaku panda. gitu.
mana tak suka.


gigih make up n feeling.
pakai mascara n eyeliner Fame.
Lip cream pulak pakai Fame Limited Edition lip cream.
mix colour Topaz n Glam.

here ada few other photos menggunakan mascara n eyeliner Fame.
checkidaut...





Ramai ternanti-nanti official launch 2 benda ni.
so start today korang dah boleh purchase tau. yeayyyy...
harga as usual mampu milik :)





seee as usual, produk Fame memang mengekalkan harga mampu milik.
sebab konsep kita nak semua orang cantik.
kita nak semua orang mampu untuk memiliki produk Fame. :)

so if nak try bestnya produk Fame ni. boleh dapatkan today.
rugi tau tak try. harga murah dengan kualiti terbaik. hihi.
so cara dapatkan???


PRICE
Mascara - RM45
Eyeliner - RM29 


POSTAGE
RM8 (SM)
RM12 (SS)


HOW TO BUY?
agents CLICK HERE


WHATSAPP
013-3760466


dah beli nanti jangan lupa tag photo kat ig Fame yea. and gunakan #famecosmetics #famecosmeticsMY

............................................................................................

FACEBOOK : Fame Cosmetics HQ
INSTAGRAM : @fame_cosmetics
AGENTS : @agentfame

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...