Instagram : @peejburhan

Ke Melaka kita weekend ni

fuhh fuhh fuhh. menaip ni pun rasa penat dia tu.
tu kita kata penat tak berkesudahan kita ni.
berderet atucara setiap hari or setiap minggu.
dia punya plan tu sampai ke tahun depan. eeeiii takut tau memikirkan.

baru je relax bercuti sakan kat bali.
terus ada program event semalam.
ni esok nak ke melaka pulak. oh em geee..

tapi seronok la jugak.
sebab last ada booth adalah Ramadhan lepas kan.
rindu la jugak.
besttt..walaupun tau akan penat.
tapi penat berbaloi-baloi kaedahnya.


so weekend ni team Fame & Ellfie akan berada di MITC, Melaka untuk event Mood Republik.
haaaa ni first time kita orang ke Melaka.
so siapa duduk Melaka or happen to be in melaka weekend ni...marilah ke booth kita orang.
boleh jumpa.
n paling best sebab dapat harga best ok.
harga yang tak dapat di mana-mana.
harga yang kat booth je dapat. haaa suka kan.

usually memang booth meriah la sambutan. Alhamdulillah.
so harapnya orang-orang Melaka pun meriah macam ni la kan. :D

:: so daripada gambar booth Fame Cosmetics ::


:: Ellfie pun mendapat sambutan menggalakkan daripada pengunjung ::

so semua produk Fame & Ellfie ada di sana ye.
semua kita bawak ke booth.
tapi istimewanya, kita bawak sekali harga special kepada pengunjung. weooow.

so ni details mengenai event.

Event : Mood Republik
Venue : MITC, Air Keroh, Melaka
Date : 1 & 2 Oktober 2016
Time : 10am - 12am
Booth : 75

haaaaa gitu. shopping ssampai tengah malam ye warga melaka sekalian.
ni ahkak bagi layout booth yea.
senang je nak cari booth kita.
daripada jalan depan tu..masuk pintu kanan, then jalan terusssss je.
nanti nampak booth kita belah kiri korang.
pasti nampak ahkak cashier duduk ala-ala tauke je tunggu kedatangan korang. kah kah.


apaaaa tak nampak mana booth kita orang?
haaaa ni kita kasi zoom in.
kita orang kat warna hijau tu.
haaa dah nampak ke now?
nanti sampai terus serbu booth kita orang yea.


barang tak packing lagi ni.
esok nak bergerak dah ni.
wahhh bunyi macam jauh nau kau.
padahal melaka je.
al maklum dah tua uools.
melaka pun aku rasa jauhhhh je..

ok peeps.
jumpa di sana yea.
love.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...