Instagram : @peejburhan

Autumn Collection



ok hari yang di tunggu-tunggu telah tiba,
setelah bekerja keras selama beberapa bulan.
akhirnya Fame Matte Lip Cream Autumn Collection 2016 launch today. yeayyy.


Kita buat kelainan kali ni untuk pembeli setia Fame Cosmetics.
Kali ni kita keluarkan Autumn Collection Matte Lip Cream set.


Dua warna di tawarkan, Topaz & Glam.
Di pack dalam kotak limited edition yang sangat lawa i is love.
paling suka pokok dalam rose gold stamping tu.
eh ye ke rose gold? macam bukan.
tapi aku suka sebab dia bagi effect bermacam warna kat kotak tu. so pretteyhhh.



Dua pilihan warna,
warna gelap dan satu lagi warna natural..kinda nude gitu.
both pun aku sukaaaa...dedua lawa n sangat la jiwa aku punya color.
terasa terus kardashian bila pakai.
ehhhh kardashian dah tua..ok tukar.
terasa diri sangat la jenner sisters. kah kah kah. nakkkk jugak kan.

but, pemakaian lip cream/ lipstick ni akan bergantung dengan undertone bibir masing2.
ada orang pakai color nampak lain, kau pakai pulak nampak lain..tetiba mak kau pakai e eh lainnn.
gituh.
tapi warna kat contoh atas ni warna sebenar Fame Limited Edition ni.




Model di atas Fysa and Fara
Fysa actually pakai warna Glam..which is suppose to be gelap..kita orang pun musykil apesal dia pakai warna jadi terang macam tu ...which actually sebab adalah kerana lips undertone dia.
Berkali-kali masa photoshoot kita orang tanya mekap artis betul ke dia pakaikan colour yang betul.
tapi memang betul.
Fara pulak yang belah kanan tu pakai CODE : Topaz.

bawah ni pulak pic aku pakai Glam menggunakan lip cream yang sama dengan Fysa.
lain pulak kan. so bila aku pakai jadi gelap macam ni.


sorry i takda pic latest la pakai Glam..so i up pic masa sis belum tukar imej. ;p
bawah ni pulak aku pakai Topaz.


lawaaaaaa kannnn...love love love.
super best ok.
oh anyway, set ni adalah limited edition ye.
so bukan warna kekal yang akan berada dalam Fame Cosmetics.
so if nak beli better grab secepat mungkin.
sebab nanti rayuan tetiba nak beli lagi, tapi dah habis..memang tak dapat di tolong yea.

ni Details mengenai set ni


Fame SMLC Autumn Collection (Limited Edition)
Code : Topaz
Code : Glam

di datangkan dalam bentuk 1 set. so beli maknanya dapat 2 batang lip cream.


HARGA
RM70 


POSTAGE
RM6 (SM)
RM10 (SS)


HOW TO BUY?
contact our stockist and agents CLICK HERE


............................................................................................

FACEBOOK : Fame Cosmetics HQ
INSTAGRAM : @fame_cosmetics
AGENTS : @agentfame



3 Comments:

Ayaq said... [Reply to Comments]

Kak Peeeeeej, lawa colours untuk autumn collection tu. Tapi saya nak jelaskan sikit apasal warna nampak lain kat model dengan akak. Lips undertone pun memang ye main peranan, sebab ada orang bibir memang merah2, ada orang bibir dia pucat sikit. Tapi lagi satu, warna kulit pun main peranan jugak. Dekat model warna lip cream tu jadi light sebab warna kulit model tu gelap sikit, dekat akak jadi gelap sebab kulit akak cerah.

Kalau nak lagi jelas, tengok video ni: https://www.youtube.com/watch?v=p9sVt5pnAHQ then akak boleh nampak perbezaannya...hehe.

Selamat hari Isnin!

Fazleyatul Aini said... [Reply to Comments]

peej kita dah beli isnin hari tu laju2 contact agent melaka tu (sebab rumah dekat je), balik keje laju2 p rumah dia beli hihi
code Glam sangat cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kita ada update kat blog jugak

Cik Puan Eka said... [Reply to Comments]

cantik giler..
suka yang topaz tu

kulit ahkak lawaa. kita suka tgok hehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...