Instagram : @peejburhan

PERCUMA Shopping Bag dengan pembelian 2 set.

hello everyone.
lama i tak bersiaran kerana tahap busynya macam tak lagi bakal menjadi perdana menteri Malaysia uolls.
poyo nak mampuih tapi itu la hakikatnya.

ok promo sempena Hari Merdeka.
Dengan setiap pembelian boleh dapat Free Shopping Bag.
Siapa tak suka kan? aku suka bag macam ni untuk bawak angkut barang lite-lite if ke rumah mama ke, office ke apa. gitu la.

Macam mana nak dapat Free Shopping Bag ni?
senang je. hanya perlu beli 2 Set samada Ellfie Essence atau Ellfie Gold Serum, PERCUMA Shoppin bag bernilai RM45.

Apa set Ellfie banyak lagi? takkan nak beli lagi?
Takpa. kalau taknak beli set. boleh beli bag sahaja. HANYA RM45 (tidak termasuk postage)


Bag ni sempena PROMO HARI KEMERDEKAAN tau. so sangat limited.
if habis memang takda lagi dah, jangan menagis di bucu katil mengenangkan nasib diri.. heheh.

PROMO adalah dari 22 OGOS sehingga 16 Sept 2016

Convenient bag ni. dah la boleh sumbat macam-macam. lawo lak tu, tahan lasak, kalis air, tahan kotor eh semua la...memang terbaik wok.
besar boleh sumbat macam-macam.

ingat tau. rebut peluang dapatkan Shopping Bag Ellfie yang limited ni sempena merdeka ni.

here r some details

Ellfie Essence
RM120 (SM)
RM130 (SS)

Ellfie Gold Serum
RM130 (SM)
Rm140 (SS)

Free Postage.

BELI 2 SET untuk dapatkan FREE SHOPPING BAG

atau

BELI Shopping Bag dengan Harga RM45 (tidak termasuk postage)


Untuk order atau sebarang pertanyaan lanjut boleh whatsapp 013-2755197


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...