Instagram : @peejburhan

Wooow dah terasa bahang nak raya ni.

hahaha menggelabahnya tajuk. padahal belum 2 minggu puasa pung. keh keh.
terasa tu sebab sabtu n ahad ni join booth VENDEUR FESTIVAL MEGA SALE LEBARAN
va va va....seronok ni.
kemain kita orang pastikan booth harus ada feeling raya lite-lite.
baru semangat tu datang. haha.


pastu tengok list vendors yang join lagi debar-debar rasa.
memang feeling nak raya sangat ni.
semoga kak jah tabah dan tak menggila tetiba rasa nak tershopping pulak.
banyak bebenor retis join VF ni.

tak ketinggalan kita orang pun join...yeayyyy. *Z snaps*


VENDEUR FESTIVAL MEGA SALE LEBARAN

Venue : Matrade, Jalan Duta, Kuala Lumpur.

Date : 18 - 19 June 2016 (Sabtu & Ahad)

Time : 10am - 2am

Booth : B116 (Hall B)


wah meriahhhh...meriahhh..meriahhh..meriahhh.. *masuk step joget lambak*



lampu kelap-kelip, pelita dah ada. esok tinggal nak bawak bunga api, lemang n ketupat je. hahahha.
jom datang ramai-ramai serbu booth kita orang.
macam-macam ada.



dedua ada harga best weyhhhh.
harga tak masuk akal.
harga yang bikin rasa, lepas beli terus nak beraya time tu jugak. ewahhh ewahhhh.

dah la dari 10am - 2am.
jangan keluar siang. nanti shopping tu tak bermaya je rasa.
bukak puasa area publika sana, pastu pecut ke matrade.
haaaa shopping la puas-puas sampai pukul 2 pagi.
shopping tak pandang kiri kanan katanya.
serious macam-macam ada.
shawl, jubah, blouse, baju raya, segala ada la.
habis tu dah lawa meletop baju, kasut, handbag apa bagai.
takkan taknak kasi cun melecun tang muka pulak kan?
haaaa apa lagi. meh singgah beli barangan Fame pulak.
confirm rasa nanti, kau lalu je tertoleh2 orang tengok kejelitaan. :D

apaaaa????
tak tau Matrade tu celah mana?
haaaa ni kak jah bagi korang paham sikit.


apaaaa? still tak tau kat mana?
buat-buatlah download Waze kt phone tu, n waze kan je Matrade tu. terus dia bawak korang ke situ.
apaaaa? Waze tak reti guna..amik la teksi, grab car ke, uber ke. bawak korang ke situ.
rugi wooo tak datang.

so jumpa sana uolls.
i tak sabar pulak rasa nak bekerja keras esok...
ewahhh ayat dia tu kan..padahal aku macam mem besar je duduk macam batu belah batu bertangkup jadi cashier. keh keh keh. ;p

jumpa sana uolls.
jangan lupa follow ig n fb kita orang untuk live update.

=========================================
FAME COSMETICS

Facebook : https://www.facebook.com/famecosmeticsHQ/
Instagram : https://www.instagram.com/fame_cosmetics/
Whatsapp : 013-376 0466
Email : famecosmetics.my@gmail.com

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...