Instagram : @peejburhan

Promo Ellfie kembali..kali ini lebih meriah. :D

Promo Ellfie kembali...la la la...
Apakah promo untuk Tahun ini?
Check out video di bawah ye.



Seeee..meriah kan Promo kali ini.
Rugi tau tak dapatkan. order cepat sebab stock sangat limited. 
Ini bukan cobaan, ini betul-betullll...



Ellfie Essence
Cleanser 30ml
Toner 30ml
Day Cream 10g
Night Cream 15g

Promo : RM110 (NP : RM120)

FREE Make up bag dan sampul raya untuk setiap 1 set.


Ellfie Gold Serum

3.5ml x 10 bottles

Promo : RM120 (NP : RM130)

FREE Make up bag dan sampul raya untuk setiap 1 set.


Nak order boleh whatsapp 
013-2755197


Best kan. Sambil nak Jelita tu, sambil dapat free gift. 
Sempat lagi ni nak jelita sebelum raya, mana boleh orang lain je jelita.
kita pun nak jelita kan.
Ramai dah customer kita orang dah jelita ni. korang bila lagi?






banyak lagi testimoni best.
boleh tengok kat fb or ig Ellfie.



================================================

Facebook ; Ellfie Beauty
Instagram : @ellfiebeauty
Email : ellfiebeauty@gmail.com
Whatsapp : 013-2755 197



1 Comments:

May said... [Reply to Comments]

Nice product here!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...