Instagram : @peejburhan

lebah kegigihan

wooow tajuk tu konsep dah 10 tahun blogging dah tak reti nak buat tajuk apa.
lebah kan rajin bekerja. so gitu la rasa diri ni sekarang.

busy bak ang kata ko.
few days ni tidur awal dan bangun pun awal.
rasa gempak sangat sampai awal kat office orang pun takda lagi.
boleh relax-relax dalam kereta sambil selfie lagi. keh keh.


this is what we call pout mak datin. hahah. sepak kang.
sorry bad habit dies hard.
today pakai Fame matte lip cream in Violet.
i is like. sebab dia nampak macam pink but dia bukan pink actually. dia adalah purplish sikit. :D
tapi still out of 7 colours. aku paling suka adalah Nude, Desire, Gossip...:D

so anyway lately ni kami-kami adalah overtime.
memang balik lewat. tu yang aku cakap balik memang boleh terus tidur sebab kepenatan sangat.
macam semalam pun balik lambat.
sebab siang ada buat shoot sikit untuk produk baru Fame.
settle terus siapkan video pulak.
settle semua baru boleh buat.

Insyallah takda aral tomorrow akan launch produk baru Fame.

Semoga dipermudahkan semuanya.
excited sangat n suka sangat. mih mih mih.
datang office manjang comot kan. so now tak comot lagi.
sampai je terus tepek-tepek pastu rasa wooowww so flawless. heheh. me love.

ni pun banyak kerja nak kena settlekan today.
katanya esok start launch new product kan.
tapi saja curi masa sikit update blog.
sedih ni ketinggalan terbengkalai je blog ni.
banyak tau nak update.
macam entry pergi perhentian tu, bachelorette kawan aku la, majlis nikah la..baby shower la. semua i takda masa nak update.

ye la katanya koreje. balik lewat. memang pitam je bila balik tu.
konon nak online la apa. tapi juling je mata. terus tutup semua, tarik selimut tidur.

macam kelmarin tetiba tekak rasa nak pizza.
order la.
tapi Mr B tak berapa gemar sangat pizza ni. so dia makan sikit je.
dah banyak gila lebih.
aku tanya dia keluar tak lepak. if lepak bawak la..bagi kawan-kawan dia.
tapi dia kata dia taknak lepak pulak.
nak taknak aku cakap jom la pergi rumah mama.
sebab aku satu perangai aku jenis tak buang makanan.
rasa Ya Allah sayangkan. rasa berdosa pun ada.
walaupun time tu dah almost 11pm.
aku kata jom la ke rumah mama.
dengan seluar tidur je aku pergi.

so bawak la pizza, mushroom soup n garlic bread.
seronok la mama. siap mushroom tu mama kata panas lagi.
tapi sebab tu aku suka bawak makanan rumah sana. sebab kita orang like piranha.
memang pun. mama n ayol je makan..sekelipan habis ok makanan tu semua. heheh.
sebab tu rumah aku kau tengok la bulan puasa makanan kemain meriah.
ada gak komen kata pembaziran la apa.
tapi hakikatnya takda sikit pun bazir ok. kita orang akan habiskan semua.
daripada berbuka makan, sampai ke lepas tarawikh, bawak ke sahur pun ada. gitu.

eh ok la. kerja banyak..i takleh lelama.
ada umur dan masa kita bertemu lagi yea.

love u peeps.
i hope u love me too.
hahahha. memaksa ni.



3 Comments:

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Tak sabor nunggu product baru. Aku pakai cushion CC Cream kan jenama korea.. tak leh g makin berminyak kulit so tunggu ni plak... nk try serasi bersama tak hihihi

zeera lily said... [Reply to Comments]

suka pakai foundation type cushion.. best.. sebab hasilnya kemas je.. pakai pun senang.. dap dap je

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ye peej, we love you too. kehkeh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...