Instagram : @peejburhan

Fame BB Cushion

Alhamdulillah, produk kedua under Fame Cosmetics officially launch hari ini.
Kali ni kita orang mengambil keputusan mengeluarkan BB Cushion.

Mula-mula aku pun tak tau apa benda BB Cushion ni.
Tengok video sana sini, tengok gambar still tak faham.
Sampai la dapat kat tangan n try sendiri. Wah suka.

BB Cushion ni bertindak sebagai foundation tapi di dalam bentuk compact.
Maknanya mudah untuk di bawa ke sana sini dan juga mudah untuk di pakai.
Foundation biasa nak pakai kena pakai berus, beauty blender la, sponge la..some pakai tangan je.
Tapi of coz pakai tangan nanti coverage tak akan dapat yang terbaik.

So technology BB cushion ni best sebab dia ada span khas n teknik pakai dia tepuk-tepuk manja gitu terus flawless. weoowww.
Memang best tapi mostly yang ada di pasaran adalah import terus dari Korea jadi harga adalah mahal.
Kalau ada yang murah pun adalah produk copy.
So Fame mengekalkan konsep seperti sebelum ni, kita nak produk kita mampu milik.
So kami tetapkan Fame BB Cushion ni hanya RM55 sahaja.



mana nak dapat oitttt. teknologi BB cushion ni harga RM55 sahaja.
Didatangkan dengan compact with matte black finished, with mirror and applicator sponge, pack in a silver/black box. Suka kannn. :D
Produk tempatan dengan kualiti setanding antarabangsa.

Kebaikan BB Cushion ni ialah

- Mencerah wajah
- Pelindungan UV yang tinggi dan dengan formula anti peluh
- Kalis air
- Kesan pelembapan pada wajah
- Tona kulit sekata dan menyerap ke liang sebum
- Mengurangkan minyak pada kulit wajah
- Membolehkan solekan di wajah bertahan sehingga 12 jam tanpa sentuhan semula walaupun dalam cuaca panas
- Mudah di bersihkan (WUDHU FRIENDLY)





kita keluarkan 2 warna buat masa ni. Code Fair dan Natural.
Untuk yang berkulit cerah boleh pakai fair ni. dia akan buatkan kulit bertambah flawless n porcelain.
Aku tak pernah try Fair. Sebab aku kan feeling latina dulu kini dan selamanya...so aku pakai Code Natural.
Code Natural sesuai untuk kulit melayu macam kita ni.
and why aku prefer Natural sebab warna gelap ni tend to have more coverage. Sebab kalau ada jeragat ke, bekas parut jerawat tu..kita cover la. heheh. untuk aku la.
jangan la korang putih melepak nak feeling pakai Natural pulak. kang bertukar warna orang sekeliling tak kenal pulak. heheh.

Tapi serious best sebab.
sesuai ngan konsep aku yang boleh tahan malas nak make up pergi office.
bukan malas tapi tak sempat nak make up sebab amik masa la.
So sampai opis tepek2 kat muka. apply eyeliner n lipstick je terus walllahhh.


best kan?
macam mana nak beli?

Harga : RM55

Postage : RM6(SM) / RM10(SS)

Whatsapp : 013-3760466

Kalau berminat nak jadi agent dan stokis pun boleh. Cari duit lebih raya-raya ni.
Nak jadi agent syarat kena beli 10 je dengan harga agent. Murah uolls.
Berminat boleh whatsapp 013-3962005


Facebook : https://www.facebook.com/famecosmeticsHQ/
Instagram : https://www.instagram.com/fame_cosmetics/
Whatsapp : 013-376 0466
Email : famecosmetics.my@gmail.com






2 Comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply to Comments]

wahhh.. betullah tekaan akk hari tu. cuma terkehel sikit jer.. ada pkataan BB Cushion.. canggih!!

aziekz said... [Reply to Comments]

Ad bt tak spesel hrga smpena produk bru ni :).........mnarik..tahniah produk bru utuk korang bertiga

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...