Instagram : @peejburhan

Promosi Hari Ibu

Hello everyone,

kak jah demam ni.
tak sihat lagi ni. kebah sikit, tapi still tak berapa ok. sobsss.
letih kot. orang cuti..berehat..iolls ada event everyday.

semalam lagi teruk demam tapi sebab bosan duduk rumah...pergi jugak kerja. :)
hari ni tak larat pulak.
tapi see how, rasa-rasa bosan ada aku pergi jugak jap lagi.
tapi tu la, takut aku bawak virus pulak dah kat office tu kan.
kang ada yang take turn pulak demam.

btw, maybe some of u dah tau kot daripada blog kawan-kawan iolls.
or maybe peng-follow tegar social network kami.
start semalam sehingga hujung minggu ni ada Promosi Hari Ibu tau untuk Ellfie.
Sorry baru nak maklumkan kat uolls. sebab i demam. tak larat nak mengadap komputer la. heheh.

Siapa sini ibu? angkat tangan.
ok bagus.
siapa sini ada ibu? angkat tangan. ok good.
aku angkat yang kedua tu. kalau angkat dedua kali lagi bagus la kan.
i don't know about u guys tapi aku kalau apa-apa yang aku suka...aku mesti nak share ngan mama.
makanan sedap, aku mesti akan belikan dia jugak nak dia rasa.
aku tengok movie best, aku nak dia tengok jugak so aku akan carikkan DVD.
same goes to skincare, kalau best je aku akan suruh mama pun pakai.
so mama memang pengguna tegar Ellfie la.
n dia suka, dia kata dia dah tua..dia rasa Ellfie very soft sesuai untuk kulit dia.
pastu nanti, set dia..dia boleh pulak bagi abang-abang aku.
itulah ibu kan..besar mana pun la anak dia...sibukkk jugak dia nak itu ini kan orang tu.

hari tu masa event pun seronok tengok bila mak n anak datang sesama beli Ellfie.




ada macam-macam la..
ada yang mak nak beli sebab dia kata mana boleh jadi kalau anak dia je yang lawa. heheh.
ada pulak mak belikan anak remaja yang ada masalah muka yang teruk.
ada jugak anak paksa mak pakai..sanggup belikan mak..sebab produk tu dah berkesan untuk dia.

macam-macam la ada.
memang kadang event ni penat dia lebih.
tapi seronok bila tengok pelbagai ragam n kerenah :)

sini some testimoni dari pengguna Ellfie Essence.





beza kan? cantik sangat semua.
ok cerita panjang pun tak guna.
meh kak jah bagi tau apa promosi sempena hari ibu ni.



Beli 1 set Ellfie Essence (RM120SM/ RM130SS) + PERCUMA Fame matte lip cream  (Desire)

atau

Beli 1 set Ellfie Gold Serum (RM130SM/ RM140SS) + PERCUMA Fame matte lip cream (Desire)
.
.
.

Promosi : 3 - 8 May 2016
.
.
.

Cara pembelian :
Whatsapp "Hari Ibu" di 013-2755197



ni antara few customer Fame yang pakai matte lip cream code desire.
tolonglah lawa sangat ok.





lawa kan.
haaa so siapa nak free je Fame desire ni, meh beli Ellfie Essence/ Ellfie Gold Serum..dapat free je tau.
jimat RM29 takyah beli. :)





more about Ellfie Beauty.





Whatsapp : 013 - 2755 197


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...