Instagram : @peejburhan

Expose Mistik : Selamba Badak

salam peej, 
too be honest this first time I read your blog, and I was like "bapak best ada port cerita seram", sebab I dah lama nak cerita kan kisah I. hehe.

cerita asrama memang tak dinafikan lah kan memang akan ada kisah-2 yang tk diduga tu like i pun tak duga lah jadi kat i sebab i mmg tak amek port pun kisah2 dorang sebab i focus dekat belajar (konon) hehe , i belajar dekat satu kolej area cheras and tempat tu tak pernah lekang dari usul2 agama, pagi petang siang malam sentiasa ada nilai-2 islamik. 

kat asrama tu memang selalu sangat ada kes-2 histeria, so my feeling mcam dorang ni buat-2 ke.
kebetulan malam final exam paper last level i ada sorang kena histeria bilik hujung , i bilik tengah. memang semua orang dok pakat-2 nak tengok lah what happen i buat dono sebab "hello esok final paper" hehe.

okay i study sampai 12 malam and decide untk tidur sebab nak fresh masa amek paper. so semua roomate i pun tidur dengan nyenyaknya. ke tiga-2 roomate i pernah cakap kalau nak g toilet kejut dia, jeng jeng bila nak climaxs, hahahaha . nak dijadikan cerita i tersedar pada jam 3 pagi lah macam tu sebab tertiba sejuk nak terkucil , i decide kejut roomate i tapi sorang pun tak tergerak sebb dorg mmg tidur mati, haha but tak kesah sebab dont care kata kau . i pun berjalan lah ke toilet yang nun jauh bakhang ke bilik hujung. dalam perjalanan i disapa oleh sesorang yang i kenal like cakap "hey tak tidur lagi nak g toilet ke?" sambil duduk sidai baju tepi ampaian (sipolan pakai baju tidur wana putih) and i pun jawab lah "hey sipolan tak tidur lagi? haah nak g toilet nak terkucil". i tak pikir lah logik ke tak dan terus ke toilet.

lepas je dah lega i keluar dengan keadaan mengantuk ya tuhan , i nampak sipolan kat tempat yang sama sambil senyum and tetiba i terfikir kenapa sipolan ni , on the phone ke? and i cakap "goodnight sipolan i nak tidur dah, assalamualaikum," dan maju ke bilik tanpa mendengar kata-2 sipolan seterusnya.

paginya i pegi bilik sipolan dan tanya , "kau buat apa malam tadi tak tidur siap sidai baju pulak "
si polan jawab "kau ni jangan takutkan aku roomate aku dengan aku dah tidur pukul 11 malam lepas histeria tu ", sudahnya i muka kelat palat semua ada. habis siapa malam tu?!. 

hehe sorry peej kalau story i tak best. buts its real. xoxo izz

1 Comments:

Erni Hasmiza said... [Reply to Comments]

Uish tegur sape tuuu?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...