Instagram : @peejburhan

Pemenang Free Ellfie GOld Serum Birthday Giveaway

First of all, nak cakap thanks kat semua yang rajin komen kat entry contest tu.
ramainya sampai juling-juling mata dan hampir muntah baca komen. hehehe.
huish aku ni takleh la contest-contest macam ni.
semua komen aku rasa menarik, semua pun aku rasa tersentuh, semua pun aku rasa nak bagi memang.
tapi dah kata syarat pilih 3 je kan pemenang.
so gigih i pilih 3 je sampai sakit kepala ni nak memilih.
so tawakal dan bismillah...ni la yang kak jah pilih yea.



1. Nadia Nabila

aku suka komen ni sembab ada personal touch.
touching je i baca tau.
lamanya dia jadi pembaca i. hahaha yes aku mudah tersentuh..heheh.
harap suka ngan hadiah ni nanti


2. Maisarah

suka yang ni sebab tetiba dia berpantun. hahaha.
kau dah kenapa? lawak sangat.
plus aku suka sebab niat dia nak jadi jelitawan supaya suami dia tak kelip mata pandang dia.
bagus tu niat cantik untuk suami sendiri.
mode ustajah sikit sempena jumaat ni *flip selendang*



3. Wirdanielle

yang ni sebab macam aku cakap. aku mudah tersentuh.
benda melibatkan parents memang aku cepat touching sikit.
ada few actually komen berbentuk macam ni.
tapi aku pilih ni sebab aku tau macam mana letihnya jaga orang sakit.
if berulang alik semua tu, sakit-sakit badan.
kita kadang jaga orang sakit, kita pun boleh sakit. memang kadang takda masa untuk diri sendiri.
so hopefully Ellfie Gold Serum memberi manfaat, Insyallah.

so there u go.
tahniah untuk semua yang menang.
later aku akan email n mintak address untuk post barang.

untuk yang tak berjaya. jangan kecewa. cuba lagi. Insyallah boleh try contest lain nanti.
ok thank u peeps.




4 Comments:

nadia nabila azmi said... [Reply to Comments]

allahuakbar. jika rezeki dia, tetap die.
terima kasih byk kat peeja :)
sangat menghargai..

terima kasih byk2.

salam kasih utk mama :)

akubukanpilihan said... [Reply to Comments]

uwaaaa... frust :(

Hehee.. tapi tak per.. tahniah semua yg berjaya.

CikPuan FiDa said... [Reply to Comments]

Tahniahhh yg menang yeay....

ain.ya.nun. said... [Reply to Comments]

lipstick (pun panggil lipstick juga sebab nama betul panjang nau) color candy bestt!
nampak natural je pakai
=)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...