Instagram : @peejburhan

33 @ 2016 & free gift untuk reader.

matiklah takleh tidur ni.
dekat pukul 3 pagi ni.
akibat siang tadi banyak tidur je.
tak sihat sangat 2 hari ni. so telan panadol n tidur je kerjanya. gituh.
tu yang rasakan now dah almost 3am takleh tidur.
alang-alang takleh tidur ni mari update blog.
sementara ada masa terluang ni.
kang busy semua pun tinggal nanti.
rindu jugak kat blog sebab seminggu tinggalkan.
busy berterusan daripada pergi sungai petani, sambung ke minggu lepas.
ni ok sikit la. :)

so..last week adalah birthday kak jah yang ke 33 tahun.
oh emm geee tuanya kak jah.
zaman dulu kalau dengar orang umur 30an rasa macam, eeeiii dah tua.
sekarang aku dah ke alam ni. hahaha.
tak sangka dah tua aku ngan blog2 ni sekali dah tua.
aku start blogging 10 year back weyh.
aku 23 time tu. bestnyaaaa...nak kembali 23 plissss..rasa-rasa boleh ke? hahaha.
time tu rasa relax je jiwa kan..hidup takda pikir apa selain pikir tiap minggu nak bersuka ria je.
lepak ngan kawan-kawan semua.
sekarang dah macam-macam kan?
tapi sangat bersyukur dengan apa yang ada sekarang. simple dan Alhamdulillah cukup semuanya.

takda la buat apa pun birthday aku.
aku takda nak celebrate ke apa sebab rasa tua la.
n sebab aku tau laki aku bukan jenis beria ke apa. so aku memang dah adjust gitu.
tapi sejak 8 malam 1 march tu, aku nangis non stop. susah hati MrB tengok aku.
tak tau napa hati rasa sedihhhhh sangat-sangat.
aku rindu sangat dekat papa.
aku sedih bila kenangkan ni first birthday aku, papa takda.
last year masa birthday mama, menangis beria mama..sebab papa dah takda.
time tu sedih jugak. tapi bila kena kat birthday aku..baru aku faham.
Ya Allah sedih tu tak tau nak cerita la.

sebab papa ni daripada kita orang kecik.
dia paling suka celebrate birthday. even kecik je between us family.
dia memang akan make sure setiap orang punya birthday kena ada cake.
kena ada kad ucapan n akan make sure semua kena sign n tulis ucapan dalam tu.
so sad la tahun ni takda.
sebab tu cake pun i taknak beli whole cake nak blow ke apa.
sebab nanti bertambah sedih.
sebab papa paling suka cake, dia akan jadi orang pertama kita orang akan bagi.
n walaupun whole cake, tapi takkan terbazir sebab nanti lepas beberapa hari mesti akan habis jugak la.
sebab papa suka sangat cake.
i miss u so much daddy.

ingat lagi last year birthday papa ada celebrate sama.
sama-sama nyanyi lagu birthday n sama-sama makan cake.
tersenyum simpul dia tiap kali aku paksa semua orang nyanyi lagu birthday aku berkali-kali.
miss that smile.
rinduuunya nak sakat dia.
hanya memori dan gambar pengubat rindu.

then after 12mlm dapat whatsapp daripada suami.
bertambah sedih.



time baca ni sedih je la rasa.
terus sambung nangis sampai la tertidur malam tu.
dia pun takut nak kacau aku.

esoknya bangun tidur rasa kelakar pulak wish dia ni.
amboi kemain kau hadiah syurga kan? heheh.
sebab dia kan memang tak reti bagi hadiah ke apa.
so adakah coverline takda hadiah so wish terus nak best2 je?

sekali time birthday tu..datang office dia bagi hadiah.
wooow ada hadiah la.
aku ingat memang takda.
sebab dia kan tak reti bagi hadiah.
kau tau je la macam-macam tragedi hadiah pelik2 je dia bagi.
masa dapat tu teruja gak la. apakah ini.
berat boleh tahan.

bila bukak aku dah debar.
apa ni macam album lak ni.
motip bagi album? zaman orang cuci gambar dah berlalu ye.
sekali kau tau apa????


dia bagi peti besi ok.
rasa nak pitam aku.
kau mampu pasangan hidup hadiahkan isteri dia peti besi?
aku rasa tak pernah di buat orang ok bagi hadiah peti besi. hahahah
aku syak, maybe dia ingat isteri dia bakal jutawan dan memerlukan peti besi kot. hahha.
bertabahlah kak jah dapat suami macam ni.

malam tu takda apa just pergi rumah mama n lepak ngan family sembang2.
sebab minggu lepas memang busyyyy..
busy ngan stock lipstick sampai, busy ngan ada photoshoot bagai.
so memang takda apa la.

then sabtu geng mrsm ajak jumpa konon nak celebrate birthday aku.
takyah nak ngada sangat la celebrate bagai.
kita jumpa lepak sama je la.
lama tak jumpa woih.
gila weyh tak lepak sesama kumpul ramai macam ni mau 3-4 tahun kot. kah kah.
ngeri sangat tahap busy memasing ngan kehidupan.




dia orang ajak pergi ioi city mall.
bagus tak pernah sampai sana. ok je la on aje.
tapi mak aiii boleh tahan jauh.
tambah lak ngan jalan jam lagi.
rasa macam sikit lagi boleh sampai melaka dah ni. hahah over sangat tu.


sampai je terus laki aku angkat si kecik ni.
elok pulak tu tak takut orang.
laki aku suka la.
tapi jauh sangat carta kulit dorang ni.
macam lagu michael jackson black or white. hahhaha.

makan kat tony romas
first time jugak makan sana.
ok la not bad.
tapi price wise mahal jauh daripada chili's n tgi friday semua tu.





after makan.
sambung session sembang dekat starbucks pulak.
dorang la minum.
aku dah tahap nak muntah dah kekenyangan. so sembang aje la.



kenit ni baik sangat ni.
senyum je dia.
takda meragam ke apa. elok je dia.
like this kak jah like. bagi sepuluh pun takpa. hahaha.

pitam sangat lepak dah ada anak-anak ni.
nanti kejap sorang hilang BF anak.
sorang hilang pergi toilet.
sorang lak layan anak buah nak berdukung la, nak tengok fountain la.
lepak pun kena tempat yang mesra kanak-kanak. hahhaa.
takleh lama. nanti ada dah sampai time tidur.
bertabahlah. lepas ni nak lepak kena salah sorang buat kat rumah je la makan-makan. senang.
tapi masalahnya siapa nak buat tu? kah kah.







as usual aku kalau buat entry tak pernahnya abis sehari.
so semalam half way then kak jah tidur.
ni kita sambung balik yea. :D

then semalam geng ellfie pulak ajak lepak celebrate birthday.
semangat sangat ni. layankan je la.
walaupun aku tak kuasa nak celebrate bagai ni.
janji lepak sudah.
tapi dorang of coz tak boleh.
sentiasa cari alasan nak lepak makan la apa.
kata geng kuat makan kan. heheh.

so semalam ke hard rock cafe



:: sian filla. dah tua sangat tu. lepak hard rock cafe pun tidur. hahah ::




as usual tengah sembang tetiba lak datang cake nyanyi-nyanyi.
hahahaha tolong aku memang tak reti yea benda2 gini.
as usual keras n tak tentu arah nak buat apa.
malas share video. gelabah sangat. ngeri pun ada. hahah



tapi since semua pun dah tua n hari ni kerja kan.
so balik awal je memasing.
dorang la layan live band kejap.
aku n filla lepak kat table je sembang. haha ngeri sangat dah tua perangai.
maybe jugak sebab i tak minat live band.
so dengar dari jauh sudah.

ok la birthday tahun ni. simple tapi spend it with loved ones.
macam aku cakap sebelum ni. Alhamdulillah n sentiasa syukur ngan kehidupan sekarang.
walaupun simple tapi hati senang. jadi la kan.


so anyway. sempena birthday kak jah ni.
kak jah nak bagi free gift dekat readers.
nak bagi 3 free Ellfie Gold Serum.
so akan ada 3 pemenang ye.




boleh komen dekat ruangan komen ni.
bagi komen kenapa korang nak menang free Ellfie Gold Serum ni.
tinggalkan sekali nama dan email address korang yea.

contest berakhir pada pukul 12 malam, 10 march 2016.

so ada 3 hari untuk mencuba nasib yea.
pemenang akan di umumkan pada minggu ni jugak.

ok people. selamat berjaya.



154 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

HAPPY BDAY KAK PEEJ
SEMOGA PANJANG UMUR AND MURAH REZEKI
IZZATY NAJWA
wowpurple86@yahoo.com.my

Norleen Nasir said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum peej..saya nak menang Ellfie Gold Serum sebab saya teruja tengok semua orang berpuashati dengan produk Ellfie. Kalau tak dapat kulit licin macam kulit baby, dapat kulit bersih macam kulit peej pun saya syukur alhamdulillah. Thanks Peej!!

Nurzilamegawati
alizrun@yahoo.com

haiza86 said... [Reply to Comments]

Hi..Assalammualaikum kak Jah
Selamat Hari Jadi yg ke 33 Semoga Panjang Umur dan Bahagia Selalu.
Saya Komen Nak Menang Free Ellfie Gold Serum sebab teringin mencuba dan gunakan produk tersebut.

Asmaaini Mustapha said... [Reply to Comments]

Salam kak peej..saya nak gold serum pleaseee..hehe. sy baru pakai ellfie skin care, boleh lah try gold serum pulak..ni emel sy asmaainimustapa@gmail.com tq kak peej!

fishah said... [Reply to Comments]

i baru balik mabul. so i need this to treat my skin yg dah mcm geng bajau laut hehe

fishah said... [Reply to Comments]

fishah.

hafishah.h@gmail.com

Nor Zalina Saari said... [Reply to Comments]

Salam.sy nk menang sbb sy dh pakai ellfie set n nampak bagus.cuma nak lagi bagus dgn penggunaan serum pulak.harap2 dpt le merasa..

Norhayati Shamsudin said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Peej..

Saja mencuba nasib kalau berjaya Alhamdulillah.. kenapa berminat sangat nak menang hadiah sempena besday ke-33 Peej ni, disebabkan kita memang dah lama sangat usha nak beli Ellfie Gold Serum ni tapi lom berkesempatan.. Asal nak beli mesti tak cukup duit.. sentiasa akan ada keperluan yang lebih mendesak.. so bila ada jek contest ni, terus nak join.. hasrat hati nak jugak jadi gojes, jelita macam founder Ellfie Beauty bertiga ni.. kalau pun bukan gojes di mata orang, janji di mata suami dan anak2 pon dah cukup.. so, harap2 dapat laa jadi salah seorang pemenang contest ni.. terima kasih in advance Peej.. Semoga sentiasa di bawah lindungan Allah S.W.T..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam.nk cuba juga sbb knapa nak menang Elfie Gold Serum.

Sebab tak penah pakai serun seumur hidup.serius.selalu pakai elfie set je tp lambat nau nak nmpak cun muka ni.so nak cuba combine dgn serum nak tgok apa jadi.

-SueUtara-
me_athome80@yahoo.com

Azizah Abdullah said... [Reply to Comments]

Happy belated birthday Peej Burhan -- all the best to you..

saya nak menang free Ellfie Gold Serum -- sudah tentulah ianya dapat menambahkan stock gold serum saya.. he3. setiap hari sebelum tidur saya akan pastikan saya apply gold serum ini bersama dengan night cream di mana hasilnya sememangnya terbaik.. kulit muka saya lebih lembut dan segar dan lebih bersemangat utk menghadapi hari tersebut.. terima kasih Ellfie Gold Serum, terima kasih Peej Burhan...

Ikhlas dari saya
Azizah Abdullah
mieza3232@gmail.com

Salina Nina said... [Reply to Comments]

Saya nak menang Ellfie Gold Serum sangat-sangat sebab saya pengguna setia Ellfie Beauty dan belol berkesempatan nak cuba Ellfie Gold Serum. Jadi contest ni dah buka peluang saya untuk dapat free Ellfie Gold Serum ni untuk merasai kehebatnya.. TQ Peej. Salina binti Salim. ina_linfz@yahoo.com.my

Pioneer of Design said... [Reply to Comments]

Sy pengguna ellfie essence tp blm pernah try gold serum..sgt bpuas hti dgn skin care ni..klu dpat try serum free ni so lps ni xkn ragu2 utk order serum pulak..ellfie the best.. Hada ainanamaku@yahoo.com

Pioneer of Design said... [Reply to Comments]

Sy pengguna ellfie essence tp blm pernah try gold serum..sgt bpuas hti dgn skin care ni..klu dpat try serum free ni so lps ni xkn ragu2 utk order serum pulak..ellfie the best.. Hada ainanamaku@yahoo.com

f.i.e.z.a said... [Reply to Comments]

happy birthday peeja! semoga sentiasa happy dan bahagia.

nak menang serum! hehe

i want the gold serum because i want to feel how gold texture will feels like on my skin and i want to see how it reacts. hopefully it will bring glows on my face :D

salam sayang,
fieza

MrsSerih said... [Reply to Comments]

Happy birthday kak peej.. Moga panjang umur, dimurahkan rezeki...
Sy nk try serum ni.. Sebabnya dah setahun jgk sy pakai ellfie, dr bulan 3 thn lepas, belum try gold serum lg, harap dpt la free gold serum as hadiah anniversary sy ngn ellfie.. Hehe.. Sbb ellfie best, kulit makin bersih, sebb tu kekal dah setahun guna..
From: Rosuzaini bt Isa
Email :rosuzaini86@yahoo.com

Boleh cek kt sistem elfie bila lg sy start guna, hehehe.. Hope ada rezeki sy nk try gold serum ni..

yana2605 said... [Reply to Comments]

saya nak menang free Elfie Gold serum nie kerana saya berminat sgt nak tau keberkesanan Elfie Gold serum, saya nie jenis takut nak cuba sesuatu yg baru sbb kulit yg sensitif.. lgpun benda free kan tak salah mencuba mana tau ada rezeki..by the happy belated birthday..semoga panjang umo di murahkan rezeki dan di berkati dunia akhirat..aminnn

MsFigure said... [Reply to Comments]

Salam Peej,


Saya nak menang Ellfie Gold Serum ni sebab saya tak penah pakao serum sepanjang hidup saya.
Muka saya ni pores agak besar so nak jugak try and tengok perbezaan & keberkesanan serum ni kat muka saya.

Sekian...dengan harapan saya terpilih. hehe.


Linda Azni

Anonymous said... [Reply to Comments]

SAYA PERLU MENANG FREE ELLFIE GOLD SERUM NI SEBAB SERUM SAYA DAH HABIS DAN SAYA NAK FREE HEHE. TQ. HAPPY BELATED BDAY PEEJA
FAUZIAH
jojie2210@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi Peej, happy birthday to you. May all your wishes come true

Ok saya nak join ni sebab nak Ellfie Gold Serum adalah, saya pengguna tegar tabita. So nak try new skincare set and if it suits me nak jadi pengguna tegar Ellfie pula :)


Nama- Nurul
Email - girlint@gmail.com

nadia nabila azmi said... [Reply to Comments]

assalamualaikum kak peeja :)

sebelum tu, lama dah xcomment kat blog akak.. sbb slalu kat ig je kan..
happy birthday kakpeeja yang ke 33 tahun..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
semoga akak lebih bahagia di samping org2 tersayang..
saya merasai kehilangan papa kakpeeja juga.. memang akak akn celebrate birthday walaupun kat umah kan? bahagia sgt tgk keluarga burhan's :).. alfatihah utk PAPA.

untuk contest ni, saya nak menang untuk free gift ellfie ini adalah sebab nadia tak test lagi skincare akak ni..
dannn teringinnn sgt... tapi nadia tak kemampuan dari segi kewangan nak pakai.
Ada cuba nak beli sebab nampak byk testimoni yang sgt2 menyakinkan...
Dan nadia dah baca blog kak peeja drpd umur 19 tahun lagi :)
skrg dah 27 tahun dah nadia ni. nadia baca semua perkembangan akak..
Tahniah juga kak peeja sebab dah ade syarikat bersama kwn2.
semoga berkekalan hingga ke akhirnya..

Kalau ada rezeki dpt give, alhamdulillah..
kalau xdpt pun xpe.. inshaa allah akan cuba pakai jugak suatu hari nanti.

kirim salam mama ye. :)

Nadia Nabila Binti azmi
nadia_bjs@yahoo.com

iduraz said... [Reply to Comments]

hahaha..tergelak gelak baca psl dpt adiah peti besi tu..
kita nk menang serum tu sebab tak pernah seumur hidup pakai serum dan sangat jeles tengok kulit peej yang giler mulus..cantik sangat..so boleh tak bg saya satu?heee...


saliza
lizdoera@gmail.com

Saudah Salleh said... [Reply to Comments]

Happy birthday Peej.

Saya Saudah. Saya nak menang Ellfie Gold Serum ni sebab saya nak muka saya flawless terutamanya bila kat rumah dengan suami tanpa mekap. Muka saya jenis berminyak di T-Zone, so pori-pori agak jelas di kawasan ini. Please Peej, pilihlah saya sebagai pemenang. Hehehe.

aryanie fairuz said... [Reply to Comments]

happy bday peej..
bila umur dah masuk 30++ ni baru menggelabah nk jaga muka tapi disebabkan terlalu banyak pilihan skincare kt luar sana, sampai ke sudah saya masih xtau nk beli yang mana.. kalau saya dapat ini lah produk pertama yg saya guna..

arya_nie@yahoo.com

nurul huda said... [Reply to Comments]

slm peeja.. sorry cll peeja, sbb x reti nak pronounce peej cne... huhu.. actually heppy besday 33..beza umur kite x jauh pun.. kite setahun je.. tp sbb nkkk sgttt gold serum.. sbbnyerr 1)susah nk dpt hadiah dr besday gal(slalu org bg hadiah kat besday gal)hihihi...lg2 hadiah meletops(idaman)walaupun mmg duk tgh pakai 2)akak pun nk kulit meletop cm dik jah jugak.. gebuss gebass...

dah alang2 akak pun smakin muntuk...biarla akak muntuk skali ngn kulit yg gebus gebas cam dik jah... ok dik jah....

mama nuyun
nuruleque@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi kak peej,

saya nak gold serum ni sebab saya baru first time nak cuba pakai serum.sebelum ni saya memang jenis tak pakai anything,just bedak debu baby johnson warna pink je.Moga ade rezeki saya insyaaallah.

nurul
nurulshahidamuda@gmail.com

azrena sahadon said... [Reply to Comments]

Hai peej...
Terbahak sorang2 baca entry u pasal peti besi...pitam..
Anyway sy nak ellfie serum tu sgt... now mmg guna ellfie skincare dekat 3 bulan dah... dan suka sgt dengan resultnya..kulit jadi halus..
Cuma nak beli serum bajet terhad...so kalau dapat free memang best sgttt...hihi

Btw.. happy belated bufday n moga ada rezeki saya dapat serum tu.. ��

Azrena , beautyshoppe4u@gmail.com

Saffiza Ramli said... [Reply to Comments]

assalamualaikum kak peej... happy birthday.... moga pnjang umur dan dimurahkan rezeki....
sy nk menang ellfie gold serum ni sbb sy nk jgk kulit cantik menawan bak founder2 ellfie ni.... kipidap.... :)

saffiza
fizakirol@gmail.com

aynadys said... [Reply to Comments]

Happy birthday Peej.
Bersempena dengan birthday Peej ni saya nak menang free Ellfie Gold Serum kerana sekarang saya sedang memakai set skincare ellfie essence. Saya dah nampak keberkesanannya dalam masa sebulan di mana kulit menjadi lembut dan bersih, pengelupasan kulit minima yang tidak menyakitkan. Jadi saya nak lihat perubahan yang hebat pada kulit saya sekiranya memakainya bersama dengan Ellfie Gold Serum. Banyak kali pk nak beli tapi tertangguh tangguh sebab kekurangan dana hihi. Tq Peej <3.

ayna adys (aynadys9685@yahoo.com)

edda(",) said... [Reply to Comments]

hahaha.. hadiah peti besi. lawak plak. mahal tu peti besi.

Loviey_Fiey said... [Reply to Comments]

Salam kak..Murah rezeki akk yg tak kedekut dan berkongsi kesenangan. Saya teringin jgk nak try serum ni. Muka sya ni jenis bila period, keluar semua mak nenek jerawat dan whitehead. Selepas tu tertinggal la khazanah parut dan cela yang lama nak hilang tu. Harap kalau ad rezeki pkai serum ellfie,muka iolls bertambah bombastic dan peloles la hendaknya. hehe

nur afifah
piep1911@yahoo.com

Izzan Y Rosdin said... [Reply to Comments]

Happy birthday peej.. klu ada rezeki nk menang boleh. Skrg mmg kulit muka i dah cantik dah sejak guna ellfie.. lubang roma kt muka pon dah makin kurang. skrg ni kulit mmg dah cantik kan kot2 klu pakai serum boleh jadi super cantik :) jeles gak tgk kulit peej halus mulus.. i pon dah 32 thn ni.. risau bila dah masuk 3series ni.. kdg2 mcm tak berani nk hadapi kenyataan diri dah semakin tua.. kulit muka nk kene jaga.. nnt berkedut takut laki sendiri tk nak pandang dah. Ha ha.. so boleh bg free tak 😃

Anonymous said... [Reply to Comments]

Happy Birthday Peej (^_6)

Saya perlu menang free ELLFIE GOLD SERUM ni sebab Seumur hidup saya, saya tak pernah dapat hadiah free ker, lucky draw ker atau cabutan bertuah ker atau apa2 lah seangkatan dengannya. Selalu berharap diri sendiri akan bertuah.. tapi agaknya sampai sekarang tak pernah rasa perasaan itu. hehe

Nor Azhariyah Ishak
azhariyahishak@gmail.com



nurul arizadib said... [Reply to Comments]

salam and Happy Birthday!!!

Saya nak gold serum sebab nak kicikkan pores.. skrg besar mcm lubang jamban.. :P

Syera Mustafa said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Peej. Happy Birthday to You !

Saya Syira. Saya rasa saya patut memenangi ELLFIE GOLD SERUM ini kerana saya rasa ini permulaan saya untuk mencuba satu produk serum keluaran BUMIPUTERA dari 3 orang BLOGGER yang dikenali dan disenangi ramai. Di samping itu, saya yakin produk serum ELLFIE GOLD SERUM ini berbaloi untuk dimiliki oleh setiap peringkat umur dan bangsa kerana ianya khusus diekstrak dari buah-buahan. Mungkin kulit saya nanti akan setanding dengan kulit bayi DAN mungkin saya akan menjadi salah seorang pengguna ELLFIE GOLD SERUM yang baru.
Terima kasih.

Syera Mustafa
insyira_87@yahoo.com

noorlizanasikin said... [Reply to Comments]

selamat hari lahir peej....
saya nie just silent reader jer...
seronok baca blog peej especially bab mistik tu...

saya nak menang ellfie gold serum tu sebab saya sekarang sedang pakai set Ellfie Beauty.. so memang nak sangat tengok kesan yang kebabom kat muka saya nie bila dah pakai sekali dengan gold serum tu....

bolehlah yer saya antara 3 pemenang tu....

cik yuyiyui said... [Reply to Comments]

assalamualaikum,
selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 33 kak peej!
semoga terus sukses dengan bidang yang diceburi..

nak try ellfie serum gold sebab :
sejak muka kena jerawat kaw2 dulu, memang tak percaya langsung dah kat memana produk. produk basic yang sy pakai sekarang, hanya pencuci muka, toner pelembab. muka pun kusam je. since akak dah nak kasi free gift, nak mencuba nasib ler jugak mana taukan bila pakai ellfie serum gold ni rasi dengan kulit saya..tu je.. hihi

nurul
cikyuyiyui@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Happy Belated Peej.
Sy nk menang Free Serum coz laki i ckp muka i dh tua.hopefully serum Elfie dpt kembalikan keremajaan kulit muka i dan laki bertambah syg.

thank you peej.
ita
idzta_8384@yahoo.com

ietams said... [Reply to Comments]

saya nak menang freegift ni sebab dia
free takyah bayar.
benda free ni benda paling best di dunia. :)


sekian terima kasih
zulie
zzu_ms@yahoo.com

sara j said... [Reply to Comments]

Kak peej! Husband akak masih setia dengan hadiah rare setiap tahun. Haha sempoi betul k saya tengok akak dengan husband. Apepun happy belated birthday kak peej! Saya doakan akak dipermudahkan dan dipermewahkan rezeki dari pelbagai sudut. InshaAllah amin :)

Kalau ada rezeki nak menang serum Ellfie,
Saya tadahkan sepuluh jari saya,
Jadi cantik terus yakin berselfie,
Juga pikat hati suami tujuan utama saya.

eh eh, terus berpantun ni kakkkk! haha.

Kalau ada rezeki dapat peluang menang Ellfie Gold Serum ni, happy laaa saya sebagai student dan isteri dalam masa yang sama. takdela comot pi keje. Zasss jadi jelitawan lepastu husband tak kelip mata pandang saya. eh?! :p

Apepun, selamat Maju Jaya Elffie and team!
Moga terus maju kedepan dan buat kami semua terus adore friendship kak peej dengan kak pilla & kak elly.

- Maisarah
- maisarahj@rocketmail.com

Isteri said... [Reply to Comments]

Happy Birthday PeeJ. akak nak menang gold serum elfie ni sebab akak dah pakai macam macam serum ... tapi hasilnya nan ado! so akak nak tengok plak elfie gold serum ni betul boleh nampak perubahan ke tak.... tu je TQ.

NOORYANI .ALI said... [Reply to Comments]

salam..hi peej..

kita just try ok..dapat tu rezeki tak dpt tu tak de rezeki la kan hahaha. ok kita nak menang sebab kita slalu jer baca dan tgk pasal produk ellfie ni. kita nak gak try adakah iye nya serasi tak dgn kita. kalo ok..tu bonus bg kita. apa pun moga saya salah seorang pemenang.

yani
ameryyani@yahoo.com

Siti Is Also My Name said... [Reply to Comments]

Dear Peej. Selamat hari lahir saya ucapkan.

Peej,terima kasih utk Ellfie, terima kasih utk semuanya. Saya adalah silent reader yg dah follow blog peej dari dulu lagi. Somehow,rasa mcm kenal sangat dah dgn peej sekeluarga. Pelik,tp itulah hakikatnya.

Jatuh bangun saya,saya pujuk hati dgn baca blog peej n aunty,rasa terhibur hati. Bila peej n friends mula2 keluarkan Ellfie, sy betul2 gamble je guna,padahal sy ada sebulan lagi sbelum majlis kahwin saya. Alhamdulillahhhhh,syukurrr sangatt..perubahan yg sangat positif bila guna Ellfie..kulit jd cantik,pi mana pun org tegur,pakai apa kulit tiba2 jadi elok. Saya sangat beterima kasih. waktu mengandung pun sy pakai,walopun kalau ikutkan,dinasihatkan jgn pakai skincare,tp.kerana keyakinan tinggi tehadap Ellfie,sy xtinggal pakai walaupun sehari. Saya nak sangat cuba Gold Serum,sebab sy tau,apa jua produk dr Ellfie,mesti yg elok n terbaik,malangya kadang tu sy masih belum berkesempatan kerana kekangan kewangan. Saya harap dpt diberi peluang guna Gold Serum Ellfie,dan sy akan terus guna Ellfie selagi hayat dikandung badan,Insyaallah.

Terima kasih peej.Terima kasih Ellfie.

Zura H
baizurahashim@gmail.com

Isteri said... [Reply to Comments]

opsss terlepas email add. hani_bee17@yahoo.com

Marziah Zakaria said... [Reply to Comments]

peej. happy besday. Husband u memang rare sebab dia beli barang rare. Yang rare nilah yang susah cari. Hahahaha..

I nak gold serum tu sebab nak selfie banyak-banyak lepas ni. Sesuwai lah dengan tagline korang. "ELLFIE, ELLFIE, BARULAH SELFIE".

Moga mak memang kak jah.

marziahzakaria@gmail.com

sharifah diyana syed bohori said... [Reply to Comments]

Hai kak Peej.
happy belated day. semoga terus sukses bersama team Elfie

saya pengguna dan customer TAbita kak peej. Sy nak menang serum tu sebab nak tukar skincare dan kalau ia sesuai dengan kulit saya, saya akan jd peminat tegar Elfie pulak..

thanks kak!! :)

ibu aqif said... [Reply to Comments]

@AnonymousHepi besday kak peej.. moga panjang umo n murah rezeki dalam bidang perniagaan yang kak peej ceburi.. Ape2 pon abg akak memang kelakar la..

Maie Maizah said... [Reply to Comments]

Hai kak peej..
Sy kalo terpilih n dpt serum ni sy nk bg ibu sy..
Bg ibu letup2 cun..n moga dgn ade serum ni akn lg cpt proses nk hilang jeragat kt muka ibu sy.. Bg peluang mnjakan diri n belek muka kt cermin hehe..
maizahrahmat@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam kak peej,epy bday.saya nak ellfie gold serum ni sebab esok 8hb 3 adalah 1st birthday baby boy saya muhammad aqeef auzaie n nk jdikan ellfie gold serum 2 hadiah saya wlupun birthday anak saya.boleh ke camtu?hahaha..actually dh lama teringin nak bli ellfie skincare n gold serum ni tp duit x ckup n lbih ptingkan susu n pmpers anak.kalau tpilih menang ok jgk.lgi btmbh2 hepy sbb dpt sempena birthday anak sy :-) Wan Faezah Wan Din email aqeefauzaie@gmail.com

Maie Maizah said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Shu Ali said... [Reply to Comments]

salam kak.saya sebenar baru je tahu pasal produk elfie. tu pun mase saye blog walking then tejumpe blog2 geng elfie ni. start dari tu saya start baca blog korng sume almost everyday cm da ketagih hahaha. Saya nak ellfie gold serum tu sbb sya baru nk try produk elfie kalau sesuai tuk saya boleh la saya sambung pakai in future hihi
shu
adahuzz_88@yahoo.com.my

akubukanpilihan said... [Reply to Comments]

Salam Peej,

Eh.. kita sebaya la. 33 tahun. Happy birthday Peej. My turn next month :)

Bagi la i try golden serum, bulan depan nak celebrate birthday bleh la penuhkan dekat timeline ig, elfie elfie barulah selfie :)

Jeles tengok you punya kulit sekata and nampak muda. Rasanya kalau kita dok sebelah-sebelah nie mesti tak nampak sebaya T_T

Bagi i tau. Hahaha.

akubukanpilihan@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam kak peej,epy bday.saya nak ellfie gold serum ni sebab esok 8hb 3 adalah 1st birthday baby boy saya muhammad aqeef auzaie n nk jdikan ellfie gold serum 2 hadiah saya wlupun birthday anak saya.boleh ke camtu?hahaha..actually dh lama teringin nak bli ellfie skincare n gold serum ni tp duit x ckup n lbih ptingkan susu n pmpers anak.kalau tpilih menang ok jgk.lgi btmbh2 hepy sbb dpt sempena birthday anak sy :-) Wan Faezah Wan Din email aqeefauzaie@gmail.com

CikPuan FiDa said... [Reply to Comments]

Happy birthday kak peej semoga murah rezki ,dberi kesihatan yang sihat dan sentiasa muda selalu. nanti peti besi tu kak peej boleh la buat simpan barang berharga.
kita nak menang ellfie gold serum sebab nak cantik macam semua org-org kuat ellfie. fungsi ellfie gold serum kan untuk mempercepatkan lagi proses kecantikan kulit wajah.. semoga saya berjaya.. tq kak peej.

Didi Kar said... [Reply to Comments]

Salam.

Hai peej nak join jugak.. hehe. Saya nak menang elfie serum ni sbb memang saya pakai elfie serum dan stok yang ada ada nak habis hihi. Kalau dapat free gift ni sebotol pun dah bersyukur sebab menjimatkan kos sebulan. Tapi kalau tak dapat saya tetap akan beli lagi sbb mmg kulit muka saya bertambah cerah sejak pakai..

Last but not least happy belated birthday peej burhan! Semoga kamu sihat2 gembira tenang dan bahagia selalu..Amin.

schazaza said... [Reply to Comments]

hye peej...
happy birthday...
semoga panjang umur, murah rezeki dan sehat selalu...


sy nak menang elfie serum sbb nak hadiahkan mama...
mcm2 produk dia guna tp muka dia ada jeragat jugak...
kesian die stress2 sampai fibroid dia besar dan akan operate next month.
hope kalau dpt free gift ni buat die happy sebelum operate.

thank you~

untuk mama kita please...
schazaza.zober@gmail.com


Anonymous said... [Reply to Comments]

salam peej...

nak cuba jugak kot2 ada rezeki nk dpt Ellfie Gold Serum ni..nak try untuk kulit yg kering & kusam ni supaya blh nmpk mabelesss..hihi..dah byk tgk review tp masih x berkeyakinan nk try..hope pas dpt hadiah peej ni nmpk perubahan then blh trus jd pengguna tegar ellfie lak..aminn...
~Hepi Besday Peej..moga panjang umur & murah rezeki selalu~

farra
aneera01@yahoo.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

saya nak menang ellfie gold serum sbb sy nak nampak berseri dan flawless di majlis persandingan saya bulan april nnt. ((zumba zumba!!))

aliqaliqa said... [Reply to Comments]

saya nak peej! saya nak sebab saya tergelak baca hadiah laki peej bagi! eh xde kaitan sgt tapi mulih laaaaaa...

Happy birthday Peej!

aqila.nur@gmail.com

nisa nass said... [Reply to Comments]

Sy nak menang ellfie gold serum sbb nak jadi 'wow' kebaboom mcm k.peej! ;)
nassnisa84@yahoo.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hepi besday peej..
Kita sebaya tapi awak nampak muda.
Ini mesti sebab ellfie kan..saya nak sangat try
Nak cantik macam peej, kak pilla dan kak elly.
Moga ada rezeki saya.



Effa
efaridz@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hepi besday peej..
Kita sebaya tapi awak nampak muda.
Ini mesti sebab ellfie kan..saya nak sangat try
Nak cantik macam peej, kak pilla dan kak elly.
Moga ada rezeki saya.



Effa
efaridz@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hepi besday peej..
Kita sebaya tapi awak nampak muda.
Ini mesti sebab ellfie kan..saya nak sangat try
Nak cantik macam peej, kak pilla dan kak elly.
Moga ada rezeki saya.



Effa
efaridz@gmail.com

athrun zala said... [Reply to Comments]

Selamat hari lahir awak
Sy ikut blog awak dari awal, zaman awak bercinta pastu putus, pastu. Bercinta dgn org rahsia... masa hari awak nikah tak senang duduk tunggu siapa suami dia ni. Dan akhirnya.semoga awak kekal bahagia.

Masalah kulit sy tak ketara, sapu mana mana bb cream dah tutup semua, dlm hidup sy cuma pakai pencuci mula, scrub kadang kadang dan bila nak keluar pakai bb cream. Tp sejak cecah 30. Sy tak boleh terlalu selesa, jeragat mula berleluasa dan bekas jerawat jadi degil nak hilang. Proses pemulihan kulit perlahan sangat. So, sy mmg sedang cari sesuatu yg sesuai utk rawatan kulit. Kalau ada jodoh dpt hadiah ni mungkin permulaan yg gold sangat... sbb tu sy mencuba, moga ada rezeki.

Ikhlas
Siti Norani
felis_2202@yahoo.con

Cik Siti Hajar said... [Reply to Comments]

Kak Peej,

saya nak menang ellfie gold serum sebab kita nak cantik macam princess masa wedding saya bulan September nanti.. saya memang pengguna Ellfie essence cuma baru guna sebotol je gold serum sebab dapat free gift.. tak nampak kesan extra guna gold serum lagi.. T_T

stargurlz89@gmail.com

zella y said... [Reply to Comments]

happy birthday peej..semoga panjang umur...dimurahkan rezeki dan bahagia selalu.. amin...

saya nak menang ellfie gold serum sebab sy mmg pengguna tegar product ellfie skin care.. cuma serum je xpernah beli sbb takut xsesuai dgn muka...sbb sblm try byk serum tapi semua xsesuai dgn muka... kalau dpt free bole try and kalau berkesan, boleh la beli lps ni...hewhewhew...

misz.evian@gmail.com

syeka sweetheart said... [Reply to Comments]

happy birthday adik peej dan2 adik kan
semoga jadi jutawan suatu ahri nanti..doa ni
tp klu dah jadi jutawan tolong jgn poyo ok
kenapa elfie gold serum kena bagi kat akak
seblom ni xde kekuatan nk selfie..hrp2 lps elfie boleh selfie..
lebiu..

aziekz said... [Reply to Comments]

Wah ..alangkah untung sye dpt free set elfie free krn stok elfie sye hampir abis.rezeki ternilai andai dapat percuma ...elfie mmg best..lembut...dari bloggers elly.filla.peej yg best dan sempoi..
Ok.semoga sentiasa dalam lembayung rahmatNYA.aameen

I am muslims~ said... [Reply to Comments]

Baru feeling2 nk nangis bila bc ucapan ben....tp x tahan gelak bila tgk hadiah tu...adeh~ok la tu peej! sila simpan duit byk2 :D

Nyway, gimme that serum pleaseeeee! muka i worst sgt lepas pantang nieh, duk jaga anak dgn toner ntah ke mana, day & night cream apatah lagi. Hanya mampu pakai cleanser jer. Sedey sgt! Hope serum ni dapat kembalikan kecantikan & kegebuan kulit wajah i gitu! "kegebuan" pun boleh :D
Happy belated birthday peej!

Azura Thani
zazriez@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Peej..hehehe..happy belated besday..semoga pjg umur n diberikan kesihatan yg baik dan dirahmati Allah s.w.t.Im one of ur silent reader..start with blog kak pila, then blog akak, then blog kak elly, blog mak akak sekali terjebak. rasa best baca semua blog sampai addicted x boleh kalau x baca. plg best part akak bertiga jg friendship akak til now.totally respect n inspired me..nak menang jgk tp x pernah ade luck..hahaha..tp mmg nak jgk ellfie gold serum tu boleh tak..nk jdi cantik jgk..boleh laaa (sambil kelip2 mata) muahahahahahaha..lastttt sekali nk ckp akak jgn stop tulis blog tau..t saya rindu..same goes to kawan2 akak jugak..muah ciked (maybe akak baca tukar lempang ciked budak ni) hahaha

rose
rosehazrinramli@gmail.com

amal syirah said... [Reply to Comments]

Happy birthday Peej yg ke33. Anyway i teringin nak menang Ellfie Gold Serum sebab jealous sgt dgn kulit you. Thank you in advance :)

Amal Syirah
syirah82@yahoo.com

amy said... [Reply to Comments]

Salam peej,
Happy birthday jugak ya
Akak nak try pakai ellfie ni lame dah tapi tak berkesempatan lagi
Rasenye bile tengok n baca ramai puas hati pakai ellfie ni terus rase nak menjadikan kosmetik ellfie ni sebagai pelengkap kehidupan seharian
Nakla jugak cantik pastu kulit bersih berseri macam korang kan
Kalau dapat ni memang seronoklah mudah2an lepas tu boleh jadi pengguna ellfie yang cantik berseri hehe :)

amyshuhada899@yahoo.com

Nur Shazura said... [Reply to Comments]

salam peej

Saya teringin sangat nak pakai elfie product ni tapi saya tak mampu nak spend duit sesuka hati utk diri sendiri...kena dulukan keperluan anak...anak empat dan yg latest kembar...org tengok kita ni gaya banyak duit tapi org taktau camana kita catu duit tiap bulan...ni tengah menabung tiap gaji....nak beli elfie niatnya.kalau sudi....saya teringin nak dapatkan serum tu...nak cuba....tq peej


nur shazura roslan
nurshazura@uniten.edu.my

alesha boutique said... [Reply to Comments]

hepy bezday kak peej..

Saya nak menang elfie serum kerana saya nak bagi hadiah dekat mak saya.Sempena bezday mak sy yang ke 67 tahun..please kak peej nak elfie serum..

Siti Asmah binti Mohamed
ctasma_one82@yahoo.com

ummi_khalish said... [Reply to Comments]

salam alaik..peej..sanah helwa ..smoga Allah peliharamu dunia akhirat...

Udah lama tengok iklan saja..
elfie yang macam2 ada..
bisa menggugat jiwa...
moga ada tuah saya..
sempena hari kelahiran yg bakal tiba..
jika ada peluang dapat percuma..
elfie akan kubawa sampai ke bumi mesir yang penuh rahsia...
:-)

salam ingatan.. dil

dilrash15@gmail.com

Nur Fathin said... [Reply to Comments]

hai kak peej! sy nk free gift ni sbb nk share dgn mama, insyallah bln 10 ni sy nk kawen.. so nk share dgn mama, bole lah sama2 cantik masa majlis nnt ^.^ skrg ni dh sama2 cantik pakai set elfie..nk tamak lg..nk try gold serum lak hii..berseri2 gitu ngeeee

nurfathin90@gmail.com

mer said... [Reply to Comments]

Salam sis peej. Happy birthday to u. Moga dimurahkan segala rezki.

Nk menang serum sebab nk lengkap kn set skincare ellfie n nk hlg kn jrawat kecik2 ni. Skrg dh msk kotak ke2 ellfie tp lps bersalin ni kulit jd naik jerawat kecik2 kt dahi n pipi. Dah consult team ellfie mntk trus kn pki lg. mna tau berkat serum elfie jerawat tu lg cpt hlg �� jadi piluh la sy sis peej

asmanabila04@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi Peej, happy belated birthday... Been your silent reader for quite sometimes, and jugak stalker tegar everyday mesti check ada new update tak :) Anyway, so proud dengan kejayaan your team and friendship yang nmpk sgt keikhlasan between you guys.. Been contemplating nak try ellfie actually sebab really perlukan something unt my muka yang agak kusam lepas bersalin setahun lepas *cries a bucket*

SO, this is my contact details :)

Ilyana - ilyana@rigamalaysia.com

P/S: keep on blogging and be the same person as you are. Suka sgt baca cerita2 you yg penuh kejujuran and life you yang dipenuhi dan dikelilingi kasih sayang dan org2 yang menyayangi u. Kiss from me, peej... Happy birthday to you. Semoga sentiasa mendapat keberkatan dan segala impian menjadi kenyataan.. Al-fatihah to your arwah papa.. Semoga beliau ditempatkan di kalangan para solihin.. Aminnn..

OMG....Oh My Goodness...!! said... [Reply to Comments]

HAPPY BIRTHDAY Peej...! semoga sentiasa dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik dan berjaya di dunia dan akhirat...
saya nk menang Ellfie Gold Serum dari Peej kerana saya amat mengkagumi semangat business women Peej, Elly & Filla sehingga kini dan kalau saya menang Ellfie Gold Serum akan menaikkan semangat saya untuk terus menjadi pelanggan setia Ellfie =)

Kasya Azam
putrimulan@yahoo.com

CNain..... said... [Reply to Comments]

Happy birthday kak peej.... Your husband never failed to make me laugh!

Btw, saya pon nak that serum pleaseeeee...... i'm not that gorgeous so please give me those serum so that i can be one on my wedding this coming may. I've never tried that serum before, so i really wanna try if i could. So pleaseeeeee....choose me! hehe.....

Ain / chenurain88@gmail.com

Lina Mn said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Jadi Peej!! Saya ingin memenangi Elfie Gold Serum kerana, ingin menghadiahkan kepada anak saya yang telah ditumbuhi jerawat yang banyak secara tiba-tiba. Semoga Elfie Gold Serum dapat membantu menyelesaikan masalah beliau.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Saya ingin ellfie gold serum sebab nak hadiahkan kat mak saya jugak. =) Mak saya yg berumur 64 tahun baru saja sambut hari jadi awal bulan Mac, jadi nak hadiahkan kat mak supaya boleh cuba untuk masalah jeragat dan kusam dia Harap harap serasi. (= Oh ya, mak saya tak pakai apa apa skincare pun. Kalau dapat, happpy mak saya.

Nana
sakura_stars7@hotmail.com

Selamat hari jadi kak peej.
Moga panjang umur, sihat, murah rezeki =)

Fahima Nadiah said... [Reply to Comments]

Salam kak.
Saya nak Elfie gold serum sebab muka saya amat teruk lepas lahirkan anak.
Dah macam2 produk try tapi xelok jugak muka. Nanti bila try Elfie gold serum kalau sesuai boleh continue dengan produk Elfie yang lain.

fahimanadiah@yahoo.com.

maya sofea said... [Reply to Comments]

Hi peej!
Happy belated birthday,moga bahagia dunia dan akhirat. :)

Saya nak menang menang Ellfie Gold Serum yang meletops ini disebabkan saya yakin & pasti ia mampu merawat masalah kulit ibu saya yang kusam,tidak bermaya,berjeragat dan menyedihkan. Huhu sorry ibu ;'(
Ibu saya pasti happy sehappynya kalau dapat mencuba Ellfie Gold serum yang sudah terbukti berkesan melalui testimoni pengguna yg menyatakan kehebatannya!!!

Akhir kata, saya nk menang bolehlah
Kulit ibu yg kusam kembali berseri,
Anggun jelita bak selebriti, (oyeah!)
Mencipta kecerian setiap hari,
Hidup bahagia suami isteri. Ehem (mesti bapak saya pun turut bahagia dan berseri) mihihihihi
From Sofea | nursofia1026@gmail.com

FIZAN MIERA MOHD NAAIM said... [Reply to Comments]

happy belated bufday kak peej...
saya nk jgk menang ELLFIE GOLD SERUM...
sebab sebelum nie xprnh pkai ape2 produk.. mane thu kulit akan serasi ngan produk ellfie boleh terus dapatkan produk keluaran ellfie yg laen... hehe..

miera naaim
fizanmiera@yahoo.com

Norilyani said... [Reply to Comments]

Salam Kak Peej. Happy birthday. Moga panjang umur murah rzki selalu dan di permudah sgala urusan. Moga bisnes terus maju dan maju dan majuuuu. In sha Allah Amiinn. Saya nak menang gold serum ni sebab saya try pakai serum brand laen tp nampak cam x berkesan. Kecewa gila. Beli mahal2 tpi result mcm biasaaaa jek. So nk try gold serum ni tgk review byk yg kata ockey n best. Tq

Norilyani Hassim
ilyanie86@yahoo.com

nurul haffiza said... [Reply to Comments]

akakkkkk peejjj..sy nak menang gold serum tu sebab muka sy teruk sekarang. semester lepas muka takda lah flawless tp oke la. semester ni sgt disaster muka. kawan2 pun asyik tegur muka kenapaaa?? huaaa sgt. sy baru start pakai ellfie skincare nak recover balik jerawat2 yg muncul ni. tapi gold serum belum boleh beliii sebab biasiswa belum masukkkkkk kena berjimatt dulu sebab tu sy nak try yg freee hiks :')

yaniyani said... [Reply to Comments]

Saya nak menang Ellfie Gold Serum sebab saya confident dengan produk Kak Peej, Kak Filla & Kak Elly sebab dari dulu follow blog tauke Ellfie dan boleh nampak perubahan kulit muka tauke Ellfie. untung dapat boleh share dengan mak saya.

Happy Birthday Kak Peej!

Zuriyani Zulkifli
zuriyanizulkifli@gmail.com

this is me now and then~ said... [Reply to Comments]

Happy bday peej! Nak menang serum tu sbb mmg xde satu pn produk kecantikan yang i guna.. Pecaya x? Hehe.. Nk try elfie since its free! Mana tau elfie leh bagi muka i glowing!
email:yuthria@yahoo.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hb peej oling..hehe..

Sy nk ellfie gold serum sebab past few months mak sy sakit..so..sy jg mak sy di hosp n xsempat nk jg muka..1day..sy jumpa ngn kwn sy..dia tegur ckp muka sy gelap n liang pori terbuka.. :( so..sy nk pulihkn balik muka sy..dats y sy nk sangat try ellfie gold serum.. :)

TQ

wirdanielle@yahoo.com

Luiggy Mario said... [Reply to Comments]

salam peej.saya nakkkk sgt menang sbb nakkkk sgt try..untuk nk beli sendiri , mmg x terbeli..nk cuba gak..mana tahu boleh cantik mcm eira syazira..btw..heppi bornday oling!may God bless u.semoga d murahkan rezeki & d pnjgkn umur.Aamiinnnn..

Huda Ramlee said... [Reply to Comments]

Nak menang ellfie gold serum sebab nak kulit flawless mcm kak jah. Seriously, walau kakjah cakap muka tengah belengas la, tapi still nampak fresh je.

Huda
nurulhudaramlee@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Nak menang, in fact I kena menang pasal you are so so baik hati nak kasi the free gift sempena your birthday, tak sampai hati nak hampakan you...hehe. Masih tak berkesempatan guna any product from Ellfie Beauty, so I hope this is the starting point, the kick-off, the pengikat kasih I dengan semua produk Ellfie Beauty. Thank you in advance.
-Syazz (truimpreza@yahoo.com)

p/s: Happy Belated Birthday. May you have a wonderful life & always be blessed.

nur atika saad said... [Reply to Comments]

Sy nak menang ellfie gold serum sbb saya baru abis pantang bersalin n muka da kusam sangat.rase nak try ellfie serum tp xmenyempat nak beli.n klo bace cerita peej kat atas pon sama je mcm sy.ayh br meninggal bln 9 ritu n kdg2 rse hati ni mcm terbang pergi.ok bye

nuratikasaad@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

assalammualaikum..hye kak peej..happy birthday..
saya nak sangat menang free Ellfie Gold Serum ni kerana saya teringin nak pakai serum bagi merawat kulit saya yang agak kering ni dan liang pori saya yang agak besar, tapi sebagai student agak kurang mampu la bagi saya nak membeli serum dan kerana takut tak serasi dengan kulit, dan akhirnya melayang duit saya kalau serum tu x berkesan ke atas kulit.

-nadia-

-nadiya.nasuyami@gmail.com

InaYusoff said... [Reply to Comments]

hadiah peti besi tak tahan..
mmg berfikir di luar kotak betul lakimu peej..kehkeh..

nak gak serum tu..

sebab nak cantik..
itu saje..

;p

Unknown said... [Reply to Comments]

sebab saya nak selfie...ellfie ellfie barulah selfie..

shida
-shahidatajudin@gmail.com

Nazia Mohd Zain said... [Reply to Comments]

Assalam.. peej.. happy birthday.. saya nak menang ellfie gold serum sbb nak kulit gebu gebas glowing berseri mcm korang.. nak jd cantik remaja walaupn dah nak masuk 4 series..harapla aku menang..ha ha

Nazia Mohd Zain said... [Reply to Comments]

Sorry email aku xletak..
jieaa77@gmail.com

zulaikha said... [Reply to Comments]

salam Peej!

saya nak menang Ellfie Gold Serum sebab i want my skin to be beautiful, fair and bold just like you!

zulaikha saleh
zulaikhasaleh23@gmail.com

Azura Aziz said... [Reply to Comments]

Selamat Hari lahir peej.. semoga sentiasa dirahmati oleh Allah, beroleh kebahagiaan dunia dan akhirat...

Kak Alycia teringin nak menang FREE Elfie Serum ni kerana Kak ALycia nak merasa sendiri kulit menjadi putih gebu, halus mulus bak mutiara macam geng-geng Elfie yang lain, macam Peej, macam Kak Elly dan Kak Filla... hari2 baca blog u alls tau..

deqya2000@yahoo.com

NM said... [Reply to Comments]

Happy Birthday Belated birthday Peej!!
semoga sentiasa bahagia & dirahmati Allah

Akak nak menang Ellfie Gold Serum sebabbbbbbb:

1.akak silent reader yg paling tegar kat blog awk ni...
been following u tru up & down.. tetiap hari mesti check-in kat sini taww..

2.lepas tu kannn..next week 14 March besday akak..
kira ni advance birthday present laa ekkk..ummahhh...

3.akak pengguna tegar Ellfie yg sgt marvellous & best..
tapi belum pernah cuba Ellfie Gold Serum nie..

4.akak dok jauhhh kat jaybee..
ehh tak relevan plak rasanya reason ni..hahaha

TQ TQ TQ..

Hugs,
Yatie M.Saion
nurmawar@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

bissmillahirohmanirahimm...salam...heppy besday kak oling..may allah bless u heppy always...sy nk menang contest ni sbb saya lama sgtttt nk repair kulit wajah ni ha...pas bersalin...kulit jd kusam..parut2 banyak la kak oling..moga lepas pakai ellfie gold serum ni..kulit sy semakin gojess..kebabommms..bombastic..lava..lava...mcm kak oling..ellfie....barulah selfie..peaceee....hehee...insyaallah...

-eida elisa

email : eida_elisa1@yahoo.com
013-5900073

nurul ayuni shafie said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Peej!!!
Happy Birthday kak Peej!! Sy doakan kak Peej, Kak Elly and Kak Pilla berjaya dalam bisnes Ellfie Beauty and Fame Cosmetics.. Sy dah cuba pakai Ellfie Essence masa 1 tahun aniberseri hari tu, memang puas hati.. Rasa nak sgt cuba serum dia pulak, hihihihi.. So far, Ellfie Essence is the only skincare yg akan sy maintain pakai after this.. Tak nak tukar produk lain dah.. Hatiku terpaut pada Ellfie sahaja.. Chewahhhh! Ellfie, Ellfie, barulah selfie.. Hihihi.. Happy birthday once again Kak Peej, stay gorgeous and humble.. Love ya!! *muahhh!*

- Ayuni -
nurulayunishafie@gmail.com

Cik Puan Eka said... [Reply to Comments]

Happy birthday kak Peej! May Allah swt bless you. Baru je lagi baca entry mama kak peej bersalinkan akak hehehe.

Saye nak sangat menang Ellfie Gold Serum ni sebab nak memperbaiki kulit muka. Tahla sejak kebelakangan ni stress pon ye gak sampai kulit rasa macam kasarnya,ras amacam kusam! berminyaknya kadang tumbuh pulak jerawat beso2. Eiii geram. Berharap menang dan mana tahu kulit jadi cantik dan flawless gitu. InshaAllah mudah mudahan menang, rezeki beday anak 10/3 ni hehe. Thanks Kak peej.

Atiqah - ekaseven@ymail.com

rma.ma said... [Reply to Comments]

Salam Kak Peej,

Happy Birthday to you, semoga segala impian tercapai, diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki selalu. Serum Ellfie la satu2 nya serum yang bila saya pakai kulit saya tak naik jerawat, bangun pagi rasa fresh dan kulit moist sangat, sebab kulit saya jenis yang sangat sensitif, salah pakai terus rashes/jerawat naik. Mmg ketara perbezaan kulit bila pakai Ellfie Gold Serum ditambah dengan pemakaian set Ellfie Skincare. Kalau ada rezeki saya menang kali ni, saya nak teruskan pemakaian Ellfie Gold Serum + Ellfie Skincare supaya kulit saya maintain fresh and glowing. And, if ada rezeki saya menang, saya akan bg ibu dan adik saya cuba serum ni sekali. Biar cantik sama-sama.

Terima Kasih Kak Peej, moga happy selalu.

-Raden Amy-

raden.amy@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

saya nak menang sangat elfie gold serum ni sbb nak mencuba product ini dan nak mencantikkn kulit wajah saya.pilihlah saya sebagai pemenang.

wowpurple86@yahoo.com.my

Miss James Broke said... [Reply to Comments]

ermm,,da lama tgk blog peej n tau pasal serum ni,.teringin nk cuba sbb skrg tgh pregnant n xpakai papa product pun kat muka.muka pn mula la kusam bagai..

Anonymous said... [Reply to Comments]

haaalloooo haaiiiiiiiiiiiii...
happy belated besday peej....

nak jugak cuba produk elfie nie...tgk rata2 komen memang puas hati sgt..kulit muka berjerawat..agak berminyak...huhu..nasib baik tk boleh buat goreng ikan...uppss..!!
then nk jugak menang serum tu.... nak jugak kulit muka licin macam peej...fila..elly..
lps tu baru laa boleh jerit kuat2...elfie dulu..baru selfiee..:)

AlterEgo said... [Reply to Comments]

Happy Birthday Peej!

I'd like to try my luck too!
Lepas dah ada 2 anak ni memang kulit sendiri terabai. This is why I need the serum, to bring back the glory days of my youth (cheh haha). So choose me, birthday girl, pretty please with cherries on top!

ariana.halim@gmail.com
Ariana

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam dear,
Sy nak cuba ellfie gold serum utk mencantikkan lg kulit muka yg kusam n berjeragat ni..hihihi..Anyway happy birthday dear Peej..
-Mdm.D-
ladyla82@gmail.com

byt said... [Reply to Comments]

heppy belated birtday peej..sy memg dh dunia elfie about year..cum blum try serum lg..masa mula2 pakai memg ramai tegur muka lain..makin glowing and sama rata.hope dpt try serum utk improve my skrin lg.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum w.b.t;

Happy Belated Bithday Peej. Semoga lebih kaya.lebih bahagia...huhuh...

Saya nak menang Ellfie Gold Serum kerana ....nak kulit cantik dan gebu macam Peej....

Norr
norr@iwk.com.my

shaheina shahz said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum,

Happy belated birthday.. Okey saya seorang pengguna produk Elfie,sudah banyak produk saya cuba akhirnya nekad untuk try elfie.Alhamdulilah muka sekarang sgt ketara perbezaannya jerawat makin kecut, bekas2 jerawat pon makin pudar, mesti best kalau saya dapat menang serum elfie boleh saya merasai sendiri perbezaan nya.Berharap untuk menang & menjadi salah sorang yang memiliki Elfie serum,pasti kulit makin cantik,sihat & glowing.

shaienas83@gmail.com

aminahsuhaimi said... [Reply to Comments]

Hi peej. Happy birthday to you. May Allah shower you with His blessing. Actually, saya dh lama nk try ellfie, sebab kulit muka makin lama makin teruk pulak, sampai self esteem pun dah menurun. Lagi lagi dengan assignment, test yg bagi saya stress sampai makin bertambah kusam, jerawat semua. And kalau ellfie gold serum ni berkesan untuk saya, insya allah saya nk consume ellfie. Sebab before ni mmg nk try, tapi takut tak sesuai dgn kulit. So, i hope that i can be one of the lucky person . happy birthday peej!

sitiaminah.suhaimi@yahoo.com

aminahsuhaimi said... [Reply to Comments]

Hi peej. Happy birthday. May Allah shower you and your family with his blessing. Actually saya dh lama nk try ellfie skincare, tapi takut tak sesuai dgn saya, sebab kulit saya kusam dn berjerawat. Tambah lagi dengan assignment, test semua, makin kusam lah jadinya sebab stress. Dgn ellfie gold serum ni, saya boleh try and see kalau dia sesuai dgn kulit saya, dan boleh improve lagi by consuming ellfie skincare lepastu. I hope that i can be one of the lucky person. Once again, happy birthday peej!
sitiaminah.suhaimi@yahoo.com

Nazima said... [Reply to Comments]

Hi Peej. Happy Birthday to you! Wish you a good day ahead!
Ellfie Gold Serum ni sesuai untuk preggy mommy kan? Haaa..Apa kata pilih saya since saya baru2 pregnant and kulit kusam je. Hormon kot. Before this dah pakai set skincare Ellfie. Kulit dah sekata. Sekarang nak try serum pulak. Hiksss...Thanks in advance. :P

*cuba nasib*

Nazima said... [Reply to Comments]

Hai Peej, Happy Birthday to you! Wish you a good day ahead.
Ellfie Gold Serum ni sesuai untuk preggy mommy kan? So pilihla saya sebagai pemenang since saya pun baru2 pregnant and kulit kusam sangat. Hormon kot. Sebelum ni dah pakai set skincare Ellfie. Kulit pun dah sekata. Sekarang nak try serum pulak. Hiks. Thanks in advance.

Nurul

nurul6146@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi Peej..Hepi belated besday ya..

everyday saya akan singgah blog u , filla and elly wlpn xde apa2 updates..hehehe ..Honestly mmg saya x pernah guna apa2 serum sebelum ni. Cuma saya pengguna tegar product tabita dan sekarang dh stop atas beberapa sebab dan sedang cari product skincare lain yang sesuai. Dah lama dah dok usha product Ellfie ni.Tapi belum ada keberanian nak cuba product ni lg.Sekiranya saya menang boleh la saya cuba guna serum ni dan kalau sesuai dengan saya, saya akan jadi pengguna tegar Ellfie pulak lepas ni.

ienafi@yahoo.com

kissz said... [Reply to Comments]

hi peej!

first of all... hepy belated birthday! harap semua yang diimpikan oleh Peej akan termakbul! dan moga beroleh kegumbiraan!

KEnapa nak Serum Ellfie? saya nak hadiahkan kepada bonda tercinta... umur mak saya tahun ni 60 tahun.. mak saya dah berpencen... sejak dia pencen, saya tak pernah tengok mak offer nak keluar ke mana2... unless kitorang adik beradik paksa dia... bila tanya kenapa xnak keluar jenjalan or jumpa kawan2.. yelah.. orang dah pencen kan.. jawapannye coz dia xkonpiden sbb sejak 55 n above, dia asek riso pasal jeragat yg sangat sangat aktif kat muka dia...

macam2 laaa produk kecantikan dah guna tapi satu pon xberkesan... so my mom frust lerr... jadi dia dah stop guna memana produk... so, dengan ada nya serum ni hopefully dapat mengembalikan seri raut wajah bondaku.. moga dia yakin n percaya masih ada produk yg boleh merawati masalah jeragat tersebut.

saya amat berharap, saya dipilih oleh peej supaya kegembiraan yang dikongsi di hari lahir peej dapat mengembalikan keyakinan kepada bonda ku untuk melalui saat-saat pencennya dengan ceria =)

tq peej!

si membebel said... [Reply to Comments]

happy belated birthday kak peej..moga panjang umor n terus dimurahkan rezeki...amin

kita nak gold serum sebab kita bestttt...okay tipu...sebab nk hilangkan lubang pori2 yang degil no , tak nak mengecik langsung and coklat chips versi putih & merah yang tumbuh besilih ganti...kulit tak sekata pun iye jugak...seteresss jemah..tak dapat fefeeling princess...hahahaha

maka dengan ini harap la kak peej nak bagi gold serum dekat kita..kalau bukan rezeki tak apa la..kak peej bagi fame pn kita terima..eh? hahahaha lariii!!!!



-pelari pecut sukantara-
asyikin_ariff@yahoo.com

hana said... [Reply to Comments]

Salam kak peej. ..saya nak menang set ellfie gold serum ni SEBAB...sbelum ni saya pakai serum lain tp no positive result. ..br je beli 1 botol loose serum dr ur agent sbb budget ciput...hopefully bila menang. ..dapatla pakai berterusan...tq kak peej
Norhana. ..norhanaisa@gmail.com

ct said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum..Hapy belated besday Peej,moga dipanjangkan usia,dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan.Saya memang pengguna Ellfie Essence ni,tapi baru beli 2 kali.So mmg nak cuba pula Gold Serum ni,harap-harap saya berjayalah ye..lagipun 1.3.16 tu besday saya..mana tahu boleh beri sebagai hadiah buat saya.tq Peej

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam Peej...

Saya teringin sangat nk menang peraduan ni sebab nak bagi kulit muka saya yang huduh ni bersih bersinar bak berlian la.saya ni lama dah duk intai-intai produk elfie tp x mampu nak beli.Harap-harap ada la rezeki saya.
Apa pun Selamat Hari Jadi Peej...semoga cepat timang anak!INSYA ALLAH.

Asnida
Asnida2135@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

kita nak menang Ellfie Gold Serum ni sebab nak jadi confident mcm kak jah @ peeja. hehehehe.. pernah terserempak dgn peej kat bazaar ramadhan danau kota, tp x yakin nak tegur sebab muka kita macam makcik2 sangat balik dr keje. tengok peej walaupun muka ketat, penat kot, tp confident je takde pakai mekap apa pun. kita ni dlm ofis pun asik belek muka je. kulit mahal (eczema) jadi smua produk yg sesuai pun mahal. alangkan nak try ellfie pun bajet adalah sedih T______T. tapi nak cantik. camne tu?

p/s : smlm beli fuschia matte, tp sbb kulit kusam, sedih je pak incik kata x sesuai. :(

ija : ija.yasmin@yahoo.com

cikpuanfairul said... [Reply to Comments]

hepi besday kak peej..kalo ada rezki, nak menang sbb nk putih kan tepi2 idung, black head ni wat tepi2 idung itam..hahhahahaha...benci2....

Anonymous said... [Reply to Comments]

Assalamu'alaikum n hepy bufday kak peej.
smg segala yg terbaik bt akk n family.
sy nak menang ellfie gold serum sebab sy yakin serum ni mampu rawat dan menambah cantikkan kulit sy, sbb sy adalah pemalas nak mekap. memang skrg pakai toner n daycream ellfie j, nk try serum pule. toner + daycream+ serum = smg meletop mcm kak peej, kak elly n kak pilla jge. :)
terima kasih kak.

sarah
nursarah7@yahoo.com

nhm said... [Reply to Comments]

Saya nak pegi langkawi ngn family bln ni...1st time jln2 ngn family & husband lps kawen...lg pn 1st time sambut birthday 16hb ni as wife thn ni...pegi langkawi mesti tinted..udah ler kulit kelabu tinted lagi...nak la serum...kasi gorgeous melertop!

baiti halim said... [Reply to Comments]

saya nak menang ellffie gold serum tu sebab saya nak sentiasa nampak muda mcm kak elly,kak pilla and kak peej

naziha rzk said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum
Happy befday Peej.. Mg diberikan kesihatan yg baik dan dimakbulkan doa2 dari org yang mendoakanmu.. :)

Saya nak Ellfie Gold Serum ni sebab saya nak hadiahkan pada mama saya supaya dia menjadi lebih gorgeous dan terhindar dari masalah jeragat.. dan saya boleh lah mencelok 2 3 botol kecik utk saya gunakan jg.. haha bukan buruk siku tau tapi kan sharing is caring.. barula boleh selfie..selfie barulah ellfie.. yay!!!

terfikir pula 1 botol kecik serum tu nak simpan wat tugu peringatan sambil wat nota hadiah dari peej ellfie.. wow.. bangga..! hehe

Calon pemenang ellfie gold serum..
Naziha
mrs.naziha@gmil.com

nurul haffiza said... [Reply to Comments]

Lupa tinggalkn emel his sorry akak... :*


Nurul haffiza
nhaffiza@gmail.com

aziekz said... [Reply to Comments]

Wow..andai dpt rezeki terindah dr peej elfie...2nd repeat elfie set yg sgt best..

aziekamarul82@gmail.com

wanie lotus said... [Reply to Comments]

hi kak Peej...happy belated besday...

Saya dah dah 2x beli Ellfie Essence...tona kulit semakin ok...cuma jerawat semakin teruk la pulak.Xsure sama ada disebabkan faktor pemakanan/pnjagaan...:(

So,saya nak cuba Ellfie Gold Serum pulak..mungkin kesannya lagi OK kot.


thanks
Wanie (wanielotus@gmail.com)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Salam peej.happy birthday to u.smoga sentiasa sihat dalam urusan mencantikkan wanita di hari wanita ini.
Saya inginkan Elfie GOld Serum secara percuma sebab terbukti kebersanannya walaupun sy hanya cuba sebotol masa beli set elfie skincare.tak dapat nak beli botol seterusnya sebab kekangan kewangan yg sentiasa memerlukan di zaman kritikal ni.Semoga dgn pemberian serum gold percuma ni dapat lagi menyerikan wajah sy untuk suami dan tingkatkan lagi keyakinan diri.mana tau makin jelita seperti cleopatra yg mengamalkan gold treament masa zaman dahulu.wow tingginya angan2.mana tau kan,sebuah kenyataan bermula dr angan2.macam elly yg suka berangan tu.hihihi.Alhamdulillah impian dia jadi kenyataan bersama sahabat terbaik.syukur..
Fiqa
feeqamohd@yahoo.com

NuraOuki.. said... [Reply to Comments]

Salam happy belated birtday nurhafizah.. sy nak gold serum sebab nak cuba berkesan tak untuk sy.. sekarang pakai ellfie essence dah nak habis.. sy nak free gift please..��

hidayu mustaffa said... [Reply to Comments]

haii kak peej..happy belated birthday..sy nak serum ni tuk hadiah besday saya pd 13/3 ni..ble muka dh nk msuk 31 mula laa timbul kedutan di tepi mata dan jeragat sikit..harap2 saya dapat mencuba produk ni..ellfie baru laa selfie..

hidayumustaffa2015@gmail.com

eza zaki said... [Reply to Comments]

Hye Sis Peej..
Saye ni silent reader sis n the geng..tahniah u olls coz dpt bine kepercayaan each others..Kepercayaan u olls akan buat org percaye akan elffie..so let give me try ur product..and i believe its can help me trust myself..tq..
nurezzatie86@gmail.com

Tiffany said... [Reply to Comments]

Hye Peej, Happy Birthday :)

I really wanna be the winner of this serum because I wanna be gorgeous, hehe.. I recently gave birth to my 2nd son and budget for beauty products terpaksa di kurangkan :( Hopefully by winning this serum I am able to take care of my face more :)

Pretty please choose me :)

Gorgeously yours, (very the confident I am gorgeous ;p)
Tiffany
tfanyanne@gmail.com

Iris Myra said... [Reply to Comments]

salamm sis... happy birthday ya semoga panjang umur and murah rezki slalu... i nak menang serum tu... sbb i nak test pakai and will review this product yeayyyy.. tq sis peej

Iris Myra said... [Reply to Comments]

salamm sis... happy birthday ya semoga panjang umur and murah rezki slalu... i nak menang serum tu... sbb i nak test pakai and will review this product yeayyyy.. tq sis peej

Anonymous said... [Reply to Comments]

HI KAK PEEJ, HAPPY BIRHTDAY TO YOU, SEMOGA SIHAT DISAMPING KELUARGA & RAKAN TERSAYANG, & SEMOGA BERJAYA DENGAN SEGALA APA YG DICEBURI.
SAYA NAK MENANG ELLFIE SERUM SEBAB BELUM PERNAH CUBA APA-APA JENIS SERUM , BUAT MASA SEKARANG BARU GUNA SEMULA SET ELLFIE, CUMA MUKA SAYA SUSAH NAK HILANG PARUT JERAWAT LAMA,HARAP2 DAPAT LA FREE GIFT DARI KAK PEEJ, SEBAB TENGOK KAK PEEJ SEMAKIN CANTIK

AZUANI ,krustycrab1107@yahoo.com

FARHA MALEK said... [Reply to Comments]

Hi kak Peej,
Happy birthday to u...semoga terus bahagia bersama keluarga tersayang.
Saya nk menang serum ni supaya dapat berkongsi kebaikan serum ni bersama ibu dan kakak sya. dan kami juga dapat berkongsi kejelitaan muda remaja bersama.
Jujurnya saya bukan la pengguna Ellfie tapi sya sentiasa updated dgn perkembangan Ellfie cuma belum tergerak utk mencuba. Mungkin ini adalah permulaan buat saya bersama Ellfie.
Pape pon Ellfie! Ellfie!... baru la selfie

farhatufadzilah.m@gmail.com

Shazwani Ramly said... [Reply to Comments]

Happy birthday Kak Peeja!

Saya nak menang Ellfie Gold Serum sebab saya nak mencuba. Dah setahun lebih saya stop dari memakai sebarang jenis produk kerana semua produk yg saya cuba tak sesuai dgn muka. Kejap-kejap jerawat naik dan paling tak best kulit berminyak. Kadang-kadang rasa jealous dgn org lain lepas tu confident hilang ke laut. Sampai sekarang tak pakai sebarang jenis produk dan nakkkkk sangat cuba Ellfie. Tertarik dgn produk team Ellfie lama dah cuma takde keberanian nak try hehehe. So sempena Kak Peej bermurah hati nak bagi free jadi saya nak cuba nasib lah.


nurshazwaniramly@yahoo.com

sarah said... [Reply to Comments]

hepi besday peej..

ellfie ellfie barulah selfie,
produk baru dalam pasaran,
bagilah saya cuba ellfie,
supaya jadi cantik menawan..

sitisarah_abdulwahab@yahoo.com

tahniah kepada ellfie team..semoga terus success

Juliana Abdul Rahman said... [Reply to Comments]

Kalau menang Ellfie Gold Serum, saya nak bg kat mak saya. Dulu masa dia sihat, dia rajin jaga muka, tapi since arwah abah takda (5years ago) and now mak seorang pesakit buah pinggang dia memang tak hirau dah pasal kecantikkan ni. Mungkin faktor usia. Mungkin lah. So, kalau ada rezeki ni nak bagi dia guna (saya sendiri akan applykan kt muka mak feeling2 macam spa). My MOM is MY Bestfriend.

Btw, Happy Belated Birthday Keej Kardashian.. hahaha

Juliana (yanaz_04@yahoo.com)

bett said... [Reply to Comments]

eh?ada contest la pulak....heheh...happy besday peej..may allah bless.meh nak try produk elffie..kak non da byk try produk..memula pakai cantik kebabom..da tue2 ni da malas pulak nk terai2..letih mak nak..pakai je apa ada..kut2 free gift ko nih jadik asbab kulit akk cantik glowing mowing kekdahnya...hehe

jengka2003@yahoo.com

ct said... [Reply to Comments]

@ct lupa nak bg email - hazaabadi98@gmail.com

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai kak peej!

kenapa saya nak menang free Ellfie Gold Serum ni? sebab saya xpernah pakai apa2 skincare since dari kecil lagi. hanya basuh muka and pakai bedak tabur. hopefully dapat try set Ellfie Gold Serum ni and dapat jaga skin dengan betul. harap2 belum terlewat lagi untuk saya menjaga muka!

tq kak peej!

-nurul hidayah
-dayahamr@gmail.com

noor shuhaifah shukri said... [Reply to Comments]

Hai Kak Jah,

Saya Nak set ELLFIE GOLD ni FREE sebab xmampu Nak beli ��

Shima Ahmad said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum.. Happy birthday peej..i nk ellfie gold serum sbb stok yg ada sekarang dh nak abis, nk beli baru kna tunggu gaji huhuhu.. Best sgt pakai gold serum ni bila bangun pagi muka cam glowing2 gitu. Satu lagi i nak peej tau, i dulu pengguna tegar tabitha. Tapi disebabkan kecintaan pada uols bertiga (peej, filla, elly) maka i beranikan diri utk tukar skincare. Dan ternyata tidak mengecewakan! I akan terus mengamalkan produk ellfie, in shaa Allah.
From kak shima
Email shima.ahmad75@gmail.com

fya fyza said... [Reply to Comments]

lepas 2 bulan deliver baby ni, muke nampak suram sangat..mudah mudahan dpt ellfie Gold Serum..sebab saya yakin dgn Ellfie Gold Serum muke saya akan Glow like a Star in the Sky :-) ellfie ellfie baru yakin nak selfie :-)

Happy Birthday sis..moga dimurahkan rezeki and panjang umur

fiya : fyafyza@gmail.com

fifie @fif said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum.

Permulaan kata Selamat Hari Lahir Pija. Semoga hidupmu dilimpahi rahmat dan keberkatan hidup dari Allah SWT.

Untuk contest semestinya nak memiliki Ellfie Gold Serum secara percuma. Tiada siapa tidak menyukai barang free kan. I like.... Asal free je suka asal suka je mesti dapat barang free.

Keinginan membuak-buak untuk memilikinya kerana terasa ingin wajah ini cantik menawan sepertimu Pija. Biarpun setiap hari felling wajah sendiri adalah berkulit bersih halus mulus dan cantik menawan tapi hakikatnya boleh membuatkan orang yang melihatnya pengsan....

Emeil: fieza.fifie@gmail.com

juwairiyah hamdan said... [Reply to Comments]

Hi kak peej!
Saya nak Ellfie Gold Serum tu sebab dah lama saya nak pakai produk Ellfie tapi belum ada bajet. Mampu beli matte lip cream je sbb harga berpatutan.

Jue,
jueyha@gmail.com

im.dzara said... [Reply to Comments]

Salam kak peej..
Nak cube nasib..kot rezeki..
Kenapa sy nak menang?? Sbb sy suke gileee produk ellfie .. Lepas bslin hidung jd kering gile..smpai bekerak ngko. down sgt.. Tapi hati tu teringin sgt nak cube ellfie sbb tgok muke kak peej,kak filla ngan kak elly lawa gile..so sy beli la.. Rasa tak pecaya..dua minggu pakai dh hilang kerak kat hidung..skarang dh lima bulan pkai..in fact satu kluarga dh pkak skang..kakak sy pun dh jd ejen kat sabah.. So kenapa sy nak menang ellfie serum ni? Sbab bykk sgt tu..boleh share dgn satu family sy..hihi :p

Sekian.. :)

im.dzara said... [Reply to Comments]

Salam kak peej..
Nak cube nasib..kot rezeki..
Kenapa sy nak menang?? Sbb sy suke gileee produk ellfie .. Lepas bslin hidung jd kering gile..smpai bekerak ngko. down sgt.. Tapi hati tu teringin sgt nak cube ellfie sbb tgok muke kak peej,kak filla ngan kak elly lawa gile..so sy beli la.. Rasa tak pecaya..dua minggu pakai dh hilang kerak kat hidung..skarang dh lima bulan pkai..in fact satu kluarga dh pkak skang..kakak sy pun dh jd ejen kat sabah.. So kenapa sy nak menang ellfie serum ni? Sbab bykk sgt tu..boleh share dgn satu family sy..hihi :p

Sekian.. :)

Dzaharah
dzara.mz@gmail.com