Instagram : @peejburhan

Ulangtahun Setahun Ellfie

Sedar tak sedar setahun Ellfie kan.
Kejap je masa berlalu.
Setahun sebelum ni aku bekerja sendiri je kat rumah.
Then sama-sama buat Ellfie n berpangkal kat rumah aku.
Alhamdulillah selepas 3 bulan beroperasi kat rumah aku, kita orang decide untuk pindah ke office.
Now tak pasal bertukar kehidupan kak jah, daripada geng burung hantu, menjadi geng manusia normal yang bangun pagi..pergi office bagai.
wooow totally berubah. heheh.

Bermula dengan kami buat bertiga je.
now kami dah ada ramai agent di seluruh Malaysia. Alhamdulillah.

Oleh itu sempena ulangtahun setahun Ellfie, kami pihak Ellfie akan buat Promosi selama 3 hari.
Dari 2 sehingga 4 Febuari 2016
So rebut peluang ni untuk dapatkan Promo Ulangtahun Ellfie ni.

Berikut adalah Promo yang di tawarkan.


Set Ellfie Essence RM100 (NP : RM120)

dan dapatkan PERCUMA Cleanser atau Toner 30ml (pilih salah satu)



Ellfie Gold Serum RM110 (NP : RM130)

PERCUMA Cleanser atau Toner 30ml (pilih salah satu)

Set Ellfie Essence Limited Edition RM250 (NP : RM280)

Postage adalah percuma untuk kesemua produk di atas.
Wah berbaloi-baloi sangat kan?
so rebut peluang ini.
Promosi hanya untuk tempoh 2 - 4 Feb 2016 SAHAJA!

Whatsapp  013-2755197 untuk dapatkan.

Special promo kepada customer yang tak putus-putus menyokong Ellfie.
Terima kasih pada semua.
Semoga Ellfie terus mendapat tempat di hati korang semua dan jugak lebih ramai lagi di masa akan datang. 
Semoga perniagaaan dan persahabatan kami terus di lindungi dan di berkati Allah SWT.
Aamiin.





2 Comments:

idzwa kamaruddin said... [Reply to Comments]

kejam kenapa sampai 2 feb jek >_< aduhhhh

Anonymous said... [Reply to Comments]

wah Tahniah

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...