Instagram : @peejburhan

aduhhh sakitnya tuh di sini.

Assalamualaikum semua,

bersiaran kita di malam jemaat. :)
sorry la tahap busy sangat sampai lupa up expose mistik.
tak sangka tahap busy sampai tak sempat apa.

percaya tak aku cakap aku baru sampai rumah pukul 12.05 tengah malam tadi ni hah.
helppp tolong penatttttt.
sampai rumah bersihkan make up.
sempat mandi.
ni baru dapat rehatkan badan dekat tilam ni.
indahnya rasa.

macam korang tau in my last entry.
kita orang buat promo 3 hari sempena ulang tahun Ellfie yang pertama.
sungguh tak sangka sambutan sangatttt-sangattttttt menggalakkan.
sampai tak sempat apa la.
masuk office sampai la balik..sambung OT siapkan kerja baru dapat balik.




promo simple je.
discount n dapat free item.
Alhamdulillah order non stop.

memang pewai la kita orang 2-3 hari ni.
memang ikutkan kita orang tak handle dah postage.
tapi sebab order terlalu banyak. so semua kerja keras.
so aku tolong type segala order.
elly tolong siapkan parcel.
fuhhhh. pitam tiap hari kul 6 - 7pm baru siap settle.
tu pun mampu buat order yang pukul 12pm ke atas je.
walaupun ikutkan kena post order yang 2pm ke atas.
sebab tak terhandle.




Alhamdulillah everyday order bertingkek-tingkek.
tadi punya dorang amik pic. tapi memasing kepenatan langsung tak upload. so tak dapat aku cilok. hahaha.

tengahari pun makan lewat.
pekerja lagi kesian. sampai tak turun makan la.
so kita orang bungkuskan aje.



petang tadi sampai lepas kerja, filla datang office sini turun padang tolong.
pun tak abis lagi order.
aku surrender daripada type order pukul 4pm, sebab kena start tolong pack barang.
lain kita sambung esok ye. harap faham semua.
hp business aku sendiri aku tak sempat check.
aku tengok banyak whatsapp masuk. sorry korang, kak jah busy tak tengok phone pun.
ni pun tak check sebab penat sangat otak nak berpikir pun.

then tadi settle kerja pukul 7pm.
menggelupur memasing lapar.
so makan sate kejap.
lepas maghrib terus elly n filla teman iolls beli belah.

sebab kita orang buat makan-makan sikit majlis sempena setahun ellfie.
makan-makan dengan agent2, n family..n etc.
so semangat filla n elly suruh kita shopping.
tak puas hati bila iolls cakap iolls nak simple2 je.
eeeiii suka paksa-paksa tau.
aku nak keluar memang la takda masa.

so tadi ke festival city je. nasib sebelah opis je. :D
nasib la jumpa baju size luar biasa iolls ni.
ok la janji ada. tak meletop belakang kira.
biarlah kak elly n kak pilla je meletop.
iolls simple2 je kan? hahahha
tapi dorang kata aku bukan leh percaya..suka konon simple.
tapi nanti paling over. hahahah. takdonyo.
kali ni takda. i penat.

settle shopping minum-minum kopi lak.
konon nak "coffee-coffee".
hahah tapi memasing kepenatan. so kita kopi o kat kedai mamak je dah la.
pastu sambil sembang memasing muka sengal n mata merah je.
kepenatan.
so dalam 9.45pm tu gerak la.

balik ingat nak rehat la kan.
tak yeeee! laki aku ajak pergi kedai kak shidaaaaa!!!
aaaa helppp.
aku dah tahap rasa melayang je badan sebab kepenatan.
tapi dia nak makan, kakak dia masak lemak jering.
so ke sana la.
selalu aku kaki makan.
tapi sebab penat sangat makan pun tak larat n tak lalu.

pastu ada lak kakak2 dia situ.
ambillll..sampai kul 11.45pm dorang sembang.
tu yang 12 lebih baru sampai ni. fuhhhhhh.
tapi dia janji dia nak karate n urut2 badan i ni.
tapi krikkk krikkk krikkkk..takda puin.
elok dia layan tengok youtube tu. heheheh.

tadi elly hantar pic.
dia kata kul 11pm pun order masuk non stop.
semua nak dapatkan promo setahun Ellfie ni.
Alhamdulillah syukur atas rezekiMu Ya Allah.


ok la pipol.
i nak tidur la.
long day tomorrow.
nite.

5 Comments:

intan said... [Reply to Comments]

Product yang bagus.. of course la tak menang tangan.. Semoga Ellfie semakin maju..

Sekian, terima kasih....

Daripada :
Pengguna Tegar Ellfie Yang Membuat Pembelian Melalui Agent

lareine ahmed said... [Reply to Comments]

nak order jugakkk,.. tapi duit br1m tak masuk, nak tggu ptptn plak tak sampai lagi,.. seriously sedih, lama dah usha ellfie,.. menangis tak berlagu la elffie promo dah tlepas.

MrsSerih said... [Reply to Comments]

Sy pon xlepaskn peluang ni.. Hehehe mula pakai ellfie sejak mac tahun lepas.. Bulan dpn la anniversary sy ngn elfie.. Hehehe.. Elfie best!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Nak hire part time tolong pack parcel tak? :D saya nakk hehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

da beli,,yg promo,,tuggu parcel je ni

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...