Instagram : @peejburhan

Matte Lip Cream by Fame Cosmetics dah boleh dibeli.

Alhamdulillah, today tarikh 5 Januari 2016, Matte Lip Cream by Fame Cosmetics kini di pasaran.
Secara rasminya, korang dah boleh beli start from now.

Ada 5 color yang boleh dipilih.


Lawa kan? Favourite color aku adalah Nude and Desire. Poww..poww..
Percaya tak ni la first time aku pakai lip cream.
ingat leceh rupanya senang aje.
Matte Lip Cream by Fame Cosmetics ni texture dia sangat 'creamy' time sapu tu. 
Biarkan Lip Cream ni set dalam few seconds macam tu, then dia akan jadi matte. wahhh suka sangat ni.

5 warna yang menarik yang korang boleh choose from.



:: Code - 001 Candy ::


:: Code - 002 Nude ::


:: Code - 003 Desire ::


:: Code - 004 Party ::


:: Code - 005 Fucshia ::

Untuk yang asyik la tanya harga berapa.
Haaa akhirnya persoalan korang terjawab.
Jangan risau..Matte Lip Cream by Fame Cosmetics sangat mampu milik. 

Harga :
RM29


Postage :
RM6 (Semenanjung Malaysia)
RM10 (Sabah & Sarawak)

* Beli 5, FREE POSTAGE


Cara untuk order?
Whatsapp : 013 - 376 0466


Jangan lupa Follow untuk more details or any updates.

Instagram : fame_cosmetics

Facebook : Fame Cosmetics HQ




0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...