Instagram : @peejburhan

ok today last PROMO EPHYRA, lepas ni takda

e eh ramai pulak whatsapp pagi ni.
kata baru perasan promo tu.
semalam hari isnin so busy.
tak sempat layan ig la..tak bukak blog la.
so cakap nak jugak promo tu.

so ok aku bagi chance sehari lagi.
today je yea.
lepas ni sebarang pertanyaan ke apa tak di layan.


so yeah.
seperti tertera tu.
harga aku bagi tu.
ramai borong semalam buat stock.
jangan risau..exp date lagi 2 tahun.

please take note yang promo ni untuk ephyra premium box sahaja.
so takda free gift, shakers apa segala tu.

ok siapa nak whatsapp aku 012-2758575
hari ni je.
jangan nak order today..esok baru bank in.
cannot. kalau macam tu..aku tak post yea..until korang bayar balance harga lepas promo.

ok dah tu je.
i nak jawab orders n start pack barang.
awal bulan memang semua pun busy untuk peniaga online. :D


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...