Instagram : @peejburhan

Ellfie Essence Limited Edition

Good Morning dan Assalamualaikum dear readers,

Today Ellfie Beauty melancarkan Ellfie Essence Limited Edition.


Ellfie Essence Limited Edition masih adalah produk yang sama seperti sebelum ni, tapi kita keluarkan dengan packaging yang lebih Exclusive.
Packaging Ellfie Essence Limited Edition menggunakan kotak keras hitam yang sangat berkualiti dan cantik, dengan tulisan Ellfie Essence keemasan.
Lawa sangat, sesuai di jadikan sebagai hadiah, sebagai hantaran atau pun untuk diri sendiri.
Kotak sangat lawa n best, lepas dah guna set, nak buat simpan barang pun best.
Simpan segala accessories ke, make up ke..macam-macam la.

Limited Edition ni kita keluarkan dalam size yang lebih besar, sesuai untuk yang prefer beli satu..tapi tahan sampai 3-4 bulan. tak perlu beli berkali-kali kan.
Packaging bottles pun kali ni kita keluarkan warna emas, sesuai untuk konsep supaya set ni nampak lebih Exclusive.



Set ni jugak, kita tak keluarkan banyak. sebab katanya pun Limited Edition kan.
So konsep siapa cepat dia dapat. :)


Ok more Details pasal Ellfie Essence Limited Edition ni.
Kalau beli ni...dalam set ni ada.

Set Ellfie Essence Limited Edition

Cleanser 100ml
Toner 100ml
Day Cream 12g
Night Cream 20g
Gold Serum 3.5ml x 3 bottles


* comes with Exclusive Black Hard Box
* free 1 Ellfie Note Book with Pen



Kalau ikutkan total semua barang ni mau rm400.
Tapiiiiii sebab katanya set Limited Edition ni special sangat n memang untuk hargai dan tanda terima kasih kepada semua customer Ellfie yang sokong produk Ellfie selama ni..kita bagi harga yang sangat berbaloi-baloi untuk korang.




Harga Ellfie Essence Limited Edition

RM280 (SM)
RM290 (SS)
*free postage

Haaaaaa...murah ke idookkk?
Murahhhhhnyaaa.... dah la packaging meletop..
Siap dapat 3 free serum lagi. kalau beli serum tu sebotol RM20.
Ni semua ni siap free serum, free note book bagai tapi RM280 je ok.
dah la besar semua botol tu. pegang pun puas hati sangat la rasa.
Untuk aku yang bertangan besar ni la..kepuasan la pegang botol gemuk2..;p
Kandungan pun banyak, mesti pakai tu sambil berkata-kata dalam hati, so agak-agak bila kau nak abis ni? hahahhahaha.


So apa tunggu lagi, cepat whatsapp n dapatkan Set Limited Edition ni while stock last.

Whatsapp - 013-2755197




for more details:

Website : www.ellfiebeauty.com
Facebook : Ellfie Beauty
Instagram : @ellfiebeauty






2 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai... berminat boleh wassap 019-2782041. COD : Bandar Baru bangi- kajang-balakong-putrajaya-bandar tun hussien onn- bandar mahkota cheras-serdang-seri kembangan.

Nurizzah Majif Biz said... [Reply to Comments]

wahhh..kak peej agak2 sampai bile limited ed punya promo ni? boleh lah bajet sket hehe. smlm bru beli pack biasa dgn hrga voucher. 1st time cuba. hrp serasi spy boleh grab yang ni pulak.:)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...