Instagram : @peejburhan

Ellfie Beauty Y.E.S....jelajah booth akhir tahun.

[STICKY POST : scroll down for new entry]

Hello Peeps,

Good News untuk customer Ellfie Beauty tersayang.
SALE hujung tahun sudah bermula.
Harga runtuh sehingga hujung tahun ini sahaja!!!
So jangan miss out sale gila-gila ni...n make sure dapatkan jugak ELLFIE ESSENCE & ELLFIE GOLD SERUM tahun 2015 ni.
Nanti tahun 2016 dah takda lagi ye.
Sebab YEAR END SALE ni selama 2 minggu sahaja!!


Cara dia senang je.
Korang cuma perlu email

Nama:
Alamat :
No Tel :

kepada kami di ellfiebeauty@gmail.com.
kemudian kami akan beri anda voucher code.
Senang kan?

So dengan voucher code tu boleh order seperti biasa.
Bagi je masa order Ellfie Essence dan Ellfie Gold Serum.
dengan Voucher Code tu...korang dapat beli produk Ellfie dengan harga runtuh.

ELLFIE ESSENCE - RM95 (NP: RM120)
ELLFIE GOLD SERUM - RM105 (NP: RM130)

Promosi bermula 15 Dec 2015 sehingga 31 Dec 2015 sahaja.
Promosi hanya untuk Set Ellfie Essence dan Ellfie Gold Serum. (tiada promosi untuk loose items dan limited edition set)

. . .

. . .

. . . 

. . .

Jappp...belum habis lagi...
ada lagi sempena Y.E.S. 2015 ni.



Jemput datang beramai-ramai ke Booth Ellfie Beauty

Booth No : 3218, Hall 3
Venue : PWTC
Time : 8am - 12am

sempena Mood Republik Kl Y.E.S. Fest 2015 dari 18 - 20 Dec 2015.

Penampilan Istimewa buat pertama kali Duta Ellfie Beauty, Eira Syazira.
So siapa nak jumpa Duta kami dengan secara dekat..boleh lah datang ke booth kami.

Date : 19 & 20 Dec 2015
Time : 11am-1pm
           8pm - 10 pm

Korang juga boleh gunakan voucher di atas.
Dengan syarat korang hanya perlu repost di Instagram anda, dan tunjukkan je nanti masa kat booth nanti.

Jangan lupa siapa yang nak beli dengan harga runtuh ni secara online..
just email ellfiebeauty@gmail.com untuk dapatkan voucher code.

n jumpa di PWTC di weekend.
kak jah debar-debar ni nak kena jumpa orang....segan hoiii.
wahhh debar2 macam kan dia yang duta. hahahha. ;p

ok ta-ta.
banyak sangat kerja ni.
hujung tahun yang busy.
minggu ni ada 2 booth..esok2 i cerita pasal satu lagi booth.
minggu depan pun ada...orang JB tunguuu....




1 Comments:

Aye Ahmad said... [Reply to Comments]

Perghhhh!!!! Eira Syazira as a duta produk!!!!! Tahniah Elfie

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...