Instagram : @peejburhan

Peluang Menang RM1500 dengan Ellfie

[STICKY POST - scroll down for new entry]

ok Ellfie nak bagi pengguna produk kami peluang menangi wang tunai.
wah best sangat ni. terasa nak join jugak.
cuma aku pemalu je. kalau tak..harus aku masuk.
hahaha boleh ke macam tu? confirm takkan terpilih.

check out pasal peraduan ni below..




Syarat peraduan:

1. Memegang produk Ellfie Beauty.

2. Nyatakan perubahan kepada kulit wajah anda selepas menggunakan Ellfie.

3. Video anda mestilah kreatif untuk dipilih sebagai pemenang.

4. Share video kreatif anda di instagram atau facebook dengan hashtag #iloveellfie 

5. Terbuka kepada semua pengguna produk Ellfie Beauty (Ellfie Essence atau Ellfie Gold Serum atau kedua-duanya sekali)

6. Pihak Ellfie berhak untuk menggunakan video-video penyertaan tersebut di rangkaian media sosial kami.

7. Setiap penyertaan akan mendapat hadiah Saguhati dari pihak Ellfie.

8. Hanya seorang pemenang akan dipilih untuk memenangi wang tunai RM1,500.

Peraduan berlangsung dari 16 November - 30 November 2015.



see senang aje kan.
n semua penyertaan pun ada saguhati.
video ke pepandai la korang kreatif.
nak feeling ke..nak nyanyi ke, nak buat lakonan ke.
just cerita apa yang korang suka pasal ellfie, n selepas penggunaan ellfie tu apa perubahan yang di rasai.
syarat sambil buat video tu kena pegang Produk Ellfie.

kalau buat ig video harus la 15 saat aje.
kalau rasa nak buat panjang sikit boleh la share kat fb.
jangan lupa letak hashtag #iloveellfie tu.
tapi video make sure tak lebih 2 minit.
kang panjang sangat dah rasa tengok short film pulak. tak pasal.

ok all the best to all.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...