Instagram : @peejburhan

Happy bila Ellfie dapat membantu.

lama aku tak cerita pasal ellfie.
sebab semua update kat instagram aje.
sampai di lupakan pulak blog.
padahal ramai je reader blog tapi bukan penggemar social network lain macam facebook, instagram semua tu kan.

so today i rajin sikit n ada masa. nak update n share la pasal Ellfie.
al-maklum ada pekerja baru. hua hua.
so kurang sikit la kerjanya. gitu.
tu pun banyak kerja tak pass lagi.
tapi biar dia warm up dulu. nanti2 kita pass.
kang semua dia buat, takut aku datang hanya untuk goyang kaki.
dah la manis sangat budaknya. suka i tengok.

anyway, Alhamdulillah last week kita orang buat promo sempena deepavali.
sambutan sangat-sangat menggalakkan tak sangka.
suka betul orang kita ni kalau ada sale kan.
sampai ke malam tak senang duduk kita orang semua.
banyak sangat order masuk.



even promo dah habis pun lepas 1-2 hari masih ada orang nak beli dengan harga promo.
tapi tak boleh la kan.
sebab nama pun happy hour.
takleh la sampai berhari2 pulak.

So far semua ok.
kalau tak sebelum ni memang busy sangat. busy sampai stress.
tapi aku ni apa je tak stress, semua benda pun nak stress. hahaha.
sekarang relax sikit la kot.

nway, today i nak share some testimoni pengguna Ellfie Essence.
ada banyak actually. tapi takkan semua nak letak sini.
so i share some ye je.


antara sebab kenapa aku happy jual skincare ni.
dari zaman sebelum ni.
adalah bila kau tengok customer kau happy dengan hasilnya.
in a way kau naikkan tahap keyakinan diri seseorang tu.
sebab aku paham sangat. especially aku sebagai penjual sebelum ni, now co-founder pulak.
O. M.G. the stress bila muka kau naik seketul dua jerawat...rasa macam down n taknak jumpa orang.
sebab rasa orang akan perati n judge kau everytime jumpa..n muka kau tak berapa nak cun. gitu.
not that cakap cun pun la..maksud aku..muka kau bersih la.

tapi standard la manusia..pemalas lak tu. *aku lettew*
kadang tu datang malas nak jaga muka.
kalau rajin pun..kalau tetiba nak keluar jerawat kau nak buat apa.
jangan tanam dalam otak..ok aku pakai skincare je muka aku kena perfect. amboiii.
kalau hebat gitu..dah menembusi pasaran satu dunia siap planet2 lain2 kot.
sebab hebat sangat ni. hahahhaa

biasa la kadang ada jerawat sikit.
janji still bersih n takda masalah teruk should be ok.
konsepnya jaga je muka.

ada pernah customer cakap kat aku..saya dulu pakai **** elok bersih muka.
saya stop je kenapa muka jadi kusam..naik jerawat semua..
aku dah macam. whattt? sambil jawab dalam hati..
kereta pun kalau tak cuci ngan sabun n biarkan lama2 jadi berkerak.
sebab terdedah dengan macam2.
try kereta tahap berkerak tu pulak. kau cuci dengan air je..tanpa sabun.
of coz takkan bersih berkilat bersinar.

beza kereta tak cuci.
dengan kereta cuci pakai air je.
dengan kereta cuci pakai sabun.
dengan kereta cuci water wax.
kereta hantar cuci, polish n wax.

beza kan? macam tu jugak muka.
so kena la jaga.
n if ada budget lebih..boleh spend more untuk essentials products pulak..bukan basic skincare aje.
gituhhh celoteh kak jah di hari khamis ni. hahaha

ok kak jah kalau dah berceloteh tu suka non stop n tersasar.
so mari sambung tujuan asal.
nak share testimoni.


:: tengok testi ni i is jealous. asal halus mulus sangat ni? kulit iolls pun tak macam ni ::



:: ni antara testimoni berjaya. tona kulit sekata, jadi cerah, masalah jeragat berkurang. ::


:: parut jerawat hampir hilang. kulit jadi sekata dan cerah :: 


:: masalah kesan parut jerawat dan pori terbuka beransur baik. kulit bertambah bersih dan licin ::



:: masalah jerawat di atasi dengan penggunaan Ellfie Essence ::





:: jeragat beransur pudar ::


:: kulit jadi sekata dan bersih ::


terbaik kan testimoni.
Alhamdulillah Ellfie dapat bantu masalah pengguna.
tak tau nak cakap rasa happy everytime dapat testimoni.
boleh nampak betapa happynya dorang.

so kalau korang belum cuba.
jom la try..sendiri rasa.
aku suka semua sekali. hahah boleh ke macam tu?
macam bias gila cakap suka produk sendiri.

aku suka cleanser dia sebab bau sedap n rasa lembut.
toner pun sebab dia lembut n takda bau ke apa.
day cream pulak dah la tahan lamaaaa gila berjangguit nak tunggu habis...best sebab sesuai untuk orang malas macam aku. pakai day cream je dah cukup..takyah susah2 nak pakai concealer ke, foundation apa semua. pakai day cream je. then pakai eye liner ngan lipstick. sudah. :D
night cream lak best sebab esok tu bangun rasa macam kau manusia paling lawa. haha boleh?


so nak beli boleh je yea.

Ellfie Essence
RM120 (SM)
RM130 (SS)

Ellfie Gold Serum
RM130 (SM)
RM140 (SS)

whatsapp 013-275 5197

kalau prefer COD pun boleh je contact agent sah kita orang.
more info or untuk senarai agent boleh tengok dekat.

Website : http://www.ellfiebeauty.com/
Facebook : https://www.facebook.com/ellfiebeauty/
Instagram : https://instagram.com/ellfiebeauty/




0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...