Instagram : @peejburhan

Kenaikkan harga Set Tabita Desi Damayanti.

sorry tak berpeluang nak inform kat sini.
ni ada masa jap aku update la yea.

Ni harga untuk Set Desi Damayanti Skincare by CV Tabita.


harga ni sehingga 30 September ni sahaja ye.
selepas ini akan ada kenaikkan harga untuk Tabita ni bermula 1 Oct.
untuk both skincare set n loose items.
so sesiapa nak stock up, sila berbuat demikian sebelum 1 Oct.

Kenaikkan harga akan di maklumkan nanti.
Harga adalah selaras bagi semua Agen Sah Tabita Desi Damayanti di Malaysia.
so kalau tetiba korang tengok ada orang jual harga murah daripada pasaran, di kuatiri produk tersebut adalah fake.
n boleh la inform, n akan kami inform ke pihak atasan.
wah gitu ayat aku dah macam ahli perisik. hahaha.

n jangan risau.
kak jah dah jual tabita ni bertahun.
dari zaman orang belum mengenali tabita...masa tabita baru nak bertapak di sini.
n Alhamdulillah aku memang salah satu agen sah.
so belilah tanpa ragu-ragu ye.



gambar pun gambar zaman olskool dulu. heheh.
so di ingatkan kembali.
siapa nak beli tabita ngan harga sekarang.
beli by this month ye.
nanti Oktober dah naik harga.

anything nanti whatsapp je ke nombor yang tertera di atas.
lain pun semua ada di jual macam biasa.
yang i jual

  • Tabita Desi Damayanti
  • Krim Ibu Putih
  • Ektrak Kacip Fatimah UTM
  • Ephyra
  • Ephyra Skinbar
  • Inteemor
nak beli produk Ellfie Beauty pun boleh.
sebab some customers dah biasa deal ngan aku n selesa direct, or prefer dengan aku sebab aku ada tambahan acc CIMB.
pun boleh ye whatsapp.





2 Comments:

Unknown said... [Reply to Comments]

macam mana nak beli ye....

CHE SENYUM said... [Reply to Comments]

macam mana nak beli ye....

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...