Instagram : @peejburhan

Kuih Raya Lalina Bakery

rmai yang dah whatsapp aku tanya pasal cookies raya.
ye lah dah 2 years aku jual kan.
plan this year pun nak jual.
tapi last minute aku decide takleh la jual.
serious tak larat sangat.
dengan now dah kerja, ulang alik ke rumah parents lagi jaga papa.
masa untuk diri sendiri pun dah takda ni.
so tak sanggup la menambahkan penat lagi.
penat tang nak tunggu orang pick up tu tak sanggup.
macam last year sampai ke malam raya pun ada orang amik ye cookies.
walaupun dah bagi dateline. sedih sangat takleh nak bergerak ke mana.
so this year susah la.
kang jadi kerja aku kena mengangkut cookies ke office ke, ke rumah mak pak aku ke, rumah aku ke.
last year takpa atleast aku mmg kat satu tempat je kan.

tapi takpa.
walaupun aku tak jual this year.
korang boleh beli direct dengan Lina.
ye la buatnya korang ngidam tak dapat kang nangis lak kan. heheh.
tapi ada penambahan la, last year 3 je. this year 6 jenis.








Kali ni Lalina Bakery buat 2 jenis packaging: Packaging Normal & Packaging Special. 
Yg Packaging Special ni sesuai utk hamper, gifts or terus nak hiding kepada tetamu pun boleh sgt. 

Packaging Normal yang macam botol2 kat atas ni.
yang special pulak macam bawah ni.






Harga:
Packaging Normal: RM21 sebotol. 5 balang ke atas RM20 sebotol!

Packaging Special: RM25 (400g) & RM15 (200g)

Kami juga sedang mencari agen/distributor yg berminat. 
Minimum order hanya 20 botol, boleh mix jenis kuih. 
Sesuai utk yg berminat utk menambahkan pendapatan dlm bulan Ramadhan.
Tiada risiko kerana kami mengamalkan konsep "pre-order' & deposit tidak diperlukan. 
Anda hanya perlu kumpul order daripada ahli keluarga, kawan-kawan, rakan pejabat and kami akan bg special agent price! Komisen utk setiap botol yg terjual!

Delivery method:
  • Self-collect @ Shah Alam
  • COD @ Klang Valley – tempat & masa boleh discuss (minimum 5 balang)
  • Pos Laju – only available utk Choc. Chip Cookies & Almond Square. Kueh lain tak berani nak pos sebab takut pecah. Kami akan pack 2 jenis kueh ni sepadat mungkin utk elak pecah. So far 2 jenis kueh ni selamat sampai ke customers with minimum damage but no 100% guarantee ye. 

Tarikh tutup : 30 Jun 2015 

Delivery/Pick up: 3 Julai 2015 onwards


For more info, visit:

Email: 
lalinabakery@gmail.com

Whatsapp/SMS: 
017 604 2656



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...