Instagram : @peejburhan

semua ada stock uolls.

update pendek daripada aku.
sorry la mood masih belum ada.
untuk yang follow instagram n facebook aku, tau kot bapak aku tak ok.
mood aku memang ke laut.
tapi kerja harus di teruskan.

since ramai pesan suruh aku update once stock ada.
so here it is.
aku kata tengok update kat instagram @peachhub tu.
tapi tak semua ada instagram kan.
aku nak track num sorang2 kat whatsapp pitam la pulak.
so senang update sini.

lama gila weyh aku takda stock tabita.
lepas noy kawin.
aku busy n tak kuasa amik stock.
supplier aku pun busy nak hantar. elok la tu. huhu.
takpa la. sementara tu aku boleh rehat sikit. hihih.
plus boleh concentrate kat Ellfie.
tau la Ellfie ni produk baru, agent pun belum ramai.
so memang order bertimbun la. semua aku hadap everyday.
so bayangkan if semua ada stock, tak ke pitam nak pack everyday tu.

now dah relax sikit.
dah teratur sikit hidup.
ada assistant dah. so ok la kan.

gila kau time takda stock tu naik stress aku setiap kali whatsapp bunyi.
sampai tahap taknak tengok phone la.
sebab letih dok menjawab kata takda stock.
pastu di tanya bila ada stock..
aaaaa akutttt. kita tak tau bila nak ada stock. ;p
ni kat whatsapp aku ada 100++ whatsapp tak berbukak.
mostly nak tabita la. huhu.
nak bukak balik dah malas ni.
plus ada yang dah lama. saiko sangat if tetiba baru nak reply kata ada stock.




btw ni packaging latest tabita desi damayanti.
belakang botol facial soap and toner ada tulis fungsi2.

make sure dapatkan yang original.
ada hologram sticker.
fake pun ada yang dah ada sticker.
tapi dorang belum lagi tiru botol ada tulis belakang tu. n pamphlet baru tabita tu.
so sila berhati-hati. jangan salah beli.

harga macam biasa.

Tabita Desi Damayanti

Exc Set - RM280
Reg Set RM250
Trial Besar - RM150
Trial Kecik - RM120

*postage Free




Ni produk paling senang di jual.
sebab aku pernah buat entry sekali je promo.
pastu takda pun aku up mengingatkan orang pasal produk ni.
tapi ada je orang beli. 
jalan je produk. setiap bulan aku restock je nanti.
sebab memang berkesan produk ni.
orang tau keberkesanannya..so ada je repeat order.
siap order banyak2 sekali gus utk family n frens.
so sini akak bagi harga pakej menarik.

sorry takleh nak bagi harga meletop kebabow sangat la.
sebab untungnya kecik je.
tapi aku jual sebab produk dia memang terbaik best n i likeee. :p


Ephyra pun semua stock ada.
pun aku tak sempat nak update latest harga ke apa.
haiyoh tolonglah busy sangat ni.
aku hari tu dah kira-kira nak bagi harga meletop.
tapi tu tunggu la promo hari raya yea.
tak adil lak nak buat now sedangkan ramai dok beli 1-2 minggu ni tak dapat lagi promo best tu.
so buat sementara ni still harga lama.

Ephyra Premium Box (30 sachet)

1 box RM197
2 box RM350
3 box RM500

Ephyra Trial Box (10 sachet)

1 box RM68
2-3 box RM65/box
4 box and aboxe RM60/box

Ephyra Skinbar

1 bar RM39
2 bar RM75
3 bar RM100

untuk order semua ni boleh whatsapp/sms aku 012-2758575

buat masa ni aku tak buat COD yea.
macam aku cakap i is busy.
so semua post yea.
oh lupa. ibu putih pun ada stock ye.




nak order Ellfie Essence pun boleh.
tapi tu kena order kat nombor Ellfie yea.
korang order kat aku pun aku pass ke Elly :D
i is malas nak copy no account lain bagai.
sebab kat phone aku memang setting acc num aku.

Ellfie Essence

RM120 (SM)
RM130 (SS)

whatsapp/sms 0132755197

kalau korang nak COD Ellfie Essence pun boleh.

Office Address
18-3, 3rd Floor Block B, Platinum Walk,
Jalan Langkawi, Danau Kota,
Setapak, 53300 Kuala Lumpur
Tel : 03-41444197

Office Hours
Monday - Friday
9am - 5pm

kalau nak COD kat kawasan berdekatan korang, boleh tengok senarai agent kami CLICK HERE.

jika ada yang berminat nak jadi agent Ellfie Beauty boleh email agent.ellfie@gmail.com for terms & condition.

3 Comments:

lkjhgfdsa said... [Reply to Comments]

Macam ni kena ada secretary la kak peej. Tukang jawab whatsapp. Hehehe

Sakina Kushairi said... [Reply to Comments]

ekstrak kacip fatimah tu dengar memang bagus, doctor rekomen, dia research product :)
saja share, xde keuntungan pun :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

hai sis..price + postage ke sabah utk kacip fatimah active live brapa?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...